Rolex Klocka Kopia ”Titanium Ghost King.”

I början av november (2022) lanserade Rolex en ny Deep-Sea-utmaning, nämligen Deepsea Challenge, en modell av 126067 och bryter rekordet med ett vattentätt djup på 11 000 meter, och blev dykklockorna med det mest djupgående vattentäta djupet i världen av kända klockor. Dessutom kallas titanskal ”Titanium Ghost King” bland spelarna. Det offentliga priset är 203200 yuan.

Men samtidigt nådde storleken på ”Titanium Ghost King” en imponerande 50 mm och 23 mm tjock, vilket också orsakade utbredda kontroverser bland spelarna.

Rolex ”Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge 126067

Det är inte ovanligt att bryta dykrekordet av Rolexs ”Titanium Ghost King.”

Det är rimligt att Rolexs ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning och att bryta rekordet är bra eftersom Rolex Klocka Kopia ”Titanium Ghost King.” i historien redan kan nå ett vattentätt djup på mer än 10 000 meter. Det finns dock ingen massproduktion eller en teknisk verifieringstabell. Dom är:

1960 var Rolex Deep Sea Special Technology Verification Form med den nedsänkbara 1 0916 meter längst ner i Mariana -diket.

1960 dök Rolex in i Deep Sea Special Technology Verification -tabellen i Mariana -diket.

2012 utmanar Rolex Deepsea teknisk verifieringsform, med det nedsänkbara, dyk på 10 908 meter längst ner i Mariana -diket.

2012 dök Rolex in i Deepsea Challenge -teknikverifieringstabellen för Mariana -diket.

Efter att ha samlat två stora tekniska verifierade bordstekniker i över 60 år uppnådde Rolex äntligen massproduktion av ett vattentätt djup på 11 000 meter och började sälja. Detta är dagens ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning.

”Titanium Ghost King” är en djupgående havsutmaning.

Rolex "Titanium Ghost King", varför kan vattentät nå 11 000 meter?

Den kärnvattentäta tekniken för Rolexs ”Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge är Rolex Patent Ring Lock System. Vi kan se att ordet ringlåssystem kommer att skrivas i ”Titanium Ghost King” och den konventionella versionen av Deepsea’s Disk Surface.

Rolexs djupa -Sea -utmaning, med ringlås.

Rolex djuphavsutmaning, lysande effekt

Ringlåssystemet är en unik vattentät struktur av Rolex. Sapphire -spegeln av ”Titanium Ghost King” är 9,5 mm tjock. Sapphire Watch -lås på ”komprimerad stålring” (ratten är skriven med den yttre ringen på ringlåset, som är den ”komprimerade stålringen”) och använder titanbottenskyddet. När klockan Sapphire -spegeln lidits av kolossalt vattentryck kommer trycket att överföras till ”komprimerad stålring” och titanbottenskyddet. Tryckmotståndet för ”komprimerade stålringar” är tre gånger för Rolex 904L -stål; Titanbasen har viss elasticitet och kan vara deformerbar under tryck. De två är vanliga för att lösa och släppa vattentrycket.

Rolex ringlåsstruktur.

Förutom ringlåssystemet är andra delar av ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning identiska med det konventionella Rolex Sea och Deepsea. Det finns en automatisk urladdningsventil på sidan av fodralet och kronan är tätt låst. Även om den officiella märkningen av ”Titanium Ghost King” är 11 000 meter vattentät, enligt vattentryckstestet för Rolex och Comex, kan den faktiska vattentäta av ”Titanium Ghost King” nå 13 750 meter.

Det kan ses att Rolex’s Deep Sea-utmaning är 9,5 mm tjock.

Varför använder Rolex "Titanium Ghost King" ett titanskal?

På grund av ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning är den för stor. Storleken är 50 mm och 23 mm tjock. Om du inte använder titan, använd stålskal, vikten på denna tabell, vanliga människors handled, verkligen ”kan inte bära det.”

Storleken på Rolexs ”Titanium Ghost King” djupgående Sea -utmaning är för stor.

