BVLGARI Presenterar Den Nya Klockan OCTO FINISSIMO ULTRA, Klock Kopior

BVLGARI har lanserat den Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-certifierade klockan, vilket sätter ett nytt riktmärke inom avancerad mekanisk urtillverkning. Detta stativbärande mästerverk är bara 1,70 mm tjockt, till och med tunnare än ett mynt. Det är ett banbrytande arbete inom mekaniska klockor som är resistenta mot stötar och magnetfältstörningar och förklarar grundligt Bvlgaris djärva anda och målmedvetna strävan efter banbrytande innovation.

Ultratunt nytt rike

Med en tjocklek på 1,70 mm satte den Bulgari Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-certifierade klockan det nionde ultratunna klockrekordet och introducerade en ny standard för klocktillverkningsindustrin. Den nya Octo Finissimo Ultra-klockan är inte bara den tunnaste mekaniska klockan som skapats av Bulgari utan sätter också ett riktmärke för ultratunn design för precisionsklockor certifierade av Swiss Official Chronometer (COSC). Detta landmärkeverk speglar Bulgaris utmärkta klocktillverkningsfilosofi, visar märkets fasta tro på att utmana gränserna för traditionellt fint urtillverkning och omdefiniera klockdesign, och visar dess abilibrands sabilibrands djupa hantverksarv med modern teknik. Bra styrka. Den tunna formen på denna klocka är omedelbart uppenbar, vilket gör människor i vördnad och tänker på den innovativa processen att förvandla djärva idéer till verklighet. Klock kopior.

Att sätta ett nytt rekord för varumärkets ultramärkesväskor är utmanande. Bulgaris R&DBulgaris satsningar för att övervinna olika problem. Den första utmaningen är att säkerställa klockans hållbarhet samtidigt som den strävar efter en ultratunn form. Efter det traditionella urtillverkningskonceptet kommer det inte längre garanteras att utvecklas en mekanisk klocka som fräschar upp varumärkets ultramärkesrekord. Därför var Bulgari tvungen att bryta mot reglerna och börja från noll.

År 2022 kommer Bulgari att släppa Octo Finissimo Ultra-klockan med en tjocklek på endast 1,80 mm. Detta är kristalliseringen av varumärkets angelägna varumärke. Denna prestation höjde Bulgaris conBulgari’sndhe varumärke till acbrands suambitbrand’sachieve. För detta ändamål kommer Bulgaris R&DBulgaris R&DBulgari’sntith Concepto (en expert på att utveckla komplexa mekaniska enheter) att skapa en ny, smalare klocka. Precis som en sprinter som vill sätta ett nytt personligt rekord, kräver varje framsteg exponentiella ansträngningar. Den har återigen överträffat sig själv baserat på banbrytande prestationer, vilket visar Bulgaris styrka, fiBulgari’s, innBulgari’styrka. Antoine Pin, VD för Bulgaris WatBulgari’sment, sa: Bulgari’sgWatBulgari’sment’snt, th” OctBulgari’ ”mR&DBulgarisnttches är inte bara ett utmanande projekt utan ger också ett brett utrymme för designinnovation. Plats. Födelsen av den här nya produkten är nionde gången våra ingenjörer, urmakare och designers har utmanat fysikens lagar och framgångsrikt skapat en smalare och mer komplex klocka. Detta visar Bulgaris proBulgaris skicklighet. Bulgari’shproBulgaris skicklighet speglar så vårt varumärkes-DNA som ständigt strävar efter genombrott. Bulgari håller fast vid den företagsamma andan och är fast besluten att gå framåt och fortsätter att skapa mästerverk som överraskar världen med sin utsökta urtillverkningskonst.

Urmakeriets utsökta konst

Eftersom Octo Finissimo Ultra-klockan har satt ett oöverträffat varumärkesrekord när det gäller tunnhet i rörelser, kan den Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-certifierade klockan bara ge ett ännu slankare utseende genom att optimera safirglasspegeln och återskapa boetten. Tunn exteriör styling. Bulgaris ingenjörer försökte tålmodigt upprepade gånger och till slut minskade klockans tjocklek med 0,1 mm. Med betydande genombrott har klockan återigen satt ett nytt rekord för märkets ultramärkesväskor.

