Den Nya Baumatic Klockan Från Clifton-serien, Replika Klockor

Baume & Mercier kommer att delta i Shanghais tredje ”Watches and Miracles” high-end klockutställning. På denna ”Watches and Miracles” Shanghai Haute Horlogerie-utställning kommer Baume & Mercier att fokusera på 50-årsjubileet av Riviera-serien, och visa de nylanserade Riviera-seriens eviga kalenderklockor och jubileumsklockor i specialutgåvor, Clifton-serien Baumatic-klockor; ser fram emot din uppmärksamhet!

Det är då hjärtat träffar Levia. Den övergripande designen av utställningshallen är inspirerad av södra Falivellas kust, och introducerar element som den klassiska dodecagonen i Rivera-serien, den blå som symboliserar havet och partikeldekorationen som symboliserar den vita sandstranden, så att besökare kan stå på däck på ett kryssningsfartyg, njut av en bekväm visuell upplevelse som om du befinner dig på Rivierans kust.

Baume & Mercier Clifton-serien lägger till två nya eleganta Baumatic-klockor. Efter den geniala och innovativa designen visar de två nya klockorna Baume & Merciers kärnkoncept: enkel och återhållsam skönhet, lågmäld men ändå lyxig, utsökt design och uthållighet i original strömlinjeformade former från början till slut, allt med välsignelsen av Baume & Merciers hundraåriga urmakarkunskaper. , som kombinerar tillförlitlighet, hållbarhet och utmärkt prestanda, vilket gör den till det perfekta valet för alla tillfällen.

Expertis inom hantverk och hantverk: Mercier Clifton-serien kombinerar utsökt design och sofistikerad finish.

Oavsett om det är avslappnat och avslappnat eller elegant och lyxigt har Baume & Mercier alltid kunnat leka med olika stilar lätt. Clifton-serien demonstrerar till fullo detta varumärkeskoncept och stil med obegränsad kreativitet och utsökta klocktillverkningsfärdigheter. Den nya Baumatic Clifton-serien Baumatic datum- och månfas-klockan M0A10736 och Baume & Mercier Clifton-serien Baumatic ”Chocolate”-klockan M0A10713 lyxmodeller använder sig av polerade och satinerade 18K roséguldboetter och polerat och satinbehandlat rostfritt stål. Med ett fodral i 18K roséguld i rostfritt stål, dess guldpläterade gravyrer och visare kompletterar den utsökta finishen. Baserat på den befintliga 42 mm fodralstilen lanseras den nya Baumatic Clifton-serien Baumatic datum- och månfasklocka M0A10736 officiellt, vilket ger en överraskande upplevelse till bäraren med sin nya storlek.

Båda klockorna är utrustade med märkets självuppdragande Baumatic urverk. Bryggorna är dekorerade med cirkulära mönster, den sandblästrade huvudplattan är dekorerad med snigelmönster, och den ihåliga guldpläterade oscillerande vikten är dekorerad med Côtes de Genève och snigelmönster. Urtavlan på Baume & Mercier Clifton Series Baumatic ”Chocolate” klocka M0A10713 är full av elegans och charm. Chokladtonen innehåller subtil gradientstil och lager, vilket visar märkets noggranna hantverk och kontroll av färg och ljus- och skuggeffekter från början till slut. Du kan också känna Baume & Merciers strävan efter elegans och noggrannhet genom att titta närmare på remmarna: Baume & Mercier Clifton-serien Baumatic datum- och månfasklocka M0A10736 använder ett brunt krokodilläderband, medan Baume & Mercier Clifton-serien Baumatic ” Chocolate” klocka M0A10713 är utrustad med antikviterad brun kalvskinnsrem. Tekniskt sett är Baume & Mercier Clifton-serien Baumatic datum- och månfasklocka M0A10736 utrustad med en poetisk horologisk komplikation: månfasvisningen.

Lågmäld lyx som uppnår perfektion

Baumatic klockor från Baume & Mercier Clifton-serien har fantastiska professionella klocktillverkningsfärdigheter och är lämpliga för olika stilar och tillfällen. Baume & Merciers beundran för det traditionella hantverket inom high-end klocktillverkning har varit djupt rotad i märkets gener sedan starten. Baume & Merciers designers och urmakare föredrar tidlösa och eleganta verk. De är engagerade i att utgå från små detaljer, noggrant välja materialkvalitet och uppnå en rik presentation och estetik av textur och färg genom koordinering och diversifiering av former, material och toner. Effekt. Klockorna och klockorna som produceras i Baume & Mercier Les Brenets klockverkstad kommer att använda de bästa komponenterna, genomgå noggrann ytmodifiering och slutligen monteras noggrant på varje klocka. Från och med urmakaren William Baume och esteten Paul Mercier, har denna dialog mellan rigor och frihet fortsatt i nästan 200 år. Baume & Merciers behärskning och förståelse för skönhet och stil är oumbärliga. I kändisvärlden flyter tiden i det ädla och rättframma strömlinjeformade klockfodralet som alla kan uppskatta. Replika klockor.

