Rado Swiss Radar Watch Exhibition 2023 China International Consumer Products Expo Klock Kopior

Swiss Pioneer Watch Brand Rado Swiss Radar Watches tar med sig en mängd nyligen listade klockaarbeten för att delta i 2023 China International Consumer Products YYY Expo (från och med nu kallad ”Clean Expo”). Detta är tredje gången Rado Swiss Radar Watch har deltagit i konsumentutställningen. Den här gången, med den moderna monterbilden, visar de nya och unika klockverken den extraordinära charm av ”Master Master.”

Rado Swiss Radar Table presenterar utställningshallen i en modern och enkel stil. De intensiva och geometriska båsen kombineras med den autentiska och bekväma moderna charm i den sanna fyrkantiga serien och tolkar Captain Cook Captain -serien som en utforskning av retro sportstil utan rädsla för vågen.

Paprisa, vice president för Rado Swiss Radar, sa: ”Det framgångsrika innehavet av expon hjälpte den fördjupade utvecklingen av varumärket på Hainan -marknaden. I år är vårt tredje år i rad att delta i konsumentens expo. Det kommer till Vår mest utmärkande och senaste klockserie. Jag ser fram emot alla till utställningsplattformen och känner Rados klocka med både material och designestetik. ”

Ny se Nya fragment

Rado Swiss Radar Watch presenterar varumärkets ikoniska True Square’s True Self på Expo och uttrycker frihet, personlighet och egenintresse. Det sticker ut med den unika silhuettdesignen på torget och runda, som visar maskinens skönhet med skapandet av den ihåliga rörelsen och den perfekta bärupplevelsen av varm hud och inte lätt att bära med högteknologisk keramik.

Den nyligen uppgraderade Centrix Crystal Extraction -serien är också en av höjdpunkterna i denna utställning. Spegeln visar de släta och enkla linjerna på klock kopior. Dial Scales ’diamant- och solmönsterdesign tolkar elegansen och det underbara temperamentet. Det högteknologiska keramiska materialet i kombination med armbandet uttrycker bäst sensuella och skonsamma kvinnliga egenskaper.

Captain Captain Cook Cook -serien visar varumärkets oändliga utforskning av livet och andan hos en orädd äventyrare. Denna serie kombinerar ett retroutseende med moderna designstilar. Från de kompletta keramiska produktserierna representerade av ”Black Cook” till den professionella dykklockan, ”Black” och andra professionella dykklockor certifierade av ISO6425, i klockmodellen, har tillämpningen av högteknologisk keramik inom innovation iterativ iteration fortsatt att driva till en ny höjd.

Materiel

Rado Swiss Radar Watch har alltid haft rykte som ”Master Master.” Utställningswebbplatsen presenterar ett komplett utbud av varumärkesprodukter som samlats in av många klockor skapade från olika material som färgglada högteknologiska keramik, ultralätt högteknologiska keramik och keramik keramik. , Visa varumärkets enastående material och hantverk. Rado Swiss Radar Watch är en av de tidigaste partierna med lyxklockmärken som kommer in på den kinesiska marknaden och har ett högt rykte i Kina. Rado Swiss Radar Watch har åtagit sig att utöka den kinesiska klockmarknaden i många år och är älskad av kinesiska konsumenter. I denna expo levde varumärket också upp till de nya idéerna som kombinerade innovativ design och materiellt uttryck. Varje klocka är en tidsplanering med otaliga uppfinningsrikedom hos vaktmakare. Genom plattformen för Expo kan den helt visa varumärkets utmärkta urmakningsteknik och pionjärandan till konsumenter som älskar varumärket.

Layout Hainan och utforska framtiden

För närvarande arbetar Rado Swiss Radar Watch och Zhongluo Group tillsammans. De har distribuerat fem tullfria butiker i Hainan-provinsen: Kina undantagsgrupp Sanya International tullfri stad, China -Demu Group Haikou Sunyue Plaza tullfria butik. Butik, Kina undantagsgrupp Haikou International tullfria butik och Zhongli Sanya Phoenix flygplats tullfri butik. Bland dem har Haikou International tullfria butik en ny designbild och är också den mest omfattande butiken i Hainan. Rado Swiss Radar Watch kommer att fortsätta att fördjupa varumärkets layout i Hainan. Samtidigt som de presenterar mer välmående och olika tidsplaneringsprodukter för konsumenter kommer att ge bättre service- och varumärkesupplevelse. Dessutom kommer Rado Swiss Radar Watch att öka investeringarna. Samtidigt som den fortsätter den djupa ackumuleringen av varumärket fortsätter den att förfina designen och materiell innovation, vilket skapar mer framåtriktade verk.