Swiss Mido Helmsman Series Millennium Watch, Replica Watches

Swiss Mido Watch lanserar en ny MULTIFORT Helmsman Series Millennium Watch-modell som tolkar denna robusta sportklocka i ett nytt glaciärblått färgschema. Den isblå urtavlan är avstängd av det glänsande rostfria stålmaterialet och Super-LumiNova lysande beläggning, som reflekterar det bländande ljuset från glaciären. Urtavlan visar polarlandskapet av tusentals miles av is som om den extrema kylan har frusit tiden.

Den nya Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue har utmärkt stöttålighet och vattentäta och antimagnetiska egenskaper. Den är hållbar och pålitlig och kan anpassa sig till olika miljöförändringar. Den unika isblå urtavlan lyser bländande mot boetten och remmen i rostfritt stål. Gradienturtavlan är dekorerad med vertikala merceriserade polerade mönster, som återspeglar det ikoniska Côtes de Genève-elementet i Helmsman-serien, och hyllar denna klassiska klocka som lanserades 1934. Bordsserie. Visarna och vågen på den nya klockan är behandlade med Super-LumiNova vit lysande beläggning, som kan avge blågrönt ljus i svaga miljöer, vilket säkerställer tydlig läsning hela tiden. Samtidigt är denna klocka utrustad med Caliber 80 helautomatiskt mekaniskt urverk utrustad med Nivachron hårfjäder, som kan lagra kinetisk energi i upp till 80 timmar, vilket visar utmärkt noggrannhet och klocktillverkningsförmåga, vilket gör att den nya klockan enkelt kan kontrollera olika sporter och urbana scener, med ren Det eleganta utseendet passar stilen hos en urban äventyrare. Replica watches.

Glaciärhemligheter, detaljernas skönhet

The Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue använder en isblå urtavla, kompletterad med en subtil och delikat gradienteffekt och vertikala merceriserade polerande mönster, som visar ett skinande ljus som kondenserad frost och visar ett djärvt och oräddt uppträdande. Den nya klockans urtavla är enkel och lätt att läsa. Vågen och de dubbelsidiga tredimensionella händerna är behandlade med Super-LumiNova vit lysande beläggning, som kan avge blågrönt ljus i mörka miljöer på natten, vilket ökar läsbarheten på natten och ger människor ett norrsken. Utmärkt förening av vacker natur. Det dubbelsidiga antireflexbelagda safirglaset skyddar den känsliga urtavlan. Datum- och dagfönstret finns vid 3-tiden på urtavlan. Den svarta minutskalan och den blå flänsen kontrasterar subtilt för att säkerställa korrekt avläsning.

Den nya klockan är utrustad med ett boett och ett armband i rostfritt stål, som är solidt och hållbart och skyddar bärarens äventyrsögonblick av sportäventyr och självutmaning. Det bländande rostfria stålet är omväxlande merceriserat och polerat, vilket skapar en fascinerande och smart ljus- och skuggeffekt, som visar en elegant och sportig stil.

Noggrann och effektiv

Med en exakt och kraftfull kärna för att klara olika äventyrsutmaningar använder den nya Helmsman Series Millennium Watch – Glacier Blue varumärkets ikoniska Caliber 80 helautomatiska mekaniska urverk och är utrustad med en ny generation av högteknologiska Nivachron-hårfjädrar för att säkerställa utmärkt prestanda; den automatiska oscillerande vikten är dekorerad med Classic Côtes de Genève, som kan observeras genom den transparenta baksidan. Tack vare kinetisk energilagring på upp till 80 timmar ger Swiss Mido Helmsman Series Millennium Watch en stark garanti för varje spännande äventyr.

Swiss Mido använder detta arbete för att visa märkets utmärkta klocktillverkningsfärdigheter genom att ge Helmsman Series Millennium Watch en iögonfallande glaciärblå ton som kombinerar sportighet, precision och hållbarhet.