Glashütte Original Serenade Moon Phase Watch, Replica Watches

Nyligen höll det tyska exklusiva klockmärket Glashütte Original och det kinesiska samtida lyxmärket ANEST COLLECTIVE tillsammans ett vårens uppskattning av nya produkter i Shanghai. Den nylanserade Serenade Luna serenad moon phase-klockan kompletterar varandra med vår- och sommarserien ANEST COLLECTIVE 2024, som livfullt tolkar moderna kvinnors självsäkra stil och komponerar en ny rörelse av texturerad estetik. Många medier och gäster i Shanghai var inbjudna att delta och samlades för att spela en underbar vårouvertyr och utforska den ursprungliga kraften i tidlösa klassiker.

Färgglada, originella mästerverk

Djärv och självsäker, charmen är oemotståndlig. Glashüttes ursprungliga nya Serenade Luna Serenade Moon Phase-klocka hämtar inspiration från moderna kvinnors olika identiteter, skapar ett magnifikt mästerverk och spelar en eklektisk ouvertyr. De är oändligt charmiga och finns i olika former och färger: bullriga och tysta, milda och fasta, rebelliska och kreativa; deras identiteter kan bytas fritt, och varje sida har en distinkt personlighet.

Serenade Luna moon phase-klockan är gjord av utsökta material och utrustad med ett original självuppdragande urverk som är oberoende designat och producerat av märket. Den är tidlös och tolkar perfekt moderna kvinnors skönhet både internt och externt. Ett sådant bländande men lågmält originalmästerverk, med sin utsökta och smala storlek och spännande och intelligenta detaljer, tolkar moderna kvinnors unika temperament. De kommer inte bara att njuta av känslan av att stå i rampljuset utan också vara glada över att bevittna andras briljans. Tid.

Serenade Luna Serenade Moon Phase-klockan lanseras i fyra distinkta stilar, som var och en är unik. Alla modeller har en urtavla med en diameter på 32,5 mm, timmarkörer med strålande diamanter och en modern och exakt månfasdisplay. Två modeller i rostfritt stål är utrustade med pärlemorskivor: en har en enkel och ren stil, medan den andra är bländande med briljanta diamanter på infattningen och kronan. Den tredje modellen är också gjord av rostfritt stål och har en blå urtavla dekorerad med sunburst-mönster som glittrar. Den fjärde klockan är i rött 18K guld, med en guldgrön urtavla, som är bländande och drömlik. Ramen och kronan på denna klocka är också inlagda med diamanter, vilket visar dess lugna och eleganta temperament. Remmarna är alla utrustade med en snabbkopplingsmekanism, vilket gör byte snabbt och bekvämt. Klockan i rostfritt stål kan även förses med en elegant metallkedjerem, som visar din extraordinära smak. Replica watches.

Tidlös stil: återuppfinna lyx

Med hjälp av subversiv skräddarsydd integrerar ANEST COLLECTIVE eftertänksamt konstnärliga sammanhang för att ge varje modeplagg raffinerad elegans och skulpturell struktur. Varumärket följer en kompromisslös anda, överskrider gränserna för modetrender med sina utsökta tyger och oklanderliga italienska hantverk, presenterar rena och tidlösa stilsilhuetter, omformar definitionen av modern lyx och ger oändlig inspiration för moderna kvinnors dagliga klädsel.

Hon har en unik smak, är självsäker och självständig och har alltid gillat unika material, detaljer och tidlösa klassiker.

Hon lyssnar på sitt hjärta, bryter gränser med personlighet och djärvhet, sticker ut och blir en bättre version av sig själv.

Med samma passion är Glashütte Original och ANEST COLLECTIVE, som håller fast vid ”original estetik” och den outtröttliga strävan efter ”extremt hantverk”, en perfekt match. Glashütte Original och ANEST COLLECTIVE presenterar tillsammans ett utmärkt klocka- och modeprovningsevenemang för att utforska texturestetik i vår. Ett nytt kapitel.