Piaget Polo 79 Klocka, Klock Kopior

1979 tolkade Piaget livligt 1980-talets anda med ett utsökt klockmästerverk. Idag återföds denna klassiska klocka som en hyllning till Piagets 150-årsjubileum.

Piaget har alltid varit känt för sina eleganta klockor. I början av 1980-talet började människors livsstil att förändras. ”Vi har tidigare fokuserat på att möta kundernas behov av klockor.” Yves Piaget förklarade en gång: ”Idag är människor allt mer intresserade av olika sporter, vilket återspeglar utvecklingen av dagens dagliga liv. Även i sportsituationer vill människor också bära en klocka som visar utsökt stil och struktur. Av denna anledning är detta serie av sportklockor som är både vattentäta och stöttåliga kom till.”

Det är just klockan i Piaget Polo-serien. Denna klocka är uppkallad efter sporten polo (Polo), som är populär bland eliten, och den återger precis Piagets extraordinära status i Piaget Societys kändisars medvetande. Fyrtiofem år efter att det skapades återföddes detta historiska mästerverk som Piaget Polo 79-klockan, som visar sin vitalitet och andan i Piaget Society.

På 1970-talet lanserade de främsta varumärkena inom den schweiziska klocktillverkningsindustrin successivt olika eleganta klockor i sportstil, varav de flesta var gjorda av rostfritt stål. Bland dem är Piaget Polo-serien av klockor unik, som på ett smart sätt kombinerar modern design med exakt timingprestanda. Fodralet och remmen är integrerade och gjorda av helt guld. Klock kopior.

På den tiden ägnade Yves Piaget, som var angelägen om att delta i polomatcher, sin passion för ridsport och elegant liv helt och hållet åt att skapa klockor, vilket gjorde Piaget Piaget Polo-serien av klockor till en charm på 1980-talet. Logotyp. Oavsett om det är Regine’s Nightclub och 54 Club i New York eller Palm Beach Polo Club, kan du alltid få en glimt av den eleganta figuren på denna klocka.

Den polerade runda formsnidningsdekorationen växlar med satinpoleringen av armbandslänkarna, som sträcker sig smidigt från armbandet till boetten och till och med urtavlan. Armbandet passar naturligt till handleden som ett andra lager hud och har noggrant polerats av Piagets verkstad som om det skurits ur ett enda guldstycke. Piaget Polo-seriens klockor har inte bara enastående stöttålighet och vattentät prestanda utan kompromissar inte heller med lyxstil och var endast gjorda av ädelmetaller vid den tiden. Eftersom Piagets reklam hyllade den som ”höjdpunkten av dagens sportklockor”, visar denna klocka en innovativ vision och moderiktig stil som undergräver konventioner.

Piagets extraordinära prestationer i ultratunna mekaniska urverk och kvartsurverk gör att klockorna visar upp sin tunna skönhet på handleden. 1976 lanserade Piaget det berömda 7P-urverket, ett av världens tunnaste kvartsurverk, och installerades i den tidiga Polo-serien av klockor. I början av 1980-talet ersattes denna rörelse av 8P-rörelsen, och tjockleken reducerades ytterligare till 1,95 mm. Samtidigt lanserades också det prestigefyllda 9P mekaniska urverket, som används i de rika och mångsidiga modellerna i Piaget Polo-serien, såsom runda och fyrkantiga boettmodeller, ädelstensmodeller, tvåfärgade guldmodeller och basmodeller tidsfunktionsmodeller. , eviga kalenderkomplexa funktionsmodeller, etc., och även modeller med läderrem.

Den här gången återgår den nya Piaget Polo 79-klockan till originalmodellens rena design, med endast några detaljer lite uppdaterade. För att passa den moderna urtillverkningsstilen ersattes det ursprungliga kvartsurverket av 1200P1 in-house ultratunna självuppdragande urverk. Boettens diameter är något utökad till 38 mm, och den utsökta strukturen av rörelsen kan ses genom safirglasets bottenkåpa.

Dessutom återger den nya klockan troget den estetiska essensen av originalet och är helt gjord av 18K guld. För fyrtiofem år sedan betraktades detta klockmästerverk som en klassiker av eliten som reser elegant, och det är fortfarande gynnat av klockkännare idag. Det finns otaliga eleganta och raffinerade sportklockor, men Piaget Polo 79-klockan tar ett annat tillvägagångssätt och definierar en unik stil av sportig elegans.