Greenwich På 1980-talet, Rolex Klocka Kopia

Den tredje modellen av GMT-MASTER, Ref.16750, kom ut runt 1980. Jämfört med den tidigare modellen, Ref.1675, är det liten förändring i designen. Den är bekvämare och mer exakt än den sista satsen, Cal.1570. Alla har förbättrats avsevärt. Strukturellt är Cal.3075 baserad på Cal.3035-rörelsen med en datumfunktion och lägger till en GMT-funktion som kan visa två olika tidszoner genom en 24-timmarspekare. Urverket har också en funktion för snabb kalenderbyte, vilket avsevärt förbättrar egenskaperna och vattentäta prestanda från 50m till 100m. När klockan först kom ut använde urtavlan vad som var allmänt känt som ”ramlösa” timmarkörer, som var belagda med självlysande färg, men detta ändrades snart till vad som är allmänt känt som ”inramade” timmarkörer med metallram. Jämfört med den fjärde modellen som producerades senare, Ref. 16700 byttes klockspegeln till safir, som har en mer antik smak och är mer populär. Rolex klocka kopia.

Den lanserades runt 1980 och avslutades runt 1988. Idag introducerar vi den ramlösa Ref. 16750 från 1982, som också är i utmärkt skick. Timmarkörerna på urtavlan har bleknat vackert till krämfärgad, och urtavlan visar inga tecken på korrosion eller flagning. Händerna bleknade också till en krämfärg, och 24-timmarsvisaren var skadad, men det var inte uppenbart överlag och påverkade inte regelbunden användning. Ramens färg behåller fortfarande sin ursprungliga färg, det finns väldigt få övergripande ärr och den yttre metallringen är lika tydlig som tidigare. Fodralet ser likadant ut som tidigare, men tyvärr är det inte opolerat. Armbandsnumret är 580, armbandsnumret är 78360, och spännets nummer är G, vilket betyder att det är äkta och året är korrekt. En så bra klocka är sällsynt men svår att hitta.

Du kan se på pappersgarantin att det är en antik klocka från Japan, men överraskande nog har även de andra originaltillbehören bevarats. Japansk garanti, kartong, bruksanvisning, bruksanvisning för japansk version, etikett för observatoriets certifiering. Dessutom är manualen också daterad 1982, och modellnummerklistermärket på kartongen syns också tydligt. Det jag delar ovan bör vara i gott skick, och jag hoppas att det kan vara av något referensvärde för alla.