Valet Av Langqin Watch Är En Elegant Tidstycke Klock Kopior

Allt växer och våren är starkare. Under denna tillgängliga och livliga säsong är fördjupad i naturen och färgen inspirerad av våren. Langqin Watch är ett urval av Heart Moon -serien, Moon Phase Watch och Pioneer Zulu Time Watch; Den tolkar elegant stil med ljus färg och möter det ljusa vårljuset mellan handleden.

Vårljuset är helt rätt, blommorna är gemensamma och de går till vårens välstånd. Langqin Watch Moon Series Moon -fasklockan väljer månens känsliga linjer och visar ett milt och rund fall. Klockan 6 finns månfasdisplayfönstret, vilket gör att handleden kan dröja i en ljus och mjuk atmosfär. Ratten är införlivad i den retro och fashionabla olivgröna, den silvervita botade av de eleganta och den djupa och romantiska djuphavsblått, tolkningen av den fantastiska vårscenen, med de ljusa och lysande diamanttiderna eller oregelbundenheten av De romerska siffrorna, i detaljerna i detaljerna, i detaljerna i detaljerna visar kvinnors charmiga charm.

Våren och bergen, grönt gräs, gå utomhus för att njuta av det vilda, andas smidigt. Langqin Watch Pioneer Series Zulu Time Watch lägger till en flertidszonvisningsfunktion, utrustad med exklusiv mekanisk rörelse och inbyggda kiselspår för att säkerställa korrekt och stabil gångtid, följa eleganta människor för att lugna tiden och fördjupa fritt de naturliga bergen . Klockan använder en färgglad keramisk ram med ett svart underljus, blått solmönster och tobakskolgrå sandblastuppringning. Det ger också två typer av bäralternativ: rostfritt stålytor och läderband. Det urbana fritids- och utomhussportläget kan bytas. Efter att resa och njuta av det oändliga naturliga vårljuset.

【Titta på beskrivning】

Langqin Watch Moon Series Moon Phase Watch Number: L8.115.4.67.6 Suggt detaljhandelspris: RMB 12.200

Langqin Watch Xinyue Series Watches, utrustade med L296 Quartz -rörelse, klockdiametern är 30,5 mm. Den olivgröna solmönsterratten är dekorerad med diamanter, vilket kompletterar den silverpläterade poleringspekaren. Under urtavlan, minut och för det andra, är datumdisplayfönstret inställt klock kopior 3, och månfasdisplayen är inställd klockan 6 och utrustad med rostfritt stålarmband.

Langqin Watch Moon Series Moon Phase Watch Number: L8.115.4.71.6 Suggt detaljhandelspris: RMB10 600

Langqin Watch Xinyue Series Watches, utrustade med L296 Quartz -rörelse, klockdiametern är 30,5 mm. Silverratten är dekorerad med romerska digitala tidsmärken och kompletterar den blå stålpekaren. Under urtavlan, minut och för det andra, är datumdisplayfönstret inställt klockan 3, och månfasdisplayen är inställd klockan 6 och utrustad med rostfritt stålarmband.

Langqin Watch Moon Series Moon Phase Watch Number: L8.115.4.98.6 Suggt detaljhandelspris: RMB 12 700

Langqin Watch Xinyue Series Watches, utrustade med L296 Quartz -rörelse, klockdiametern är 30,5 mm. Den blå pärlmoderskalfisken är dekorerad med diamanter och kompletterar den silverpläterade poleringspekaren. Under urtavlan, minut och för det andra, är datumdisplayfönstret inställt klockan 3, och månfasdisplayen är inställd klockan 6 och utrustad med rostfritt stålarmband.