De Bethunes Nyligen Släppta Dbd Digitale ”Säsong 2” -replika Klockor

Nyligen tillkännagav De Bethune att det samarbetade med den berömda artisten och musikproducenten Swizz Beatz för att lansera DBD ”säsong 2” -klockan. Detta är ett annat samarbete mellan de två. Utseendet är begränsat till 13 stycken över hela världen, och den 19 mars firade De Bethune och Swizz Beatz lanseringen av DBD ”säsong 2” på en brunchfest i Watchbox West Hollywood -butik. De deltagande stjärnorna inkluderar också Alicia Keys och LL Cool J.

År 2021 nådde de Bethune och Swizz Beatz ett samarbete för första gången för att gemensamt skapa en Dream Watch5 ”säsong 1”, en Tourbillon -klocka. Genom Sapphire Crystal visar denna show nästan alla hemligheter inuti, helt annorlunda än hela seriens estetiska stil. Nuförtiden representerar DBD ”säsong 2” som lanseras av DeBethune också att de är lojala mot deras essens och oöverträffande strävan efter skönhet och teknik. Denna klockas lågmässiga estetik innebär den komplexa mekanismen bakom den.

DBD-klockan, utrustad med en manuell kedjorörelse, lanserades först 2006, konfigurerad med sido-utseende fönsterkalenderindikatorer och digitala tidsindikationsfunktioner. Det finns två versioner av den replika klockor, och 39 ROS Gold och Platinum släpps, en milstolpe som sattes av De Bethune som hela urmakeriindustrin. DBD ”säsong 2” designad med Swizz Beatz använder ett kolgrå polerat bostadshölje, placerar kronan vid middagstid och använder öron av torpedo-typ. Den vinröda urtavlan är dekorerad med Genève-linjemönstret och visar den subtila ljuset och skuggeffekten av perfekt samordning med bärarens handledsaktivitet. Denna djärva och moderna DBD ”säsong 2” återspeglar fullt ut strävan efter estetik för flerdimensionella konstnärer.

Sedan etablering av varumärket har de Bethune inspirerats av de traditionella klockorna från 1700 -talet. För strävan efter komplex maskinteknik har grundaren av varumärket Denis Flageolet också försökt att vidarebefordra klocktillverkningskonsten. DBD ”säsong 2” är utrustad med fem skivor inuti, och middagsläget visas på veckan, datum och månad genom sidofönstret, och följande är rullande minuter och slår timmar i tur och ordning. Förutom den ovanliga rörelsen är den mest betydande innovationen av DBD att dekorera Genève -linjerna på ratten. På grund av den dubbla anti-glansbehandlingen av Sapphire Crystal kan du se de utmärkta hantverk som de Bethunes senaste teknik har tagit fram. Denna klocka är utrustad med Calibre2044, en manuell mekanisk rörelse på 2 8800 gånger per timme och är utrustad med de nyaste titanstammarna och trippelfackskärmens stötdämpningssystem.

DBD ”Season2” är en klocka med begränsad utgåva tillgänglig i endast 13 stycken, var och en med ett annat nummer graverat på baksidan, en röd tygrem som matchar ratten och en utbytbar supermjuk, supermjuk svart krokodilläderband. Denna klocka är en hyllning till kreativitet, innovation och klocktillverkningskonst. De Bethunes fantastiska färdigheter och enastående kvalitet när det gäller urmakeri har återigen kolliderat med Swizz Beatzs unika estetiska fas, vilket skapat ett imponerande verk. Väsen