Vad Är De Mekaniska Klockorna För Damer I Replikklockorna?

Även om hobbyrepresentantens hobby bör män betraktas som den överväldigande majoriteten. Men vissa kvinnliga vänner gillar att titta på kopior, eller efter att män har spelat några replikurar, tror de att de kan ge den andra halvan ett stycke bästa falska klockor. Därför finns det ofta vänner i chatten med kunder som vill konsultera och rekommendera honom några bättre schweiziska replikaur för kvinnor. Här skulle jag vilja ge dig en sammanfattning av schweiziska replikklockor för damer att marknaden går bättre nu.

Replika Ballon Bleu De Cartier-serien
Den högsta försäljningsvolymen för schweiziska replikaur för damer är Ballon Bleu De Cartier-klockor, som huvudsakligen är 33 mm och 36 mm i storlek, med en hög grad av simulering, stabil kvalitet och billigt. Safirkristallglas, högupplösta solmönstrade silverpläterade paneler och sintrade stålblåa nålar som släckts vid 1600 grader är alla en till en och äkta.

Replika Santos De Cartier-serien
Santos De Cartier mekaniska klockor för kopior för damer är ett populärt val för damer som gillar fyrkantiga mekaniska klockor. Mer passande för kvinnliga vänner med något större handleder, det totala arbetet är oklanderligt.

Replica Omega De Ville-serien
År 2019 uppgraderade vi den mekaniska damklockan Omega De Ville, öppnade formen, bytte ut 9015-rörelserna, lade till ett trapesformat kalenderfönster och lägger till en annan nivå av stabilitet och simulering. Dessutom är den bokstavligen rik, vilket ger kvinnliga kusiner som gillar Omega De Ville fler val.

Replika Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Tourbillon-serie
År 2019 gjorde det populära mästerverket, Replica Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Tourbillon-serien, en romantisk debut och korrigerade alla brister i alla versioner på marknaden, storleken är 34mmX8.8mm, rörelsen använder 9015 för att ändra Jaeger-LeCoultreCAL .898A / 1 rörelse. Funktionen är densamma som den äkta. Samtidigt finns det blå bokstäver och rosaguldskal för bordvänner att välja mellan.

Fem, replika Breguet Reine de Naples-serien
Den 2109 starkaste kvinnliga replikklockan, den starkaste i historien – Replica Breguet Reine de Naples-serien kom ut fantastiskt och korrigerade alla bristerna i den föregående versionen, med en gåsäggform, och en silkband, kroppen, är ädla och elegant , visar drottningens stil!

Replika IWC Portofino Family Women’s Watch
IWC Portofino Family damklocka är också en mycket bra replikur. Storleken på klockan är 37 mm * 9,4 m, vilket passar kvinnliga vänner som är något större. Rörelse 9015 med remskalv.

Replika Patek Philippe Nautilus 7118-serie för kvinnor
Replika Patek Philippe Nautilus kvinnors 7118-serie mekaniska damklocka, marknadens högsta version. Storlek 35,2 mm, baserat på MIYOTA9015-rörelsen, klonen från Patek Philippe Cal.324 automatisk lindningsrörelse, utan splintens riktiga växel. Anpassade ergonomiska band är också mycket bekväma att bära.

Sammanfattning: Jag har rekommenderat sju damklockor för mekanisk replik ovan, oavsett detaljer om utförande, simulering och stabilitet; de är alla väldigt bra. Gåvor för personligt bruk är definitivt inte ett problem. Jag gillar att köpa råd.