Hur Bra Är Repliken Vacheron Constantin Patrimony 85180?

Replika Vacheron Constantin Patrimony 85180, en mycket klassisk stil. Även om den övergripande designen av replikklockan för Patrimony-serien är mycket enkel, finns det ingen överdriven personlighet. Processen för klocktillverkning är mycket svår. Med extrema linjer och perfekt balanserade proportioner har de klassiska och tidlösa karakteristiska estetiska värdena uppnåtts. Det viktigaste är att Vacheron Constantin replikaur är väldigt tunn. Vi har uppgraderat rörelsen i stor skala och totalt har fyra färger kommit ut.

Innan vårt replikurforum lanserade denna Vacheron Constantin Patrimony replikklocka, var Patrimony-serien av samma modell inte särskilt bra, hela marknaden gick inte bra, antingen är den bokstavliga versionen fel, eller tjockleken är inte bra, den nyligen publicerade Vacheron Constantin Patrimony replica handled. Klockans tjocklek är densamma som originalet, med en diameter på 40 mm och en tjocklek på cirka 9 mm.

Rörelsen använder Citizen 9015 som bas, och spalten ändras till CAL.24250SC rörelsestil. Om du gör en ultratunn klocka är denna rörelse undantaget. Utöver denna rörelse finns det Seagull 2892. När det gäller tjocklek är 9015 tunnare än 2892, och spalten är mer flexibel att modifiera!

Låt oss titta på rörelsedetekteringsdata från Vacheron Constantin-replikklockan: [dagskillnad: -004 sekunder / dagsvängning: 276 graders polarisering: 0,0 millisekunder], från rörelsens detektionsdata, denna replikas maskin klocka Kärnan är ganska stabil, och restiden är mycket exakt och fullständigt replikerar de autentiska funktionerna. Det är mycket svårt för den graverade klockans rörelse att uppnå sådan stabilitet. Det är redan jämförbart med den autentiska rörelsen. När allt kommer omkring kommer den autentiska klockrörelsen också att ha ett dagligt fel på cirka 10 sekunder. Så var inte för hård på kopian.

Jag tror att utan att utarbeta för många tekniska termer kan du förstå i vilken utsträckning replika klockor har uppnåtts. Från utseendet vid första anblicken är det svårt att skilja äktheten. Replikklockans charm ligger i dess likhet med den äkta produkten, som är avgiftad med en tiondel eller till och med en procent av priset!