Audemars Piguet Replica Watches Case Är Gjord Av Smidd Kol

Audemars Piguet är en tid-hedrad familjeägd fabrik inom klockbranschen. Sedan det skapades i Jura-dalen i schweiziska Jura 1875 har Audemars Piguet skrivit odödliga kapitel i klockans och klockans historia och skapat många extraordinära mästerverk. Med fantastiskt hantverk och avantgarde-kreativitet bryter företaget ständigt igenom konventioner inom området traditionell finurmakning och skapar innovation. Hela fallet med denna Audemars Piguet replika-klocka från vår webbplats är tillverkad av smidd kol, och dess dynamiska kol och styva bild tas också väl emot av kunder! Förlitar sig på utmärkt teknik, vår webbplats har den bästa klocka-replikatekniken för att göra dessa lyxiga replikklockor från Audemars Piguet bäst.

Audemars Piguet replikaurens fall är tillverkat av smidd kol. Den övergripande klockan är inte skrymmande och är väldigt lätt. Smidd kolfiber har egenskaperna som lätt och seghet och har utmärkt mekanisk prestanda och stabila kemiska egenskaper, vilket resulterar i mer robust slag och repbeständighet. Dessutom är strukturen hos den smidda kolfiberen oregelbunden. Inte varje modell har sina egenskaper. Det är lika unikt som ett mänskligt fingeravtryck. Detta är också den största charmen hos en smidd kolfiberklocka. Formen på höljet är mycket styv, och mellanhöljet använder integrerad trådteknologi. Den speciella formen gör klockan rik på detaljer. Fästarna är böjda något nedåt för att passa mittfodralet, vilket gör klockan mer integrerad. Snittet i kanterna är tydligt, vilket gör hela fallet tredimensionellt. Krona- och funktionsknapparna slits exakt, allt på en rad.

Audemars Piguet-replikuret har en svag krökning på sidan av fallet, och förändringen i skugga gör saken mer hierarkisk. Vår webbplats förlitar sig på sin mogna teknik för att återställa detaljerna i ärendet till fullo. Bordsspegeln använder en importerad safirglasspegel pläterad med en anti-bländning blå film. Spegelytan är underbar från alla vinklar genom solen. Spegeln på vår hemsida är polerad väldigt smidigt och den matchar ringmunnen perfekt.

Urtavlan är baserad på den klassiska svarta rutan och de små utskjutande rutorna är mycket tredimensionella. Numret på kanten av ratten varierar från 60 till 1000. Detta är en kronograf. Den subtila designen ger ratten en känsla av design. Tre små klockor är markerade med vita skalor, och de röda händerna på två av de små klockorna är särskilt bländande. Den lilla urtavlan klockan tolv är en begagnad kronograf. Det finns ett runt kalenderfönster klockan tre, och det modifieras av en konvex lins för att uppnå effekten av zoomning och rensning av siffror. Klockan sex och klockan nio finns det även kronografreglage. Alla timmarkörer på hela plattan är fyllda med JF-importerade ljusmaterial. Den lysande effekten är samma som den äkta produkten. Övre delen av den andra handen är dekorerad med rött, och formerna på de andra två händerna är mycket regelbundna och fria från bröst.

Bandet på Audemars Piguet replika klocka är tillverkat av naturgummi, och tekniken för analys och forskning på vår webbplats gör samma ”korniga” rem som originalet. Den integrerade remmen gör att hela klockan ser jämnare ut. Spännet är tillverkat av importerat rostfritt stål, som har en mycket positiv känsla. Rörelsen är ännu mer dominerande mot bakgrund av bottenfallet. Den automatiska blacktoppen är väldigt strukturerad, plus pärla inlägget på utsidan av rörelsen. Rörelsen på vår Audemars Piguet replikklocka liknar originalet, och dess prestanda är inte underlägsen den ursprungliga rörelsen. Den har liknande stabilitet och kraft som originalet.
Sammanfattningsvis: vår webbplats har de bästa falska klockorna. Denna Audemars Piguet-replikur från vår webbplats återställs äntligen efter noggrann demontering av den äkta produkten. Jag tror att alla klockvänner kommer att spela en bra roll i denna perfekta fraktion av kvalitet och prestanda!