Athenian Replika Klockor Lanserade En Ihålig Tourbillon Watch Blue Gold -modell.

Efter essensen av modern design estetik av modern design under 2000 -talet är just vad Ulysse Nardin Athens Blast -serien utmanar. De nyligen lanserade sprängda tubulära klockorna i Aten -klockor Blue Gold -modellen är chockerande och innovativa. För första gången rose Flame Gold och den klassiska blå färgmatchningen av symbolen för varumärkes -DNA.

Den 13 februari 2023 bröt Lelock Athens Watch Blast-serien igenom reglerna och smidde framåt och ersatte avancerad urmakning med en ny estetisk stil. De nya Blast Hollow Tusso -svänghjulsklockorna är blå guldmodeller med kanter och hörn som kombinerar de dubbla ”X” -identifieringselementen som representerar utforskningen och öppnar dörren som symboliserar den framtida klocktillverkningsindustrin.

Det moderna fallet har en ihålig flygande tubal rörelse och en kiselutrymningsmekanism. Klockans unika utseende inspireras av linjens design av stealth -fighter. Det utsökta hantverket av Athens replika klockor visas fullt ut genom sammansmältningen av olika färgavstämningsmaterial och montering av de strikta sömkomponenterna. Som källan till ögats kraft är rörelsen upprepade gånger utformad och utvecklad av masternivån vaktmakare på Athens Watch perfekt integrerad i tvåfärgfodralet, med en fast struktur och extraordinär bärande komfort.

Den utsökt presenterade UN-172-rörelsen med en transparent struktur och mekanisk nivå är utrustad med ett automatiskt körfältkiselflygbanan, en frekvens på 2,5 Hz och utrustad med 3-dagars kraftlagring. Ljuset kan tränga igenom det ihåliga fallet och gå rakt in i klockan, vilket intuitivt uppskattar den extraordinära tekniska nivån som representeras av detta precisionstidsarbete. Dessutom håller det nya utseendet de unika personlighetsdesignelementen individ till BLAST -serien:
Rektangulär gräns
Ikoniska trestegs klocköron
Färgdekorativ ram
Den vertikala utformningen av rörelsen av rektangulära ramar
Den vertikala designen
Vid middagstid ligger den flygande Tourbillon klockan sex.

Fodralets diameter är 45 mm, och den är byggd med rosguld och blå PVD -beläggningstitankomponenter. Det är polerat, satin -skikt och det vattentäta djupet är 50 meter. Klockan är utrustad med en blå sammetgummband, som är vikad med en vikningsyta gjord av rosguld och blå PVD -beläggningstitan.

Den nya Blast Hollow Tourbillon Watch, Blue Gold -modellen, belyser fullt ut den innovativa styrkan hos Athens Watch. Som ett oberoende urmakning varumärke som vågar bryta igenom sin ledande klocktillverkningsteknik och utforska den okända vägen har Aten kontinuerligt främjat utvecklingen av klocktillverkningsteknik och öppnat en ny framtid för klockor.