”Flying Tourbillon” Master Watch Exhibition Replica Watches

Från mars 2023 kommer Glashütte Original, ett tyskt exklusivt klocktillverkningsmärke som har sitt ursprung 1845, att öppna mästerurutställningen ”Flying Tourbillon” i den nyöppnade Chengdu SKP-butiken och kommer successivt att hålla utställningar i Xi’an och Peking. Hålls i butiker i Peking, Zhengzhou, Shanghai och andra ställen, vilket leder till att klockkännare av avancerade kvaliteter uppskattar och utforskar charmen med sachsisk precisionsurtillverkning på nära håll, hyllar den utmärkta klocktillverkningstraditionen och främjar kärnan i tyskt hantverk av klocktillverkning.

Den traditionella tourbillon-klockan har alltid representerat den höga precisions- och komplexitetsnivån i den mekaniska klocktillverkningsprocessen på grund av dess utsökta design, komplicerade produktion och estetiska och konstnärliga känsla – en viktig symbol för klockfabrikens tekniska status. År 1920 utvecklade Alfred Helwig, en mästerurmakare från Glashütte, den epokgörande ”flygande tourbillon”. Till skillnad från den traditionella dubbelsidiga fasta tourbillonen är tourbillonen designad av Helwig bara inställd i botten så att tourbillonen ser ut som om den ”flyger” i buren full av elegans. I mer än 100 år har Glashütte Original förnyat och producerat många vackra ”flygande tourbillon” armbandsur baserade på att ärva traditionen och praktisera varumärkesvärdekonceptet ”stolt över originalitet”.

Hylla mästaren, spara tid.

Glashütte Original Alfred Helwig Tourbillon 1920 Alfred Helwig 1920 Tourbillon Watch-Limited Edition klocka, baserad på den klassiska looken som skapats gemensamt av Helwig och hans elever vid Glashütte Watchmaking School i Tyskland. För inspiration är designen klassisk och elegant, begränsad till 25 stycken över hela världen.

Klockan antar sofistikerad avancerad teknik och extraordinärt hantverk. Boetten är gjord av roséguld, och urtavlan är gjord av rent guld, sedan behandlad med frostad silverplätering. Ringen i orbitalskala, utsökta stavformade visare i roséguld och inlagda timmarkörer ger klockan ett elegant och klassiskt utseende. Den berömda flygande tourbillon är gömd på baksidan av rörelsen för att ärva den traditionella stilen från de antika klockorna från Helweig-eran, lågmäld och elegant. Stadig. Klockans höjdpunkt är sekundvisningen klockan 6, dekorerad med orden ”Tourbillon” .

När du vänder på klockan kan du se att i en öppen designbur roterar balanshjulet och escapement mjukt runt sina respektive axlar och roterar 360 grader per minut med precision. Med denna design kan tourbillon effektivt motverka gravitationens negativa inverkan på klockans noggrannhet.

Samtidigt gör solstrålningsmönstret på fatlocket, Glashütte-pelarmönstret på trekvartsplywooden, de blå stålskruvarna, de skruvfasta guldchatonna och många fler polerade ståldelar alla denna klocka till en representant för Glashütte . Klockkonstens mästerverk blir alltmer charmigt, och det har blivit ett välförtjänt mästerverk av ”flygande tourbillon”-klockan.

Excentrisk månfas huggen estetik.

Glashüttes original PanoLunarTourbillon excentriska moon phase tourbillon klocka kombinerar suveränt hantverk, precisionsteknik och enastående estetik. Den är unik och är begränsad till 25 stycken över hela världen.

Den elektropläterade silverytan på urtavlan i rent guld och baksidan av urverket är dekorerad med utsökt handgravyr, flygande tourbillon, urholkade visare och safirinlagd krona, vilket ger klockan en elegant, raffinerad och elegant smak och stil som en hel. Den intrikat dekorerade och graverade urtavlan antar en unik excentrisk layout, med ett platinafodral, tim- och minuturtavlor och ”flygande tourbillon” utrustad med en liten secondhand-uppsättning på urtavlans vänstra sida. Samtidigt är den blå natthimlen på höger sida – precisionsvisningen av månfas som bakgrund och märkets ikoniska stora kalenderdisplay.

Extraordinära produkter gjorda av sällsynta material

Som en utmärkt representant för europeiskt porslin har Meissen Porcelain Factory producerat vita porslinsmålade urtavlor sedan 1998, exklusivt för Glashüttes original och exklusiva replica watches i begränsad upplaga. Urtavlan på Meissen Tourbillon Mason Tourbillon-klockan är gjord av rent vitt och ljust Mason-porslin. Den glänsande lystern ser avslappnad ut med ett varmt roséguldfodral och anti-bländande safir. Glasspegeln och boettens baksida gör att hela klockan ser elegant och konstnärlig ut. Glashüttes originallogotyp på Mason-porslinsurtavlan, de romerska siffrorna och ”Blue Sword”-logotypen vid middagstid var alla handmålade av Mason-målare på 8 timmar. Den utsökta ”flygande tourbillon”-mekanismen med små sekunder finns vid 6-tiden. Ett runt hål måste skäras ut på den ömtåliga porslinsplattan för att avslöja den interna turbillonstrukturen. Denna process utförs av de mest erfarna och skickliga mästarna i Meissens porslinsfabrik för att behålla porslinets unika egenskaper och tillsammans skapa urtavlans extraordinära estetiska egenskaper.

Genom att ärva den långa historien och traditionella klocktillverkningskoncept i Glashütte (Glashütte), har Glashütte Original alltid varit engagerad i att föra detta utsökta tyska hantverk vidare. Idag har tourbillon blivit displayutrustning för avancerade klocktillverkningsmärkens bästa hantverk och tekniska kapacitet. Mästaren Alfred Hewigs ”Flying Tourbillon” visar märkets pågående utforskning av professionellt klocktillverkning och konceptet ”stolt över originalitet.”