Rolex Daytona Swiss Replica Watch Svartvitt Urtavla

[Översikt]
I cirkeln av klockor säljs både Rolex Daytona och äkta replikurar väldigt heta, ofta slut i lager, det kan sägas att Rolex repliker schweiziska gjorde klass 1. Värdet på Rolex Daytona replika svartvitt urtavla är verkligen mycket högt . Den vita urtavlan och den svarta ramen kompletterar varandra.

[Övergripande fall]

Denna Rolex schweiziska replika-klocka är ett ostronformat fodral i 904L rostfritt stål. Sidorna är polerade. Festerna är runda och fulla. Fästarna är släta och rundade. Mittfodralet och tapparna är perfekt kopplade.

【Bordspegel】

Rolex knockoff-klockan är tillverkad av safirkristall, som är näst intill diamanter i hårdhet. Den är mycket transparent och repfast. Liksom originalet är spegeln något upphöjd.

[Circle Mouth]

Rolex replikklockans ring mun är sydd med spegeltråden och inställningen är mycket anpassad. Svart keramisk solid ring med hastighetsskala, tillverkad av keramiskt material, är ett slags material med hög hårdhet. Hastighetsskalan är graverad på den och bokstäverna är ljusa och övertygande. Var försiktig så att du inte faller här. Den höga hårdheten gör dem alla spröda och lätta att bryta.

【ringa】

Olika detaljer och autentisk version av urtavlan! De tre små svarta skivorna på CD: n har tydliga linjer och samma storlek och placering som originalet. Klockan 6 är den andra handen och klockan 3 och 9 är tiden att ringa. Den 12-karaktärs präglade Rolex-logotypen är mycket polerad. Storleken och positionen för de engelska bokstäverna är perfekt. Stor respekt för den ursprungliga designen. Det verkliga bläcket inuti urtavlan är jämnt och smidigt. Pinnvågen är mycket bra och på plats. Det finns inga brister i detaljerna, och varje tidsskala på den inre kanten av ratten är jämnt fördelad.

【Krona】

Det finns tre handtag på klockans högra sida, och mitten är tidsjusteringshandtaget; de övre och nedre kronografknapparna är ansvariga för start och paus för tidpunkten, och resten av kalendern återställs till noll. Det inskruvade handtagshuvudet kan se den svarta tätningsringen inuti och utanför. De två-timing-knapparna gör den utskjutande delen av huvudet kortare, vilket är samma som originalet. Huvudskyddsutrustningen är också polerad mycket noggrant och detaljerna är jämförbara med originalen. Den lilla kronan på huvudet är också vacker! Den tredimensionella känslan är kraftfull.

[Nedre omslaget]

Utformningen av den täta botten på baksidan, bottenhöljet, använder en skruvskiva och behandlas med en borstprocess och är mycket försiktig. Det ser perfekt ut i strukturen och känns behagligt att beröra. Den bakre bokstäverna överensstämmer också med originalet.

[Band, spänne]

Mitten av stålbandet är borstat på båda sidor, och höljet och bandet är tillverkat av 904L rostfritt stål, vilket är smidigt och ljust i sin helhet. 904L rostfritt stål är mer polerat och vitare än 316L rostfritt stål som helhet. 904L har en högre densitet och är mer motståndskraftig mot korrosion. Spännsstrukturen är ett finjusterat vikbart spänne för ostron, och den tredimensionella präglade lilla kronan är också inskriven, och den inre bokstäverna är för uppenbar.

[Rörelse]

Klockans rörelse antar de oberoende utvecklade och anpassade 4130 rörelserna. Den har aldrig tidigare använt en anpassad version av KIF-stötdämparen. (KIF-stötdämpare är relativt avancerade stötdämpare för rörelse, vilket bättre kan skydda axelspetsen.) Det är utan tvekan den bästa Rolex-repliken! Detaljerna i det treskiktiga underlaget från avfasning till solbrast poleras så mycket som möjligt för att respektera den ursprungliga designen en till en. Tjockleken är inte bara i överensstämmelse med originalet utan också 100% av alla äkta produkters funktioner.