Med Så Många Kända Klockor, Varför Är Rolex Kopia Den Mest ”Stabila Och Hållbara”?

Om du frågar vad Rolex har gjort för intryck på oss, förutom att vara berömd, så ska den vara hållbar. Alla vet att Rolex kopia är av bra kvalitet och inte benägen för problem. Varför finns det så många favoritklockmärken? Alla gör klockor, men Rolex är den enda vars kvalitet är utmärkt och erkänd av världen. Många skäl avgör detta. Idag, låt oss prata en efter en.

1. Rolex gör inga komplicerade klockor, och funktionerna och stilarna stämmer överens en efter en.

Rolex har aldrig gjort en verklig komplex klocka sedan urminnes tider. Rolex har aldrig gjort de tre primära komplexa funktionerna traditionell schweizisk urtillverkning, minutrepeater, tourbillon och evighetskalender. Även om vissa data visar att Rolex kopia har relevanta patent på komplicerade klockor, såsom dragstänger och konstantkraftsanordningar, har den ännu inte satts i produktion.

Den mest komplicerade klockan i Rolex historia är helkalenderns månfasklocka (veckor, kalendrar, månader, månens faser), som representerades på 1950-talet av 6062 och 8171; Skywalker), den årliga kalendern och tidtabellen, inget mer. Annars är det ett ”enkelt bord”. Det finns bara enkla tim-, minut- och sekundvisare, eller lägg till en kalender, klocka, etc. Ju mer komplicerad klockan är, desto lättare är det att gå fel. Även om det är en Longines 8-stifts helkalendermånfas, åtta visare, två fönster och en månfas, slår de alla på urtavlan. Rolex är enkelt. En kalender, gnuggande händer, Calendula och Rolex, kommer inte att ge dig denna möjlighet.

Dessutom implementerar varje serie av Rolex kopia strikt en sekvens som motsvarar en professionell funktion och går inte ut ur cirkeln. Daytona är till exempel en erfaren tidtagare, en funktion av tidtagning, och det finns ingen extra kalender; Greenwich är en tidsklocka på två platser, en tidvisare på två platser och en kalender; journalen är en formell lyxklänning, bara en kalender, inget annat. Relativt enkla funktioner är grunden för Rolex hållbarhet.

2. Enhetlig klockstruktur och produktionsmetod.

Rolex-klockor, som alla använder samma klockkonstruktion (förutom Cellini), använder ett Oyster-fodral. Oavsett om det är en dykarklocka Submariner, Dayton chronograph klockor Daytona, formell loggtyp eller en veckokalender. Huvudstrukturen i saken är densamma.

Oyster-fodralet, kärnstrukturen i en Rolex-klocka, uppfanns 1926 (en teknik där infattningen, kronan och bottenkåpan alla är låsta i mitthöljet). Oysterfodralet av moderna Rolex kopia etablerades på 1940- och 1950-talen. Idag, över 70 år, har det inte skett någon väsentlig förändring, bara finjustering. Alla problem som borde lösas har lösts, och de mogna kan inte bli mer mogna. Dessutom är grundstrukturen för alla klockor densamma, så det är svårt för dig att få det att gå fel.

Rolex tillverkas industriellt och de flesta processerna genomförs av maskiner. Monteringen av urtavlan, rörelsemonteringen etc. görs alla manuellt. Det finns inte mycket manuellt deltagande, och det är inte för mycket detaljerad och komplicerad slipning och montering av delar (komplexa funktionella delar etc.), vilket minskar risken för problem.

3. Alla komponenter är egentillverkade och är inte beroende av leverantörer.

Rolex är ett av få ”top-to-bottom integration” lyxklockmärken i världen av lyxklockor. Vad betyder det? Rolex utgår från metallurgi och ståltillverkningsråmaterial till boett, urtavla, urverk och armband. En klocka går upp och ner, från insidan till utsidan, allt producerat av sig själv. Rolex har en komplett uppsättning industrikedjor. Liksom Rolex kopia finns det väldigt få kända klockmärken i världen av favoritklockor som kan styra tillverkningen av alla delar själva och inte litar på omvärlden. De flesta kända klockmärken måste förlita sig på externa leverantörer för att tillhandahålla komponenter. Till exempel måste du köpa urtavlan från en viss urtavlafabrik och urverket från en urverksfabrik.

Rolexs ”top-to-bottom integration” är helt egenproducerad. Fördelen är att den kan kontrollera kvaliteten på alla länkar och komponenter utan att kompromissa. Samtidigt kan du lägga fram din kvalitetskontroll och kvalitetsstandarder. Till exempel skiljer sig det vattentäta testet av Rolex dykklockor från det för vanliga kända klockmärken. Det rapporteras att den vattentäta Rolex måste trycktestas och testas i naturligt vatten för att se om det finns en

y vattenånga infiltration. Av cirka 1 000 testade Rolexar kommer en att misslyckas. För andra klockmärken finns ingen sådan intensitet.

Samtidigt är alla bekanta med Rolex kopia superobservatoriestandard. Standarden är ett fel på +2/-2 sekunder per dag. Det är den högsta restidsstandarden i världen av kända klockor, och ingen resttidsstandard publicerad av något märke överstiger Rolex Super Observatory.

4. Grundens driftläge.

Rolex är inte ett börsnoterat företag. Rolex tillhör Hans Wilsdorf Foundation. Stiftelsens affärsform har också en subtil och positiv inverkan på klockkvaliteten. De flesta av de kända klockmärkena är börsnoterade företag.

Stiftelsens verksamhet förhindrar att Rolex påverkas av aktieägare och kortsiktiga intressen. Som vi kan se kommer Rolex inte att säga att i år är tourbillonen berömd, och vår Rolex kommer också med en tourbillon; Alla vet att utbytet av Rolex kopia går väldigt långsamt, och även om 10 eller 20 år görs endast mindre justeringar och ändringar. Till exempel lanserade Rolex första egentillverkade automatiska kronografurverk 4130, som kom ut 2000, Daytona 116520. Etablerat 2016, Rolex Daytona 116500 som nu säljs är bara en uppgradering till en keramisk ring, urverket etc. I andra delar, ingen förändring. Däremot uppdaterar andra kända klockmärken nya modeller två gånger om året eller lanserar olika special- och begränsade upplagor.

För det finns verkligen kända klockor med nya ”omsättningar”. Till exempel ersatte ett visst märke en hårfjäder gjord av nya material och marknadsförde den kraftigt. Den långsamma stilförändringen av Rolex kommer inte att orsaka kvalitetsproblem på grund av tillämpningen av storskaliga nya processer och ny teknik.

Ovanstående fyra viktiga faktorer har skapat Rolexs "stabila och hållbara". Men det är uppdelat i två; bakom det "stabila och hållbara" är att klockan är helt tillfredsställande, utan enastående tekniska och tekniska egenskaper. Därför kommer olika spelare att göra olika val genom att välja Rolexs "stabila och hållbara" eller välja de komplexa funktionerna och det specialiserade hantverket hos andra kända klockor.