Rekommendationer För IWC-klockor, Replica Watches

Tiden går framåt, dag och natt cirkulerar för alltid, och mänskliga känslor slutar aldrig. I det stora universum har varje planet sin unika bana. I urmakaringenjörernas klockvärld har varje redskap också sin distinkta rytm. Kärlek har alltid spår att följa i tidens och rummets vidd.

Om du letar efter orsaken bakom att kärlek slår rot och gror, är det förmodligen den ömsesidiga attraktionen av harmoni men skillnad. I solsystemet är månen jordens enda satellit. Den kretsar runt jorden jorden, och jorden förändras också på grund av månens gravitation. Gravitationsinteraktionen håller jorden och månen i linje och för oss närmare varandra. Den nya guldurtavlan i sanddyner är ihopkopplad med den ikoniska vertikala layouten på den portugisiska kronografklockan. En långsiktig balanserad kärlek kan gå framåt separat och anpassa rytmen för varandra; solen och månen gyllene ljus från Portofino dag och natt display automatisk klocka fram och tillbaka. Varje ögonblick du blir kär är varm och vacker. Replica watches.

Om utforskningen av kärlek är problemet, letar alla efter ett sätt att lösa det. I din stjärnas omloppsbana, i den konstanta rotationen, hitta ömsesidig attraktion och bindning som resonerar med samma frekvens. IWC:s ”Portuguese Seven” ultralånga 7-dagars kraftreserv är ihopkopplad med en ny silvermånvit urtavla. Långsiktigt sällskap och solid tillförlitlighet är svaren som ges av IWC-ingenjörer; Portofinos automatiska dag- och nattvisningsfunktion vid 6-tiden är ihopkopplad med 60 diamanter. , evigheten och oräddheten speglar varandras hjärtslag under en lång period.

Om kärleken kunde beskrivas konkret skulle den lysa som stjärnorna och månen. I universum, där stjärnorna skiftar, var varje stjärna som ses med blotta ögat det ljus som sänds ut för hundratals miljoner år sedan. Detsamma gäller för kärlek. Tid kan radera ut mycket, men känslor kan sträcka sig över tid och rum. Månfasvisningen vid middagstid på Portofino Automatic Moon Phase Watch är ihopkopplad med 72 briljanta diamanter. Timmarkörerna i guld på Portugieser Series Automatic Watch 42 är ihopkopplade med en noggrant snidad skivdesign. Det är en utmärkt blandning av estetik och prestanda. Ett romantiskt mikrokosmos av universum som tillhör alla nationer.

Liksom världen på handleden som rör sig varje sekund, är kärlek det eviga universum. Vi tittar upp mot stjärnorna tillsammans och spelar in tid tillsammans.