Ingenuity Legend Series Opus 14 Watch, Replika Klockor

Den nya Opus 14-klockan fortsätter den härliga historien om Harry Winstons legendariska Opus-serie och hämtar designinspiration från den klassiska bilden av 1950-talet – jukeboxen.

Den legendariska Opus-serien är en humanistisk resa som började 2001. Denna serie samarbetar med många oberoende urmakare för att skapa nya replika klockor som undergräver lagarna för innovation och sättet att läsa tid. Harry Winston vill dela sina enastående klockmästerverk med passionerade samlare.

2015 skrev Harry Winston det fjortonde kapitlet i denna urmakarlegend. Varumärket samarbetar med två framåtblickande urmakare, Franck Orny och Johnny Girardin, och fortsätter att utöka klockkonstens oändliga möjligheter med deras genialitet och infall. Vi började från början och designade denna nya originalklocka: Opus 14.

Opus 14-klockan i den legendariska uppfinningsrikedomserien kombinerar utsökta och innovativa mekaniska mekanismer med en spännande och unik design. Designen av denna nya produkt och dess komplexa automatiska mekanism är lånad från jukeboxen, och jukeboxens mekaniska mekanism är miniatyriserad. Varje detalj visar själen i Opus 14-klockan:
Den utsökta lokaltidsvisningen ringer klockan 9
De dekorativa detaljerna som vinylskivors struktur på kanterna på varje urtavla
Det tvåfärgade märket med siffran ”14”.
De röda retrograda minuterna
Böjda urtavlor, unika blå timmesmarkörer och så vidare. Dessa element väcker minnen från rock and roll-eran, den ikoniska estetiska designen hos nostalgiska amerikanska drive-in-restauranger och den legendariska Route 66-tomten. Denna anda återspeglas också i formen på fodralet, vars design också är inspirerad av jukeboxen.

Harry Winston patenterade den oöverträffade miniatyrjukeboxmekanismen. Denna mekanism har fyra displaypaneler i funktionsbiblioteket, var och en med en funktionsdisplay: lokal tid, GMT, datum och en femuddig stjärna signerad av Mr. Harry Winston, precis som stjärnmärket på Hollywood Walk of Fame.

Aktivera väljarknappen vid 9-tiden på vänster sida av klockfodralet för att välja den displaypanel som behöver justeras. Denna åtgärd flyttar hela biblioteket uppåt eller nedåt, vilket frigör skärmens valda disk. När knappen vid 4-tiden trycks in för första gången, drar en arm ut den valda displayskivan och placerar den i funktionsläsområdet. Visningen av lokal tid (eller hemmatid) är alltid klockan 9, medan GMT, datum eller femuddig stjärna visas i detta område enligt valet. När bildskärmspanelen är på plats, om du trycker på knappen igen, återaktiveras armen, och bildskärmspanelen placeras tillbaka i det funktionella biblioteket.

Denna rörelse följer generna från den legendariska Opus-serien och är en unik mekanism för Harry Winston. Dess sofistikerade ligger i dess två oberoende kraftreserver. En grupp visar tiden, med en gångreserv på upp till 68 timmar; den andra gruppen ger ström till den rörliga enheten, vilket säkerställer att displaypanelen kan rotera fram och tillbaka upp till fem gånger. Effektreservanordningarna är separerade och fungerar oberoende, men endast den exakta lindningsmekanismen kan fylla på sin kraft. Dessutom kan datum och GMT korrigeras genom interlude pusher vid middagstid.

Klockan Ingenuity Legend Series Opus 14 består av 1066 delar och är begränsad till 50 delar. Den lägger till ytterligare ett mästerverk till Opus legendariska klockserie.