Bell&Ross Lanserar Nya Br 03 Gyrocompass, Klock Kopior

BR 03GYROKOMPASS

Exakt navigering: missa inte tillfället

Bell & Ross, auktoriteten för professionella verktygsklockor, hämtar inspiration från den mest representativa flygskärmen i flygplanets cockpit – den flygande gyrokompassen och presenterar den nya BR 03 Gyrocompass-klockan, begränsad till 999 delar, för klockfans som älskar flygteknik.

Den ljusgula konturen av ett stridsflygplan svävar i mitten av den svarta urtavlan på BR 03 Gyrocompass. Meningen bakom är tydlig. Det är inspirationen från flyglandet som är bekant för seniora klockfans. Klockans design stämmer överens med de grafiska detaljerna hos navigationsinstrumenten som styrs av piloter. Flygnavigatorn på instrumentpanelen har tydliga instruktioner på första nivån. Om det behövs kan du kontrollera det med kompassen. Piloten kan snabbt få reda på flygriktningen för flygplanet. Bell & Ross nya arbete transplanterar idén om en navigator till en klockas kvadrattum, vilket antyder att den alltid håller sig till flygvägen och aldrig förlorar flyget. Klock kopior.

BR 03 är stöttepelaren i Bell & Ross klockserien. Sedan lanseringen 2006 har den blivit ett mästerverk som visar upp märkets urtillverkningsteknologi och transplanterar konceptet med flyginstrumentpanel till en klocka. I år har BR 03-familjen genomgått en subtil förvandling. Det klassiska runda fodralet har reducerats något till 41 mm i bredd. BR 03 Gyrocompass debuterade också i denna nya storleksväska. Det svarta keramiska fodralet är endast 10,6 mm tjockt och är vattentätt till cirka 100 mm. ris. Bell & Ross lanserade den klassiska Flight Instruments-serien 2010. BR 03 Gyrocompass visar sina enastående funktioner med en distinkt personlighet, och presenterar elegant skönheten hos flygnavigeringsinstrument integrerade i klockdesignen, och skriver ett vackert kapitel för Flights Instruments-serien. Den solida svarta gummiremmen har ett svart PVD-elektrpläterat stålstiftspänne. Den fasta texturen återspeglar också skuggan av flyginstrument. Klockans professionella verktygsegenskaper kan ses med ett ögonkast.

Tydlig display dag och natt

Displaydesignen på BR 03 Gyrocompass tar hänsyn till olika miljöer och kraven på klarhet och läsbarhet dag och natt:
Det iögonfallande jaktplanet förvandlas till en timvisare.
Flygplanets nos är i linje med den vita tidsskalan.
Tiden visas.
Detta är ett designkoncept som föreslagits av Bell & Ross 2013: minuter. Skalan flyttas till urtavlans ytterkant, med en vit pilformad minutvisare, vilket gör det enkelt att avläsa timmar och minuter; den centrala sekundvisaren glider långsamt över ytan med en lång balansvikt, vilket skapar en unik visuell effekt; kalenderfönstret är implicit placerat klockan fyra och ett halvt. Datumet visas diskret utan att ta rampljuset från timmar, minuter och sekunder.

För att visa tydligt i en mörk miljö är hjälp av självlysande material naturligtvis oumbärlig: de fyra azimutbokstäverna och deras triangulära märken på urtavlan är belagda med Super-LumiNova, som kommer att avge grönt ljus, medan tim- och minutskalorna är lysande i blå, och stridsplanets kontur är också Det avger grönt ljus med en gulaktig nyans.

Utmärkta mekaniska egenskaper

Förutom sitt unika visningsläge, förkroppsligar detta nya verk det komplexa mekaniska konceptet med en flygande gyrokompass. Det viktigaste för en pilot att flyga ett flygplan är att veta flygriktningen hela tiden exakt, så ingenjörer utvecklade ett till synes enkelt men ganska komplext mekaniskt system som visar flygplanets flygriktning vertikalt på ratten. Även om BR 03 Gyrocompass inte har en flygande gyrokompass, är den utrustad med den exakta och tillförlitliga BR-CAL.302 självlindande rörelsen: signalens vibrationsfrekvens är 28 800 gånger per timme (4Hz), och effekten reserv är 54 timmar. Den har professionell prestanda oavsett var den flyger. Eller galopperande över landet, alla presterade enastående.

BR 03 Gyrocompass är originell, innovativ och engagerande. Det följer nära tanken att ett flygande verktyg har ett unikt displaykoncept och designfunktioner. Flygplansfans kommer att välkomna det.

BR 03GYROKOMPASS

999 PCS LIMITED EDITION

  • Urverkstyp: Verksnummer BR-CAL.302. Automatiskt mekaniskt urverk.
  • Spegel: Antireflexbelagd safirglas.
  • Funktioner: timmar, minuter, sekunder, datum.
  • Vattentät prestanda: 100 meter.
  • Fodral: Bredd 41 mm. Tjocklek 10,60 mm. Mikroblästrad svart keramik.
  • Rem: svart gummi och ultratåligt svart syntetiskt tyg.
  • Urtavla: svart. Azimutbaspunkten och triangulära timmarkörer är täckta med Super-LumiNova grön lysande beläggning – svart inre ram med vitbelagd minutskala.
  • Spänne: stiftspänne. PVD (Physical Vapour Deposition) behandling av rostfritt stål.