Vad Är Så Speciellt Med Ballon Bleu De Cartier Replica Gold Watch?

Ballon Bleu De Cartier-klockserien drar inte bara märkets djupa klocktillverkande essens utan bryter också helt bort från begränsningarna i traditionell klockdesign med fantasi och extrem innovation. Den överdimensionerade konvexa runda safir, ädelmetallbågen och runda och icke-cirkulär strömlinjeformad tredimensionell väska, unik upphängning och futuristisk, är fantasifull. Skapandet av en ny och unik strategi har älskats och älskats av många kändisar.

Ballon Bleu De Cartier har alltid varit en stor hit för lyxiga replikurar. Storlekarna 33 och 36 har nyligen blivit mer populära. Nyligen har Ballon Bleu De Cartier falska guldurar blivit populära! Cartier 18K guldpläterad Ballon Bleu-guld (tre diametrar för var och en av guld och rosa guld: stort 42mm medium 36mm litet 33mm, totalt sex modeller), den yttre delen av gulddelar är 18K äkta guld, tjocklek 40 siden (0,4 mm) ) Det är lindat utanför stålfästet av en mekanisk rullande process istället för guldfolie eller guldplätering på marknaden. Verkliga material, rörelser av hög kvalitet, detaljer överallt återspeglar vår uppriktighet. Jag tror att många vänner som är trötta på Rolex falska guldurar, äntligen har en falsk guldklocka (Ballon Bleu De Cartier), inte kommer att känna sig generade på grund av blekning!

Guldmaterialet i Cartier-replikurarna kan inte rakas (jag tror att det borde vara den mest relevanta frågan för alla): det verkliga guldet med en sådan tjocklek (0,4 mm) kan verkligen repas och inte bleknas, även om det är djupt rakat De utsatta reporna är också gyllene inuti, och efter polering är de fortfarande lika nya som de äkta guldsmycken.

De medelstora 33 mm och små 36mm Cartier-replikurarna är direkt utrustade med samma 076 rörelser som originalet (inget extra kalenderneutral läge, endast två positioner med lindande och justerande händer), 42mm stora importerade 9015 modifierade original 1847 automatiska maskinkärnor. Obs: 36mm och 33mm har också importerat japanska Seiko NH05-rörelse för urval, rörelsen stabiliserar också priset och är mer överkomligt.

Cartier replika klockor på sidan av cephaliken på sidan av remmen, klart synligt hundhuvud, Teana standard, 750 ädelmetallstandard och märkeslogotyp, detta är en viktig funktion i Cartier r officiella K guldmodell skiljer sig från stål. Baksidan av guldpartiklarna på bandet är också spårade i stället för det ovala som originalet. Även om tvärsnittet av guldpärlen på remmen inte kommer att beröra, för att förhindra läckor från sidan, har vi gjort det guldpläterat för att se mer ut som fasta guldpartiklar.

Fallet och remmen på Ballon Bleu De Cartier-replikurarna öppnas alla med den ursprungliga formen, som kan användas tillsammans med originalet. Skalbågen och utförandet förloras inte. Visuellt elegant och naturligt. Huvudet är samma som den ursprungliga kyaniten. Den är transparent och full av blått under ljuset. Det är inte plast. Den bokstavliga färgen är off-white istället för snövit. Den ursprungliga färgen är klar, vågmönstret är klart och rangordnat, den romerska bokstavens tjocklek är enhetlig och den härdade blå stålnålen är inte elektropläterad.

Den här gången är positioneringen av Cartier-replikurar relativt vänligare och mer bekymrad över intresset för klockvänner, och försök att producera den version som är närmast det ursprungliga steget, denna Cartier-replikur rekommenderas av samvete!