”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning är den första typen av massproduktion och försäljning av titanskalklockor i Rolex historia. Rolexs titan heter ”RLX Titanium.” Även om ”Titanium Ghost King” också avslöjade 42 mm Titanium Shell Yachts existens, var 42 titanskalbåtar bara ett ”experimentellt bord” och släpptes inte officiellt.

Rolex’s 42mm Titanium Shell Yacht ”Experimenttabell.”

Förutom lätta titanskal är en annan funktion hög hårdhet. Därför skiljer sig ”Titanium King” fallbehandlingsmetoden från standardstålskal och guldskal Rolex efter att ha använt titanskal. Den allmänna Rolex är allt polerat på sidan av fallet, och frågan om ”Titanium Ghost King” borstas i stora områden, och sidan av saken dras också, vilket är mycket sällsynt bland Rolex. Anledningen är att hårdheten hos titanskalet är högre än stål- och guldskalarna, och det är svårt att polera. Därför borstas de tillgängliga titanskalklockorna i stora områden. Men en av detaljerna är att Rolex polerade kanten av fallet med ”Titanium Ghost King” och kronans axlar, vilket ökade fallets komplexitet. Vissa tror att den tillfredsställande behandlingen av titanskal också bekräftar den speciella statusen för ”Titanium Ghost King” från sidan och den låga produktionen.

Det kan ses att fodralet är borstat och kanterna är polerade. Den mellersta pricken är en automatisk radventil.

När det gäller rörelse använder ”Titanium Ghost King” Rolexs nya 32 -serie rörelse. Det är 3230, 70 timmars kraft utan kalender, angelägen observation, dagliga fel+2/-2 sekunder. Rolex 32 -rörelsen, alla är bekanta, och jag kommer inte att gå in på detaljer här.

Det nedre omslaget till Rolexs ”Titanium Ghost King” Deep-Sea-utmaning skrevs mellan 1960 och 2012.

Kan Rolex "Titanium Ghost King" kallas kungen?

Ja, men bland spelare finns det kontroverser.

När det gäller prestanda, med 11 000 meter vattentätt djup, världens nummer ett, finns det ingen kontrovers.

På grund av Rolex ”Titanium Ghost King” Deep-Sea-utmaningen har emellertid 50 mm storlek och 23 mm tjocklek överskridit storleken på den vanliga klockan, och det finns kontroverser bland spelarna.

Deep-Sea-utmaningen med Rolexs ”Titanium Ghost King” är effekten av att komma igång; Det kan ses att det är för stort och för tjockt.

Rolexs klocka har alltid varit lämplig för att bära som designfokus. Avstå från att prata om stocken, vattenspöket och Di Tong. Till och med Rolex Ghost King Deepsea, 3900 meter vattentät, styr storleken till 44 mm och 17 mm tjock och kan bäras vanligt. Rolex ”Titanium Ghost King” är 50 mm lång och 23 mm bred. Du sa att du kunde bära det hårt men måste vara mer lämpad.

Rolex ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning, effekten av att komma igång.

Vissa tror att Rolex lanserade utmaningen ”Titanium Ghost King” för att bekämpa Omega. I mars i år lanserade Omega 6000 meter av havet och Horse Marine Universe. Vid den tiden blev det världens nummer ett med ett vattentätt djup på 6000 meter. Nu bara åtta månader senare besegrade Rolex 6000 meter omega med den vattentäta rekordet av ”Titanium Ghost King” djuphavsutmaning. Men samma problem är att Omega Ocean -universum är 6 000 meter, och storleken styrs vid 45,5 mm och mer än 17 mm tjockt. Omega 6000 meter, jag har också sett alla versioner och börjat. Jag kan bära den. Vissa spelare tror att den omfattande prestanda på 6000 meter omega är ännu bättre.

Rolex ”Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge

Omega Sea Horse Marine Universe 6000 meter, Titanium Shell Model.

Den djuphavsutmaningen med Rolexs ”Titanium Ghost King” är världens främsta i världen. Det här är bra, men det kan vara bättre. Jag hoppas att Rolex och Omega kommer att fortsätta att ”hegemoni” och tvinga de två sidorna att göra bättre klockor. Detta är mycket mer underbart än att ändra ”Dial Paint Color” årligen.