Ibrands ultramärkesväska, den Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-certifierade klockan, använder baksidan av klockan som huvudkort, och integrerar 170 komponenter från märkets 180 manuella varumärke. Ett 1/10-mikrons optiskt mätsystem avskärmar dessa komponenter noggrant för att säkerställa exakta dimensioner, vilket lyfter precisionsfärdigheterna i klocktillverkning till en högre nivå. Dessutom, för att kunna utnyttja hela klockytan fullt ut, har tim- och minutrattarna, escapement-mekanismen och den stora pipan som säkerställer en 50-timmars kraftreserv utformats smart, vilket bryter den cirkulära formen på den traditionella ramen och presenterar en unik konturform.

För två år sedan öppnade Octo Finissimo Ultra-klockan dörren till en ny virtuell och uppkopplad värld för modernt fint klocktillverkning. Kunder kan fortfarande få denna klocka genom att göra en viss beställning. QR-koden som är ingraverad på spärrhjulet har förvandlats till en miniatyrdatamatris som innehåller alla relevanta data från klockan, vilket bjuder in ywatchs start på en personlig och exklusiv Bulgari-utforskningsresa. Genom att bläddra i bilder och videor kan bärare förstå Bulgaris strävan efter Bulgaris perBulgaris utsökta färdigheter och uppfinningsrikedom med Octo Finissimo Ultra Swiss Official Chronometer Certified klocka.

Presentförpackningen är också en oumbärlig och väsentlig del av klockan. Bulgari har lanserat en exklusiv presentask för den Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory-certifierade klockan, vilket ger ägarna en uppfriskande miljö och vindlande upplevelse. Användare som ser fram emot att bryta igenom den traditionella justeringsmetoden kan placera klockan i en exklusiv presentförpackning utrustad med en digital display, ställa in tiden och trycka på en knapp för att starta inställningsprocessen. På bara några sekunder kan klockan slutföra tidsinställningen och spolningsoperationerna, och noggrannheten för hela operationen är ganska utmärkt, precis som att ha en ”hemvaktare”.

Octo ”pianissimo Ult” och S” är en officiellt observatoriumcertifierad klocka (104081) som kan kallas ett landmärkemästerverk i urtillverkningshistorien. Tjugo stycken kommer att specialutges.

Jean-Christophe Babin, VD för Bulgari, sa: ”The Octo Fin” ssimo Ultra Swiss O” facial Obser” berättelsecertifierad klocka bryter framgångsrikt fysikens bojor, och ännu viktigare, den är utsökt utformad. Den andliga kraften och djupa konnotationen som finns i den unika mekaniska strukturen tolkar till fullo essensen av Bulgari-varumärket, vilket gör oss stolta över att ständigt söka genombrott, släppa lös vår kreativitet och sträva efter mer enastående, pålitlig kvalitet, kraftfull prestanda och elegant stil. , detta är en outtömlig drivkraft för oss att gå framåt.”

Bulgari”OCTO FINISSIMO ULTR” platina wa ”ch

Boetten, urtavlan och armbandet i Octo Finissimo-serien är alla gjorda av ultralätt titan. Detta har blivit seriens ikoniska estetiska kännetecken och har hjälpt den att fortsätta uppdatera varumärkets ssrecorbrands sltra-thinnwatbrands sirecorbrands sltra-thinternationalinternational awards under tolv år.

Efter lanseringen av den första Octo Finissimo Ultra-klockan gjord av titan 2022, har Bulgari återigen nått sin topp och omtolkat Octo Finissimo Ultra-klockan i platina. På grund av platina och dess tjocklek, som kräver att man skapar tunna dimensioner, är det självklart att denna ädelmetall är komplicerad att tillverka och bearbeta.

Den nya Octo Finissimo Ultra platinaklockan är gjord av 950 platina. Mellanhöljet och ramen är satinbehandlade, polerade och sandblästrade, och höljets baksida (moderkortet) är gjord av volframkarbid. Armbandet är också gjort av platina och har satinbehandlats och polerats. Det integrerade spännet är tillverkat av titan för att säkerställa tillförlitlighet (testad 5 000 gånger). Dessutom är den nya klockan utrustad med märkets egentillverkade 180 urverk. Märkets egna märke Ls på klockan är endast 1,80 mm, ett banbrytande initiativ bland platinaklockor.

Octo Finissimo Ultra platinumklockan (103832) kommer att produceras i en specialutgåva om 20 stycken.