Märkestillverkat Baumatic urverk, löftet om hållbarhet

De två nya klockorna håller fast vid uppdraget med hög kvalitet och tillförlitlighet och är utrustade med märkets Baumatic självuppdragande rörelse, vilket ger bärare ögon pålitlighet, hög prestanda och komfort. Under utvecklingsprocessen klarade Baumatic-rörelsen Baume & Merciers rigorösa tester, vilket bevisade dess antimagnetiska förmåga på minst 1500 Gauss och dess hållbarhet, såväl som dess utmärkta restidsnoggrannhet på -4/+6 sekunder per dag (utrustad med en klocka certifierad av COSC Observatory). rörelse) och en vibrationsfrekvens på 4 Hz (28 800 vibrationer/timme), samt en gångreserv på upp till 5 dagar (120 timmar) för att säkerställa utmärkt autonomi. Dess vattentäta djup är upp till 5 ATM (cirka 50 meter), vilket ytterligare förbättrar rörelsens tekniska fördelar.

Som med alla modeller utrustade med Baumatic urverk, utöver den 2-åriga internationella standardgarantin, åtnjuter den även en ytterligare 6-års utökad garanti. Klockägaren behöver bara registrera sig på Baume & Merciers webbplats inom 60 dagar efter köp av klockan för att snabbt aktivera och njuta av den omfattande garantiservicen.

Baume & Mercier Clifton Series Baumatic Date and Moon Phase Watch M0A10736

Denna klocka är utrustad med ett polerat och satinbehandlat 18K roséguld runt boett med en diameter på 39 mm och en tjocklek på 12,6 mm och en 18K roséguldkrona. Safirglaset på höljets baksida är fäst med fyra skruvar och kan graveras på begäran.

Timmar/minuter/sekunder, datum och månfascykler visas elegant på den benvita urtavlan med fina ådringar, tack vare kombinationen av nitade guldpläterade smala trapetsformade skalor, guldpläterade Alpha-visare och sub-urtavlor. Den här modellens kalender och astronomiska skärmar har designats om: datumen är utspridda på en guldpläterad ring dekorerad med utsökt snigel- och diamantslipning och polering, som ekar den ikoniska runda formen av serien och sätter igång samma guldpläterade Månen fasdisplayskiva – dess polerade svarta lackyta är prickad med ljusa stjärnor.

Märkets interna automatiska Baumatic BM14-1975 AC1 urverk blåser liv i denna eleganta klocka. Denna snabbkoppling har ett mycket pålitligt och hållbart böjt stiftsystem som snabbt kan bytas ut utan att använda några verktyg. Dess stiftspänne är gjord av polerat och satinbehandlat 18K roséguld.

Baume & Mercier Clifton Series Baumatic ”Chocolate” Klocka M0A10713

Den består av polerat och satinbehandlat rostfritt stål och stålbelagda roséguldfodral. Kronan är gjord av 5N guldpläterat PVD rostfritt stål. Kontrasten av material ger klockan dess unika personlighet och skiktade effekt. En reptålig, böjd safirglas med antireflexbehandling på båda sidor skyddar urtavlan. Safirglaset på höljets baksida är fäst med fyra skruvar och kan specialgraveras.

Den gradient chokladlackerade urtavlan med vita korslinjer i mitten ger denna klocka elegant och subtil lager. Den flerblanka gradienttonen (som gradvis fördjupas från mitten till kanterna) visar märkets exakta kontroll av färgeffekter – en färdighet som Baume & Mercier alltid har utmärkt sig i.

Timmar/minuter/sekunder, datum och COSC Observatory-certifierad kronometer visas harmoniskt på urtavlan, berättad genom nitade guldpläterade smala trapetsformade skalor, guldpläterade Alpha-visare och ett förstorat datumfönster vid 3-tiden – historien av tid.

Det märkestillverkade Baumatic BM13-1975A COSC automatiska urverket ger klockan tillförlitlighet och noggrannhet. Denna bruna Patina-remmen i borstad kalvskinn är försedd med ett mycket pålitligt böjt spärrsystem, som kan tas bort och installeras utan att använda några verktyg; dess tredubbla viklås är gjord av rostfritt stål och har en säkerhetsknapp.

De två nya Baumatic-klockorna i Clifton-serien visar återigen Baume & Merciers månghundraåriga urmakarestetik och outtröttliga strävan efter utmärkt kvalitet. Den enkla och lyxiga designen bekräftar Baume & Merciers eleganta och raffinerade karaktär, vilket återspeglas i att balansera stil och praktiska egenskaper, renhet och enkelhet, och suveräna klocktillverkningsfärdigheter.