Breguet Reine De Naples 8918 Replica Watch Detaljerad Jämförelseöversikt

Replika Breguet Reine De Naples har alltid varit känd i falska klockor för jomashop. Replica Breguet Reine De Naples-klockan på vår webbplats lanserades nyligen. Innanför fanns det andra Breguet-falska klockor till salu på marknaden, men det var inte tillfredsställande när det gäller utförande eller kvalitet. Det var inte förrän vår senaste version av Replica Breguet Reine De Naples-klockorna kom ut att de verkligen uppnådde en sann en till en.

Breguet Reine De Naples-replikurklockan är fantastiskt presenterad och korrigerar alla bristerna i den föregående versionen, med en gåsäggform och en sidenrem, kroppen, är ädel och elegant, visar drottningens stil. Klockan mäter 36,5 × 28,45 mm. Gåsens ovala fodral är elegant och elegant, och ytterkanten på fodralet är dekorerad med myntmönster. Totalt 117 Swarovski-kristaller (cirka 0,99 karat) är placerade runt ramen och fodralet.

Kronen på denna Breguet-replikur är inställd med en päronformad spar (ungefär 0,26 karat). Spegeln är en safirkristall. Den transparenta och charmiga runda spegeln återspeglar den unika klassiska charmen och skyddar den delikata urtavlan. Samtidigt presenteras briljanten på Tahiti-pärlemorskivan utan förbehåll. Breguet replikur med en naturlig pärlemor urtavla med digital skala Breguet, förvandlade arabiska siffror presenterar en elegant skönhet. Klockan 6 har klockan en naturlig vit pärlemors excentrisk urtavla och är utsökt snidad med en guillochémönster.

Kupolglaset, från sidan av Breguet-replikuret, kan inte bara se fisk-ögoneffekten utan också återspeglar det lysande ljuset som diamanten för med sig, som visar klockans ädla blodlinjer. Den totala storleken är 36,5 * 28,45 mm. Denna design är också mer speciell. Kronan är placerad klockan 4 diagonalt under höger sida av klockan, vilket skiljer sig lite från sunt förnuft. Kronen är också försedd med en fin diamant, som förkroppsligar adel överallt. I överensstämmelse med originalet är ädelmetalllogotypen markerad på baksidan av etui, effekten är tydlig och snygg, vilket markerar klockans kvalitet.

Utformningen av repliken Breguet Reine De Naples 8918 damklocka har en botten, som intuitivt kan uppskatta den skönhet som den mekaniska operationen medför. Bakspegeln är också tillverkad av safir. Bokstäverna på bottenskyddet är tydliga och kraftfulla, och det är mycket väl kontrollerat. Den använder Citizen 6T51-rörelse för att ändra Breguets egenproducerade .537 / 3-kärna, strikt QC genom hela, exakta och stabila prestanda och värdigt utseende. Remmen är gjord av siden (lammskinn-lindad siden). Remmen är lika mjuk som huden, mjuk och bekväm. Med en hopfällbar lås kan logotypen för Breguet ihåligt märke tydligt ses på låsningen. Elegant och glittrande med diamanter.

Denna replik Breguet Reine De Naples8918 klocka är innovativ i design, och föreställer den ädla elegansen överallt. Med hjälp av kurvor och glittrande diamanter för att fylla den sista handen av vackert och elegant temperament för kvinnors dekor på handleden, är den perfekta sammansmältningen av kvinnors oberoende anda och fantastiskt hantverk definitivt det mest enastående konstverk för kvinnor. Med superkostnadsprestanda är det definitivt det första valet för gåvor för personligt bruk.