Blancpains Nya Ladybird Damserie Diamant Bal Färgglada Replika Klockor

När våren utlöser inspiration, och allt är fullt av färger, startade Blancpain ett kreativt spel med ”färgkombination”, som förnyade märkets två klassiska och tidlösa diamantbal damklockor – månfas-komplikationsklockan och små sekundersklockan. Den oförglömliga ”skönhetsmullvaden” i månfas och den känsligt roterande små sekundvisa urtavlan, omgiven av ädelmetaller och diamanter, passar rakt in i den bländande gloria av Ladybirds damklocka med diamantkula med bländande smycken.

Solen blir ljusare och ropar högt efter färg. Vi valde ut de mest utsökta färgerna i garderoben. Vi matchade dem med Blancpain Ladybird Women’s Diamond Prom Colorful Watch och tog på oss ”nya kläder och nya kläder”, blommande färgglatt och bländande ljus i solen. Två nya verk——Diamond Ball Moon Goddess Watch och Diamond Ball Small Seconds Watch, presenterar tidlös tid med delikat texturerad pärlemorskiva. På pärlemorskivorna finns 70 4C-standard VVS-nivå rena, felfria och vackert slipade diamanter. Välj diamanter för att skydda tidens flöde. Efter ett ”färgspel” ändras de romerska siffrorna och remmen till midnattsblått, malakitgrönt, skogsgrönt, drömmande lila eller turkosgrönt, harmoniskt blandat med de dyrbara materialen i rött guld eller vitguld.

När du tittar noga på urtavlan hittar du en subtil asymmetri, vilket skapar en visuell upplevelse som bryter den traditionella känslan av balans. Alla element på urtavlan har oregelbundna lutningar, oavsett om de romerska siffrorna eller ringarna av ädelmetall omgivna av diamanter. Och den här designen tillämpas också på månfasdisplayen och den lilla begagnade displayytan. Skönheten i denna ”moving in stillness”-design har blivit ett signaturuttryck för diamantbalens färgglada klocka för att framhäva dess personlighet.

Blancpain Diamond Prom färgglada klocka framhäver personlighetens signaturuttryck och skapar en visuell upplevelse som bryter den traditionella känslan av balans.

Den helt nya Ladybird Women’s Diamond Prom Colorful Watch är gjord av VVS-diamanter, inlagda med 138 briljanta diamanter över 2 karat. Höljet med en diameter på 34,9 mm är det huvudsakliga ”utrymmet” för att bära och uttrycka diamanternas skönhet – 59 diamanter lyser på infattningen, klackarna och kronan, vilket ger en tilltalande och lyxig proportion på handleden. När Blancpain skapade Diamond Ball-serien använde den färger och diamanter för att väva samman för att uttrycka kvinnors skönhet. Den insisterade på den avancerade smyckeinläggningsprocessen där varje parameter måste finjusteras för hand, och den var handpolerad och polerad med avancerade klocktillverkningstekniker. Den ädla metallbågen av diamanter gör att diamanter över 2 karat brinner i lågor flera gånger, och ”skönhet och ljus” samsas till slut harmoniskt med ”avancerat urtillverkning”.

Den nya Ladybird damseriens diamantbal bländande klocka använder VVS-klassade diamanter.

De nya Ladybird Diamond Ball-verken är utrustade med rena mekaniska urverk: gudinnaklockan är utrustad med 1163L-konditionering och den lilla sekundörens ur är utrustad med 1163-urverk; båda har en kraftreserv på upp till 4 dagar och är utrustade med antimagnetiska silikonhårfjädrar, syftar till att skapa en unik, exakt och bekymmersfri bärupplevelse för självständiga, romantiska och intelligenta ädla kvinnor. På grund av finpolering är varje komponent en funktionell nödvändighet och värd att ta hänsyn till estetiskt. Den guldsvingande vikten på Diamond Ball-klockan är dekorerad med ett cirkulärt ihåligt mönster, som ekar urtavlans design positivt och negativt. Varje gång den vänds och spelas kan den bekräfta att Blancpain är ett äkta ”avancerat klocktillverkningsmärke”.

Om nyckelpiga

Damkollektionen Ladybird visar Blancpains banbrytande roll i historien om damklockor. Oavsett om det är den första självuppdragande damklockan som kom ut 1930, eller det mindre cirkulära mekaniska urverket på den tiden, som föddes 1956 på nyckelpigeklockan, och den utsökta och moderna samtida designen som fortsätter än i dag: Blancpain Ladybird damklädesserier återspeglar alla märkets entusiasm för avancerad urtillverkning och extraordinär kvalitet.

Blancpains ärorika historia för damklockor är oskiljaktig från den dåvarande varumärkesledarens bestämda beslutsamhet, Betty Fiechter. Betty blev varumärkeschef i början av 1930-talet och blev den första urmakaren – en kvinnlig företagsledare. Bettys uppfinningsrikedom och framsynthet banade väg för Blancpain att ta sig in på området för smycken och replika klockor, vilket avsevärt stärkte Blancpains internationella rykte.