Breitling X Victoria Beckham, Replika Klockor

Modeikonen lånar ut sin unika stil till Chronomat 36 Victoria Beckham-kollektionen.

När Victoria Beckham lanserade sin eponyma klädlinje 2008 väntade modebranschens största namn med häpen andedräkt på hennes start- och landningsdebut.

Mer än 15 år senare har Beckhams design dykt upp under de primära modeveckorna. Dess skräddarsydda är en spännande blandning av feminin femininitet och maskulin maskulinitet, med släta linjer och fint konstnärskap, vilket gör den mycket eftertraktad.

Idag lanserar Breitling en ny klocka designad i samarbete med Victoria Beckham. Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham-kollektionen är begränsad till 1 500 stycken. Det är resultatet av ett nära samarbete mellan lyxurmakarens team och den kreativa chefen för ett välkänt modemärke.

Breitlings VD Georges Kern kommenterade detta samarbete: ”Chronomat mekaniska kronografserie har länge varit en klocka med klassiskt utseende och mångsidiga funktioner. Integrationen av Victoria Beckhams ikoniska stil gör att denna serie klockor sticker ut Modern trend, strålande.”

Beckham berömde Breitlings kreativa process: ”Det är underbart att kunna kombinera min kreativitet med Breitlings utsökta kompetens och innovation för att skapa ett så elegant och nytt verk.”

Chronomat mekaniska kronografserie är elegant och funktionell och är Breitlings allsidiga klocka och är djupt älskad av kvinnor från den nya eran som strävar efter både mode och funktionalitet.

Victoria Beckhams limited edition-serie behåller den klassiska designen från den mekaniska timing-serien, som rullarmbandet i metall och de upphöjda sadelspikarna med 15 minuters intervall. Den kombinerar den med utsökta och nya färger som mintgrön, midnattsblå, duvgrå och sand. Färgerna är blandade och inspirerade av Victoria Beckhams 2024 vår- och sommarserie.

Urtavlan är dekorerad med Breitling-logotypen, Victoria Beckhams initialer ”VB” läggs till på second hand, och boetten finns i rostfritt stål eller guld – ett material som Breitling uttryckligen har återbesökt för denna serie. Urtavlan anger också statusen för begränsad upplaga: modellen i rostfritt stål är märkt ”One of 400” (en av 400 stycken), och guldmodellen är märkt ”One of 100” (en av 100 stycken). Armbandet är graverat med ”VB”-logotypen och ord.

Klockan är utrustad med Breitling Caliber 10 urverk. Denna självuppdragande trehandsrörelse har en datumvisningsfunktion för att säkerställa smidig drift och enkel läsning. Som alla Breitling-klockor är varje klocka i serien certifierad av det schweiziska officiella observatoriet (COSC), en oberoende certifiering för noggrannhet och hög prestanda. Replika klockor.

Denna begränsade upplaga av mekanisk kronografklocka är inrymd i en specialdesignad klocklåda med ett gemensamt varumärke, och guldmodellen kommer med en åkpåse med ett gemensamt varumärke.

Perfekt blockbuster presentation

Den legendariske italienska modefotografen Mario Sorrenti spelade in den fantastiska kampanjen för kollektionen. Han har fotograferat världsledare, kändisar och supermodeller, och hans verk visas permanent på V&A Museum i London och National Gallery. Reklamfilmen bjuder in Annemary Aderibigbe till huvudrollen. Denna nya supermodell tolkar den kvinnliga bilden och egenskaperna hos Breitling och Victoria Beckham: stark, sofistikerad och lite oväntad.

Sedan 2018 har Breitling engagerat sig i att utöka sin produktlinje för damklockor. Varumärket lanserade den mekaniska kronografen automatiska klockan 36 Victoria Beckham Limited Edition, som fortsätter att lyfta fram den djärva, autentiska och självsäkra sidan av kvinnor. Dessa egenskaper går aldrig ur mode.