Inventering Av Rolex Kopia Hetaste Klockor

När det kommer till klockor är ett av de märken jag måste nämna Rolex. Vanligt folks förståelse för Rolex finns fortfarande på 1980- och 1990-talen. Det har något att göra med att Rolex kopia sällan delar sin varumärkeshistoria. Rolex är inte vad vi tror. Det har sin varumärkespositionering och marknadsstrategi. Den insisterar på precision och hållbarhet som sin primära strävan och tillverkar inte komplicerade mekaniska modeller. Den enkla timingfunktionen är den mest komplexa stilen i familjen. Det enkla och eleganta utseendet, den klassiska ostrondesignen och den utmärkta rörelseprestandan har skapat många traditionella tekniker. Vilka är några av de mest populära Rolex-klockorna idag?

1. Rolex Submariner 116610LV Green Disk Watch

Rolex Submariner 116610LV grön urtavla är allmänt känd som ”Green Water Ghost”-klockan i hjärtat av klockfans. Den klassiska Oyster-designen är 904 rostfritt stål, korrosionsbeständig och nötningsbeständig. Urtavlan med en diameter på 40 mm är utrustad med en traditionell automatisk klocka. 3135 mekanisk rörelse, utmärkt prestanda, tre-bevis väska, så att han inte kan känna stimuleringen av omvärlden alls, och kvaliteten utnyttjas. Sedan lanseringen 2010 har utan tvekan blivit en av de mest populära Rolex kopia-klockorna; i det inhemska köpet av detta gröna vatten spöke är mer utmanande för butiken att köpa utan tvekan inga varor, och en del av butiken accepterar inte beställningar det gröna vattnet spöke, som också visar den varma graden av det gröna vattnet spöke.

2. Rolex Cosmic Chronograph 116500LN Gangdi

2016 lanserade Rolex denna keramiska ring 116500LN Gangdi på Basel-utställningen. Att döma av den nuvarande marknaden tar Gangdi mer arbete att köpa. Den keramiska ringen kan betraktas som en betydande teknisk uppfinning av Rolex kopia under detta århundrade. Keramik sintrad med tekniska medel är mer slitstark än aluminiumringar och stålringar, slits sällan ut, och färgerna är ljusare och mer hållbara. Denna Rolex Cosmograph Daytona-serien med vit urtavla har ett automatiskt mekaniskt urverk. Armbandet är tillverkat av 904L rostfritt stål, med en tidsfunktion; diametern på klockan är 40 mm, och den är vattentät till 100 meter. Den keramiska ringen matchas med stål di och panda färgmatchning. , Panda Di är boven.

3. Rolex Skymaster 116900 armbandsur

Den nya Skymaster-klockan, vissa säger att den är den fulaste Rolexen, men jag tycker att den är den vackraste Rolexen; 40 mm diameter design, 904L boett i rostfritt stål och armband, dess unika Mercedes-Benz lysande pekare design, insidan av klockan Den är utrustad med Rolexs egenproducerade 3131 självuppdragande urverk, som kan ge en 48-timmars gångreserv när den är helt sårad. Det måste noteras att denna klocka också har en antimagnetisk effekt, vilket också är en av höjdpunkterna med denna klocka. Alla Airmasters har uppmärksammats mer på grund av sina relativt låga priser. (För många människor är det inte billigt, trots allt kostar det 40 000 till 50 000 yuan)

4. Rolex Datejust 116233 Champagne Diamond Watch

Rolex Datejust guldklockor har alltid varit heta säljare innan nu. Folk förr i tiden köpte det för att det hade en bra mening. Det hade trots allt guld, silver och diamanter. ”Win and earn” var affärsmäns favorit på den tiden. Även om folk är mindre besatta av dessa nuförtiden, jämfört med det höga priset på Rolex kopia armbandsur med dagstidning, har gulddatumjournalmodellen tillräckligt med fördelar, och den tillfredsställer också önskan hos människor som gillar guldklockor. Urverket använder 3315 självuppdragande rörelse, som lägger till en datumvisningsfunktion till den grundläggande 3130 rörelsen av Rolex.

5. Rolex Explorer Series 214270 svart urtavla

Denna klocka är New Detective I watch, som inte är välkänd för alla jämfört med den gamla Detective I, men man tror att den nya Detective I kommer att ersätta senior Detective I i allas hjärtan. Först och främst har diametern på det nya provet I ökats till 39 mm, vilket borde vara mycket lämpligt för asiaters handledsstorlek. Rörelsen är 3132-rörelsen, uppgraderad från 3130-aktiviteterna i Rolex basrörelse. Jämfört med 3130-kampanjen använder 3132-urverket Rolex kopia nuvarande vanliga blå hårfjäder av niob och ersätter den nya stötdämparen, vilket ökar klockans antimagnetiska, stötsäkra förmåga.

6. Rolex Greenwich

Vissa vänner kanske inte vet så mycket om det. Rolex uppfann den högsta funktionen för dubbla tidszoner. Därför uppmärksammas också Rolexs dubbla tidszonsklocka. Den röda och svarta cirkelversionen av Greenwich är också känd som ”Cola Circle”. Utöver tidsvisningen i olika tidszoner är klockan gjord av gedigna material och är lätt att matcha. Det är inte bara lämpligt att bära runt om i världen utan också lämpligt för att delta i alla tillfällen. Boetten och armbandet är gjorda av rostfritt stål, med datumvisning och dubbel tidszonfunktion; bordsdiameter 40 är lätt att tockså, och vattentät 100 meter.