Serenade Luna Serenade Moon Phase Watch, Replika Klockor

Charmen hos moderna kvinnor finns i olika former och färger: bullriga och tysta, milda och starka, rebelliska och kreativa… Deras identiteter kan bytas fritt, varje sida har en distinkt personlighet och deras charm är oemotståndlig. Idag hämtar Glashütte Original inspiration från kvinnors olika identiteter för att lansera en ny klocka. Serenade Luna moon phase watch är ett mekaniskt mästerverk speciellt skapat för urbana kvinnor som är djärva och självsäkra och tar kontroll över sina öden. Det tolkar perfekt skönheten hos moderna kvinnor både internt och externt. Den nya klockan är gjord av utsökta material och utrustad med ett original självuppdragande urverk som är oberoende designat och producerat av märket. Det kommer att vara för evigt och vara med dig för alltid.

Inspirationskälla: kvinnors olika identiteter

Moderna kvinnor och deras olika identiteter inspirerar Serenade Lunas månfasklocka. De är alltid publikens fokus vart de än går och vet hur man dansar mellan ljus och skugga. De tycker om att vara i rampljuset, men de tycker också om att bevittna andras lysande ögonblick. För dem är passion källan till kraft i livet, och intuition är ledstjärnan för att gå framåt. De är alltid mystiska: ingen vet vad deras nästa drag kommer att bli eller vilken sida av sig själva de kommer att avslöja för världen. Det är denna känsla av mystik som gör dem mer attraktiva och oemotståndliga.

Innovativt koncept: att ge samtida urmakarkonst personlighetens kraft

Den saxiska urtillverkningsfabriken visar utsökt hantverk genom Serenade Luna Moon Phase-klockan. Innovationen i den nya klockan har implementerats genomgående, och den sticker ut med sin enastående noggrannhet, användarvänlighet och tillförlitlighet, precis som ett känsligt smycke. Märkets urmakare och designers använde sällsynta material för att skapa ett bländande men lågmält originalmästerverk. Den tolkar moderna kvinnors unika temperament med sin utsökta och smala storlek och spännande och intelligenta detaljer.

Originaldesign: färgglad

Serenade Luna Serenade Moon Phase-klockan lanseras i fyra distinkta stilar, som var och en är unik. Alla modeller har en urtavla med en diameter på 32,5 mm, timmarkörer med strålande diamanter och en modern månfasdisplay. Två modeller i rostfritt stål är utrustade med pärlemorskivor: en har en enkel och ren stil, medan den andra är bländande med briljanta diamanter på infattningen och kronan. Den tredje modellen är också gjord av rostfritt stål och har en blå urtavla dekorerad med sunburst-mönster som glittrar. Den fjärde klockan är i rött 18K guld, med en guldgrön urtavla, som är bländande och drömlik. Ramen och kronan på denna klocka är också inlagda med diamanter, vilket visar dess lugna och eleganta temperament. Remmarna är alla utrustade med en snabbkopplingsmekanism, vilket gör byte snabbt och bekvämt. Klockan i rostfritt stål kan även förses med en elegant metallkedjerem, som visar din extraordinära smak.

Komplikationer: uppfinningsrikedom

Månfasen anses vara en av de vackraste egenskaperna inom klocktillverkning. Som en av Glashüttes originaldetaljer kommer månfasen att vara blickfånget i denna senaste klocka. Månfasdisplayen är på den nedre kanten av urtavlan och presenteras som en tunn cirkulär ramöppning: en strålande pärlemormåne som stiger på en stjärnspäckad natthimmel. Kraften i månfasdisplayen kommer från Glashüttes ursprungliga självuppdragande urverk, som är speciellt designat för denna klocka och uppfyller alla krav på samtida mekaniska replika klockor. Den utsökta dekorationen kan ses genom safirglaset och kommer att föras vidare för alltid.

Produktfamilj: speciellt designad för moderna kvinnor

Den nyligen släppta Serenade Luna serenad moon phase klocka är en ny medlem i Glashüttes ursprungliga och mycket eftertraktade excentriska månfas damklocka och serenad klocka familj. Den visar den ständigt föränderliga kvinnliga stilen på ett eklektiskt sätt. Glashütte Original har fortsatt att berika sina utsökta mekaniska klockprodukter för kvinnor. Den nya klockan är handgjord av urmakare på märkets urtillverkningsfabrik i Glashütte, med oändlig stil och oemotståndlig charm.

Serenade Luna moon phase-klockan kommer att finnas tillgänglig i Glashüttes originalbutiker och auktoriserade återförsäljare över hela världen från och med mars 2024.