Ny Panoinverse Limited Edition Redigera Ecact Movement Poly Replika Klockor

Urban Canyon, skyskrapor, skyltar och graffitikonstnärer: Glashütte Original Glashuti lanserade initialt en ny tid för att bjuda in dig att gå djupt in i den urbana djungeln och utforska källan till vitalitet -och upptäckte obegränsade möjligheter. Men liksom det är ännu mer kritiskt. Ingen betong och asfalt, endast ädelmetaller och precisionsmaskiner, trycks i ögat; Bullret och upproret i staden är inte de mjuka tickande ljuden som passeras i öronen. Precision Laser Carving of Huamei City återspeglas i den ursprungliga hemlagade rörelsen i Grasuti.

Urban Jungle -producerad

Panoinverse Limited Edition Edition Polying Motor Inverted Watch Limited Edition presenterar det vackra landskapet på ratten. Med rörelsen som en duk är den nya tolkningen av gatukonst att framsidan och baksidan är dekorerade med charmig urban inredning, som en besatt mirage. Djupt in på gatorna och gränderna, hitta nya saker överallt och skapa en känsla av fördjupande -från de enkla linjerna i stadsarkitekturen till produktion av väggmålningar. På framsidan av rörelsen klättrade vi till avståndet, en fågelperspektiv över stadens välstånd och omtänksamhet. På baksidan av rörelsen fortsatte stadsutforskningen. Inte bara kan du njuta av skyskraporna nära på nära håll, utan du kan till och med se de inspirerande slagorden på skyltarna; Du kan se fönstret städpersonal arbeta hårt och graffitikonstnärerna ritar en bekant dubbel G -logotyp på väggen. I slutändan stod en invånare på balkongen som om han tittade på oss.

Utsökt hantverk kan ses.

Anledningen till att gatorna på stadsgatorna väljs som temat för den nya Watch med begränsad upplaga är tankeväckande. Konturen av staden symboliserar modernisering, tekniska framsteg och en delad vision -Panoinverse excentriska rörelse inverterade replika klockor. Den unika strukturen kommer vanligtvis att ses genom bordets nedre lock och OK -avstämningsmekanismerna för de två svenskinnarna. För detta ändamål har en bevakad anläggning utvecklat flera rörelser och delar och antagit en inverterad församling.

På den här begränsade upplagan går en utsökt laser som snider svartpläterad svartpläterad skyline genom ytan av tre fjärdedelar av splinten och fjärilsbryggplattan och fortsätter till baksidan av klockan. Sapphire Crystal Glass Mirror, bottenskyddet och en del ihålig rörelsedesign uppvisar en visuell högtid av gatukonst: handledens handled har också blivit en del av klockan, och den är integrerad med den. Ett.

Elegant arkitektur, visdom att se uppfinningsriket

En elegant stad, noggrant beskrivs av de ursprungliga designarna av Grasuti och Watchmakers, var oförglömlig. Denna klocka har ett 42 mm polering/satin frostat platinfodral. Bygglayouten i ratten följer det gyllene förhållandet och inser skönheten i harmonisk balans. Andelen noggrann beräkning återspeglas fullt ut i den asymmetriska designen som visas på timmen, minuter och små sekunder, och kraftlagring visas klockan 2. Denna klocka är utrustad med en grå Louisiannana -krokodilläderrem med en platina fjärilspänne, som är bekväm och elegant.

Urban Holiday Shooting, Hoppa mer än att flytta.

Stadens hjärtpuls är oändlig och den traditionella avkokningen av avkopplande och trevlig. Kaliber 66-12 manuella rörelser är stabiliserade med en frekvens av 4 Hz, och driftstiden är 41 timmar-tillräckligt för att slutföra den snabba stadsresan en gång. Rörelsen, som är noggrant utformad, utsökt dekorerad och exakt justerad, är Glashütte Original Glashtes ursprungliga hantverksmanens geniala kristallisation. Många detaljer visar att Panoinverse Limited Edition Edition Polying Motor’s Purple Watch Limited Version: Skruvfast gyllene set, rubinlager, blå stålskruv, vaklande kant, polska ståldelar, etc. Det kraftfulla beviset på det ursprungliga mästerverket!

stolthet

Den nya Panoinverse’s excentriska rörelsen inverterad klocka kommer att släppas över hela världen den 23 mars 2023, med en begränsad upplaga på 50 stycken och lanserades i Kina i Peking SKP, Chengdu SKP och Xi’an SKP.