Glashütte Original Presenterar Romantik På Handleden Med Utsökta Klockor Replika Klockor.

En god sak är född för länge sedan, och ett bra par bildas naturligt. Tiden stannar i detta ögonblick, excentriciteten är bara för TA, och kärlek och tillgivenhet beror på varandra.

Glashütte Original, ett exklusivt tyskt klocktillverkningsmärke, väljer replika klockor av hög kvalitet och presenterar kärlek och romantik på handleden.

  • Excentrisk kärlekssång, ett naturligt par

PanoMaticCalendar Excentrisk Årskalender / Lady Serenade Damklocka

PanoMaticCalendars excentriska årskalenderklocka och damklockan Lady Serenade återspeglar det utsökta tyska klocktillverkningshantverket i varje detalj. De två klockorna är ett ”naturligt par” med sin geniala design. PanoMatic Calendar excentriska årskalenderklocka är utrustad med ett 5N rött guldboett, och den silvervita urtavlan är prydd med rött guld. Den unika och kreativa månadsringen finns i det nedre högra hörnet, som kan skilja de stora och små månaderna (30 dagar och 31 dagar). Samtidigt visas den med en stor kalender, som är både vacker och praktisk, och alltid uppmärksammar ögonblickets skönhet. Lady Serenade-klockan är gjord av ett boett i 18K guld och infattningen är satt med 52 briljantslipade diamanter som lyser starkt. Den vita pärlemorskivan är glänsande och ljus, och visarna och inlagda timmarkörer är alla av rött guld, vilket framhäver det djärva och kapabla temperamentet.

  • Den moderna eran har långvariga känslor.

1960- och 1970-talen är en hyllning till den förflutna moderna eran. Musik, arkitektur, design-tiden har gett människor oändliga inspirationskällor. Glashüttes originaldesign av retroserieklockor baserade på detta är ren, enkel, elegant och modern. Avlägsen. Sextiotalsklockan på 1960-talet är utrustad med en 18K roséguld bezel och en fin frostad silverpläterad urtavla. De lätt böjda rödguld tim- och minutvisare med superlysande färg roterar långsamt med den eleganta sekundvisaren för att säkerställa tiden som visas på klockan. Missa aldrig den minsta skillnaden; Jag kommer att vara med dig dag och natt. Seventies Chronograph Panorama Dateklockan med en stor kalender på 1970-talet ärver känslorna och essensen av klassisk tysk design. Dess ovanliga rundade fyrkantiga fodral, enkelsidiga dubbla knappar och inskruvade krona är oförglömliga. Boetten av rostfritt stål är borstad och polerad, vilket är utsökt. Med en diameter på 40 mm är den mörkblå elektropläterade urtavlan ihopkopplad med Super-LumiNova lysande dauphine visare, märkets ikoniska stora kalender, den lilla sekundvisaren som driver lagringsdisplayen, 12-timmarsräknaren och 30-minutersräknaren är genialiskt upplagd för att tydligt kontrollera tiden. Var alltid med din älskare.

Seventies Chronograph Panorama Date

Big Date Chronograph Watch på 1970-talet/Sixties Watch på 1960-talet

  • Banbrytande och företagsamma, älskare är orädda.

SeaQ Chronograph SeaQ Chronograph Watch / Diamond SeaQ Watch

Glashüttes ursprungliga banbrytande serie, som håller fast vid den företagsamma andan, är som den okuvliga kärleken, utan rädsla för vind och regn. SeaQ kronografklockan och den diamantbeklädda SeaQ-klockan med en djupblå urtavla ger människor visuell harmoni och enhet, vilket kan beskrivas som en ”naturlig matchning”. Urtavlan på SeaQ-klockan har en diameter på 43,2 mm, och den reptåliga enkelriktade roterande ramen är inbäddad med keramik; den har en robust återgångstid och begagnad återställningsfunktion, vilket visar styrkan i det högkomplexa klocktillverkningsfältet. Den något mindre urtavlan på 39,5 mm på den diamantbeklädda SeaQ-klockan är särskilt delikat. Ramen är dekorerad med 47 briljantslipade diamanter och en safir. De blå nylonflätade banden på de två klockorna passar handleden och är bekväma att bära. De kan bytas fritt vid olika tillfällen för att utforska det roliga med livet och utomhussporter när som helst.

  • Blir kär i TA, en match made in heaven

PanoMaticInverse excentrisk urverk inverterad stor kalenderklocka / PanoMaticLuna excentrisk månfasarmbandsur.

PanoMaticInverse excentriska urverk inverterade stora kalenderklocka, och PanoMaticLuna excentriska månfas damklocka är designade med estetiken i det gyllene snittet, vilket skapar Glashüttes ursprungliga och unika ”excentriska estetik”. Den eleganta visuella skönheten hos tim- och minuturtavlan på vänster sida av urtavlan är jämförbar med en ”naturlig passform”. PanoMatic Inverse excentriska urverk med inverterad stor kalender vänder om den dubbla svanhalsfinjusteringsmekanismen som ursprungligen var placerad på baksidan av ögat till framsidan av urtavlan, vilket gör att det utmärkta tyska urmakarhantverket kan ses med ett ögonkast. PanoMaticLuna excentriska månfas damklocka ger high-end urtillverkningskonst en riktig ”magisk” touch: på den skimrande vita pärlemorskivan spårar silvermånens spår; 64 diamanter satta på ramen, lysande som stjärnor; urtavlan är inlagd med 18 briljantslipade diamanter som timmarkörer, med vita 18K guld visare och en briljant diamant på kronan, som alla uttrycker den söta charmen av evig kärlek, excentrisk endast för TA.

Glashüttes ursprungliga urval av klockor, ackompanjerat av den rörande och uppriktiga kärleken i världen, kan visa smak oavsett tillfälle och återspegla känslor och tyst förståelse mellan älskare. Glashütte Original hoppas älskare kommer att dö tillsammans med tillgivenhet, och att ömheten kommer att vara för evigt.