Utforska Tidens Resa Med Klockälskare, Replica Watches

Som en populär klockserie är Heritage BiCompax Annual-serien en symbol för utmärkt teknik och schweiziskt klocktillverkningshantverk. Den har länge blivit en förebild för Carl F. BUCHERERs ärorika historia. Den senaste 2024 Heritage BiCompax Annual Calendar Double The Heritage BiCompax Annual är en omtolkning av Bucherers historiska verk som går tillbaka till 1950-talet. Som en originalklocka bar originalet på designegenskaperna från tidens banbrytande anda. Den nya modellen behåller originalets grundläggande estetiska designkoncept och funktioner, med flera urtavlor och remstilar skräddarsydda för spelare som föredrar modern design.

Balans mellan gammalt och nytt

Den senaste Heritage BiCompax Annual behåller de egenskaper som klockentusiaster omhuldade när serien lanserades första gången 2019. Den hyllar 1950-talets unika design och bekräftar Bucherers tidigare prestationer och ambitioner. Dess utsökta mekaniska funktioner och tidsfunktioner återspeglar tidigt hantverk.

Heritage BiCompax Annual är designad för att skapa en klocka som passar alla vardagsscener. Retroatmosfären blandas med moderna designelement. Boetten i 41 mm rostfritt stål med en ny silvergrå urtavla gör utseendet mer iögonfallande och lättare och matchar perfekt de två nya remmarna (båda remmarna medföljer klockan). Väl bevandrad i lågmäld design ger armbandet i rostfritt stål en mjuk estetik, och den ljusgråa ”mocka”-remmen förmedlar en känsla av lyx. Remmarna är alla designade för att vara snabba, vilket förbättrar klockans praktiska och bekvämlighet. Replica watches.

Praktisk och precisionsprestanda

Heritage BiCompax Annual använder BiCompax-urtavlan från sin retroföregångare: två symmetriskt arrangerade timers är fördelade på den horisontella centrala axeln: stoppurstimern är placerad vid 3-tiden och 30-minuters-minuterstimern är placerad vid 9-tiden . Urtavlan är utrustad med en tachymeterskala för mätning av medelhastighet.

Som namnet antyder har Heritage BiCompax Annual en årskalender och en omfattande kalenderfunktion. Datumet ska bara justeras en gång om året och den viktiga datuminformationen är lätt att läsa. Klockan använder CFB 1972 självuppdragande kronografurverk, som har en 42-timmars gångreserv och är vattentät till 3 bar (30 meters djup). Det speglar hur modern urtillverkningsteknik kan klara av det allt strängare moderna livet.

Heritage-serien

Bucherer Heritage Series-klockorna omtolkar och uppgraderar tidigare klassiska klockor. De granskar, omarbetar och designar betydande teknisk utveckling, komplexa funktioner och estetiska mönster baserat på nuvarande smakförändringar och livsstilsbehov.

Den senaste Heritage BiCompax Annual är begränsad till 888 stycken över hela världen, vilket representerar Bucherers enastående klocktillverkningshantverk och mycket moderna designstil under dess strålande förflutna på över 135 år. I dagens snabba digitala värld påminner klockor bäraren om att utforska tiden i livets resa och känna förändringarna inom traditionell humaniora.