Panerai Luminor Due Luminor Due 38 mm Klock Kopior

Panerai lanserade den nya Luminor Due 38mm-klockan, som tolkar modet med moderna utseenden med ett avslappnat och urbant temperament. Det nya verket tolkar Panerais tradition av högprecisionsklockor som integrerar utmärkt prestanda, estetisk design och praktiska funktioner, och antar för första gången ett nytt ljust färgschema som visar en charmig modern stil. Den nya klockan har en 38 mm låda i rostfritt stål, och den detaljerade designen av metallarmbandet framhäver Panerai urtillverkningsstil, som flexibelt möter bärbehoven vid olika tillfällen i det dagliga urbana livet.

De delikata och chica detaljerna på sandwichurtavlan är belagda med vitt Super-LumiNova självlysande material, som lyser grönt i mörkret. Urtavlan är noggrant polerad genom en dubbel efterbehandlingsprocess, som visar en gradienteffekt från ljus till natt från topp till botten. Den nya klockan har tre urtavlor med olika färger – ljusblå, ljusgrön och dimmrosa – datumvisning klockan 3 och små sekunder klockan 9. Urtavlan är graverad med orden ”PANERAI”, som presenterar en chic urban stil och sätter även igång det nya färgschemat som Panerai introducerade för första gången.

Den polerade lådan i rostfritt stål med en diameter på 38 mm har en stängd bottenkåpa. Den är även utrustad med ett metallarmband vars form är inspirerad av Panerais ikoniska kronbroskyddsanordning. Varje länk presenterar de semi-elliptiska konturerna av denna klassiska enhet, som växelvis är polerad och frostad för att göra klock kopior. Den är mer raffinerad och lägger till personlighet till urbana utseenden.

Storleken och proportionerna på den nya Luminor Due-klockan har omarbetats för att vara tunnare, lättare och mer flytande. Samtidigt fortsätter den också den exakta och rigorösa mekaniska skönheten hos de representativa modellerna av Panerai-kalendern, och tolkar den utsökta italienska urbana stilen livfullt.

Den nya Luminor Due 38 mm-klockan har ett P.900 självuppdragande mekaniskt urverk och en 3-dagars gångreserv. Den är endast tillgänglig i Panerai-butiker och varje öga är begränsad till 500 stycken per år.