Rado Schweizisk Radarurval Ur Hyllning Till Gudinnans Dag, Klock Kopior

Minuterna ändras och våren snurrar på ”Gudinnans dag”. Rado Swiss radarklocka släppte speciellt True Round-serien ihålig mekanisk klocka, ”Core Movement Colorful” begränsad upplaga, med en unik betydelse för att välsigna kraften hos samtida kvinnor, som en speciell hyllning till gudinnans dag. Den nya klockan presenteras genom en unik gradienturtavla. Den är begränsad till 888 stycken över hela världen och kommer att presenteras på alla kanaler på Goddess Day. Det finns också två utvalda Goddess’ Day-klockor som visas genialiskt.

Främja lycka och ett bländande utseende.

Den True Round ihåliga mekaniska klockan ”Core Movement Color” i begränsad upplaga följer aldrig publiken och visar sitt bländande utseende och är det bästa valet för moderna, högkvalitativa kvinnor. Den meningsfulla ”8” ihåliga designen på urtavlan är iögonfallande och förmedlar den oändliga längtan efter ett bättre liv. Ge det till ”gudinnan” som ägnar utmärkt uppmärksamhet åt betydelsen och välsigna den gynnsamma ”kärnan”-lyckan i år. Det unika lutande safirglaset gör urtavlan robust och slitstark, vilket gör den till en stressfri pendlarklocka samtidigt som den visuellt visar bländande färger. Ett stycke polerad vit högteknologisk keramisk väska och krona, och baksida i titanium med unik gravyr: begränsad upplaga av 888 stycken (LIMITED EDITION EN AV 888), visar uppfinningsrikedom i detaljer och lämplig för insamling. Utmärkt val. Den rosa guldfasningen och den grå tryckta minutenringen gör klockan mer distinkt. De utsökta tidsskalorna täckta med vit Super-LumiNova lysande beläggning och swingankarlogotypen i roséguld står i skarp visuell kontrast med den vita solstrålens urtavla. Det är som en mångfacetterad visning av samtida kvinnliga ställningar, som släpper en exklusiv estetik. Minnespunkt. Klock kopior.

Var lugn och orädd och gå djärvt framåt.

Samtida kvinnor har inga begränsningar. Allt eftersom tiden går förblir ”hon” modig. Captain Cook-seriens designersamarbetsklocka ”Golden Rainbow Cook” hjälper kvinnor att växa som de vill. Åtta ädelstenar är gnistrande och färgglada, dekorerar urtavlan och framhäver kraften hos djärva kvinnor; timmarkörerna och siffrorna i gyllene metall återspeglar det polerade guldet PVD-belagda fallet och ramen, och det vita högteknologiska keramiska fodret är i linje med urtavlan; extremt original Den distinkta sekundvisaren presenteras i bilden av ett pulserande hjärtslag, vilket ger oändlig vitalitet under cirkulationen; kombinerar avantgardistisk stil och pragmatism, ”Golden Rainbow Cook” ackompanjerar den extraordinära ”gudinna” som springer under våren.

En kombination av styrka och mjukhet, äkta självförespråkande

Fri och ren, med fantasin i åtanke, ”hon” njuter av livet med en avslappnad attityd. True Square-serien ”White Square” mekanisk klocka med öppen kärna avslöjar kvinnors sanna kraft. Som märkets första fyrkantiga klocka med ett högteknologiskt keramiskt fodral i ett stycke visar True Square-serien den unika skönheten i balans mellan rund och fyrkantig, styv och mjuk. De 12 Wesselton-diamanterna på skalan är särskilt iögonfallande och fångar Yuejili-folkets hjärtan i ett slag. Genom den kontinuerliga utforskningen av balansen mellan de yttre och inre aspekterna av kvinnlig identitet, oavsett om de återvänder till familjen eller reser runt i staden, uppmuntrar True Square-serien av ”white square”-klockor med öppen kärna kvinnor att sträva efter sann skönhet.

Attityd är grunden för kvinnors frihet. Rado Swiss Radar Watch tar tillfället i akt som ursäkt och presenterar samtida kvinnor på kvinnodagen och säljer en begränsad upplaga av 888 stycken av True Round-seriens ihåliga mekaniska klocka ”Core and Colorful” för att hjälpa lycka varje dag och bevittna det. Gå framåt med mod.