Bell & Ross Lanserar Br 03 Cyber Ceramic Klocka, Klock Kopior

Tiden går och förbinder nuet och framtiden. Bell & Ross nya BR 03 Cyber Ceramic klocka använder en ny design för att illustrera urtillverkningskonceptet som spänner över framtiden.

Ny era klocka

Under de mer än 30 åren sedan dess etablering har Bell & Ross utvecklat professionella klockor inspirerade av flyginstrument och etablerat en unik framåtblickande teknologi och estetisk stil. BR 03 CYBER-serien är placerad med den eleganta stilen från den nya eran och vidgar gränserna för urtillverkningskoncept. Den nya serien BR 03 Cyber Ceramic är en modell för varumärket för att uttrycka framtida klocktillverkningskoncept. Klock kopior.

Avantgardistisk inspiration

Design är grunden för att bygga framtiden. Den fysiska omvandlingen av artefakter och formgivarnas tankar representerar födelsen av nya perspektiv. Bell&Ross designers och urmakare satte ett nytt mål att ändra designen på den klassiska BR 03 utan att förvränga seriens ursprungliga karaktär. Urmakarteamet drog inga lärdomar från det traditionella urmakarområdet utan kombinerade BR 03 med den distinkta futuristiska stilen i Cyber-serien. Bell & Ross medgrundare och kreativa chef Bruno Belamich betonade att använda 3D-design för att tolka futuristiska koncept: ”Temat som utvecklats av urmakarteamet är att tänka om förhållandet mellan människor och hastighet, ljud och ljus.”

Hotande

Fodralet är en integrerad del av att forma klockans personlighet. Det unika temperamentet hos BR 03 Cyber Ceramic kommer från den tredimensionella facetterade formen på höljet, som påminner om flygkroppen hos en stealth fighter. Den senares unika utseende minskar radarreflektion, som undviks av spionplan, drönare och strategiska bombplan. Principen för radardetektering. Bell & Ross hämtade inspiration från stealth-stridsflygplan och använde ett avantgardistiskt tillvägagångssätt för att tolka flyginstrumentens tydliga och lättlästa egenskaper. Den antog vidare designen av en öppen urtavla och en tredimensionell ihålig BR-CAL.383 självuppdragande rörelse.

Bruno Belamich förklarade: ”Den tredimensionella fasetterade formen har skuggan av digital konst. Genom att frysa den digitala bilden kan du se pixlarna som utgör bilden.”

Matt svart: högteknologisk natur

BR 03 Cyber Ceramic klocka har en enastående design. Dess mattsvarta utseende är lågmält men iögonfallande. Det ersätter de ädelmetaller som vanligtvis används i den traditionella klocktillverkningsindustrin. Fodralet på 42 x 43,7 mm är tillverkat av högteknologisk keramik. Tillverkningen av högteknologisk keramik involverar mycket komplex högtemperaturbränningsteknik. Materialen är lätta, har hög hårdhet och har hög slitstyrka. Bruno Belamich förklarade: ”Höljet och delarna är polerade med diamantpulver, precis som juvelerare polerar och skär ädelstenar. För att skapa en enkel och ren stil tog designern bort klackarna och bäddade direkt in gummiremmarna på båda sidor om fodral ”Dessutom är 12 ljusa svarta metalltimmarkörer och logotyper satta inuti det bländfria safirglaset.

BR 03 Cyber Ceramic har en tredimensionell och avantgardistisk siluett. Den är utrustad med ett högkvalitativt hemgjort urverk och är full av lyxiga klockstilar. Bell & Ross ger en 5-års garanti för denna nya modell.