Rolex Replica Inlaid Gemstone Oyster Constant Movement Week Kalender 36 Watch.

Rolex presenterade det senaste Watch -mästerverket med fantastiska professionella urmakeri. Bland dem lanserade den veckokalender 36 (dagsdatum 36) och Lady-Datejust en ny modell av en inlagd diamant.

Diamanter symboliserar forntida tider och jorden har genomgått miljarder år. Efter noggrann snidning kan den visa sin naturliga charm och göra den ljus. Gemforskare samarbetar med mosaikhantverkare för att glöda med diamanter. Gemforskare väljer försiktigt ädelstenar och bädda in dem individuellt i ratten, yttre ringen, fodralet eller remmen av inlagda hantverkare. Precisionsnivån är otänkbar. Efter en tid har den en utmärkt arv. Den veckovisa kalendern 36 och den pärla som är inlagd av kvinnors kläder är hundratals känsliga operationer.

Den nya ostronkonstanten per vecka 36 (Oyster Perpetual Day-Date 36) valde färgmatchande klockmärke och krokodilläderrem. 18ct guldmodeller med korallfärg, 18ct vita guldmodeller med turkosa blått och 18ct eviga rosguldmodeller med vinrött. Diamond Decoration ger den klassiska veckokalendern 36 klockor som visar ett nytt utseende av samma öga.

Mellanhuset, den yttre ringen, urtavlan och huvudet för strap av statstyp av den nya Oyster-typen Kvinnokvinneloggen (Oyster Perpetual Lady-Datejust) klockor med ljusa lyster till smala handleder.

Ädla och elegant

Rolexs nyligen lanserade tre-inbäddade Gem Oyster-stil konstant dynamisk veckokalender 36 (Oyster Perpetual Day-Date 36) är färgglad och vacker. De tre klockorna är 18ct guldmodeller, 18ct vita guldmodeller och 18ct eviga rosguldstilar, alla inlagda diamanter med utsökta läderrem.

Det finns 254 runda diamanter på båda sidor av öronen och fallen av det nya ostronfodralet, och kronan axlar är bländande. Femtiotvå runda diamanter inlagda i den yttre ringen, lysande, lysande. Ratten är inlagd med 450 diamanter, emaljklockmärken och romersk digital VI och IX. 18ct guldmodell med korall emaljklocktaggar, 18ct vita guldmodeller med turkosa blå emaljklockmärken och 18ct evigt rosguld med rött vin emaljklockmärken. Den eleganta klocka som markerar färg kompletterar färgen på krokodilläderremmen som matchas av klockan.

Den nya veckokalendern 36 är utrustad med Watchmaking Technology som leder 3255 rörelser.

Liksom alla Rolex-klockor har Oyster Constant-rörande veckokalender 36 fått en utmärkt observation av Precision Timespiece-certifiering, vilket säkerställer att ögat kan utföra utmärkt när man bär.

Rolex unika design

Den veckovisa kalendertypen som lanserades 1956 skapade ett prejudikat, den första i världen som satt upp böjda Windows -display vid middagstid.

Kalenderklockorna på heltid som skrivs på veckan kan vara en betydande teknisk prestation under året. Det finns 26 språk i veckan att välja mellan. De veckovisa kalenderserierna kastas endast 18ct guld, 18ct vitt guld, 18ct evigt rosguld eller 950 platina och andra ädelmetaller.
Många politiker, presidenter och människor från hela världen har bär den veckovisa kalendertypen. Denna klocka är mycket välkänd, särskilt dess huvud -av -prestigefyllda rem, som visar den enkla stilen i ögat. Bältets namn påminner om att ha på sig sina framträdande figurer, vilket gör att kalendertypen är en veritabel ”huvudet på huvudet” utan rätt.

Ostronfall

Oysterfodralet på 36 mm varje vecka är en solid och elegant modell. Mellanhuset är gjuten med ett solid 18ct -guld, 18ct vitt guld eller 18ct evigt rosguld. Rolex -vaktmakare drar åt de fina groparna med groparna med varumärkets specialverktyg för att försegla fodralet, så att bara Rolex -vaktmakare kan nå rörelsen. Den dubbla lås -länkade kedjekronan har ett dubbelt vattentätt system som är ordentligt åtdragna till fallet. Spegelytan är tillverkad av blå kristall, som inte är lätt att skrapa. Klockans vattentäta ostronfodral ges det bästa skyddet för rörelse.

Typ 3255 konstant motivation

Den nya veckokalendern 36 är utrustad med en 3255 -rörelse. Denna nya generation av rörelse lanserades 2015. Det är allt Rolex replica forskning och utveckling och tillverkning. Den var utrustad med denna serie klockor 2019. Den automatiska kedjeledningen har erhållit flera patent, vilket omfattande återspeglar Rolex innovativa och toppklockningsteknik. När det gäller noggrannhet och tillförlitlighet, dynamiska reserver, seismisk anti-magnetisk och bekväm användning har det förbättrats ytterligare för att nå gott.

3255 -rörelserna är utrustade med ett Rolex -patenterat kronergi -flyktingsystem, vilket är effektivt och pålitligt. Detta flyktsystem är tillverkat av nickelfosfor och störs inte av magnetfält. Rörelsen är utrustad med Rolex -patenterade blå parachromskott, gjorda av unik kosmetisk legering gjuten av Rolex. Slaget är tio gånger högre än för traditionella halsdukar. Spåret är också utrustat med Rolex Merchant Circle för att säkerställa att rörelsen fortfarande kan drivas regelbundet var som helst. Riktningen för handlingens rörelse är utrustad med en Rolex-design och en patenterad högpresterande paraflexdämpningsanordning för att förbättra kampanjens seismiska kraft.

3255-rörelserna är utrustade med en konstant rörlig automatisk boardingkomponent, och rörelsen används som rörelse. Den utmärkta effektiviteten i strukturen och flyktingsystemet i Clockwork -rutan ökar kraftreservatet för 3255 -rörelserna till cirka 70 timmar.

Utsökt läderband

Den nya veckokalendern 36 har en utsökt krokodilläderrem och en 18CT guldfoldande kronspänne med 61 runda diamanter. Alla tre klockor är parade med en diamantriva, 18ct guldmodellen med korallrem, 18ct vitguldmodell med den turkosa blå remmen, 18ct Eternal Rose Gold med rött vinrem, remfärg och klockemaljens klocka -mikromier med romerska siffror VI och ix färger.

Super Observatory Precision Pixel Certification

Precis som alla Rolex-klockor erhöll också Oyster-typen Weekly Calender 36 också den utmärkta observationen av observatoriet som Rolex lägger 2015. Denna unika titel bevisar att varje öga har framgångsrikt klarat en serie tester i Rolex Labs. Klockan är monterad, och rörelsen är installerad i fallet för att säkerställa att när utseendet bärs kan den utföra enastående i olika aspekter, såsom exakta, dynamiska reserver, vattentätning och automatisk kedja.

Det genomsnittliga felet för Rolex utmärkta observatoriska precisionstid är inom två sekunder dagligen. Noggrannheten i Rolex strävan är mycket högre än Precision TimePiece (COSC) -standarden för certifieringsprecision (COSC) The Swiss Official Observatory.

Den gröna tätningen symboliserar överbaksobservationens precisionstid. Varje Rolex-klocka är fäst vid denna tätning, och den femårsgaranti är fäst över hela världen.