Longines Master Series Lanserar Ny Urtavla Med Liten Sekund, Replica Watches

För att följa Longines konsekventa urtillverkningsarv och klassiska designstil, lanserar Master Series en 38,5 mm diameter rostfri stålklocka med en liten sekundvis urtavla, medelstor och unik.

Arabiska siffror och svarta visare kontrasterar skarpt med urtavlan, vilket skapar en subtil känsla av harmoni. Den lilla sekundvisaren som är inställd på klockan 6 är den mest framträdande egenskapen hos klockan, och den pärlformade minutvisningen på flänsen ger lite elegans till utseendet.

Dessutom lanseras även två andra iögonfallande nya klockor i serien. Den ena har en sandblästrad silverurtavla med blå stålvisare och arabiska siffror; den andra har en mörkgrå texturerad urtavla med 5N rödguld visare och våg. Replica watches.

Inspirerad av den jubileumsklocka som lanserades av Longines 2022 för att fira sitt 190-årsjubileum, använder urtavlan i den nya Master Series sigillgraveringsteknik, vilket ger klockan en ren och elegant estetisk stil. Genom den genomskinliga baksidan av höljet kan L893-rörelsens utsökta funktion ses med ett ögonkast. Det självuppdragande mekaniska urverket på denna klocka har en inbyggd hårfjäder i silikon och en gångreserv på cirka 72 timmar.

Den nya klockan i Masterpiece-serien är utrustad med ett mjukt och vackert grått alligatorläderband, ett trippelvikbart säkerhetsspänne och en push-open-enhet, som är säker och enkel att använda. Klockan är vattentät till 30 meter och åtnjuter Longines femåriga garanti.

Den nya Masterpiece-serien med en klassisk liten sekundsurtavla visar Longines klockmakarkunskap och eleganta estetik.

[Titta på beskrivning]

Longines Master Series Watch Watch Number: L2.843.4.93.2

Longines nya klocka i Masterpiece-serien har en ny liten sekundvisare klockan 6, som ärver Longines klassiska eleganta stil och visar extraordinär kvalitet med utsökt klocktillverkningshantverk och utsökta detaljer. Klockan antar en 38,5 mm diameter rostfritt stål boett utrustad med L893 självuppdragande mekaniskt urverk; den unika laxfärgade urtavlan använder sigillgraveringsteknik med arabiska siffror och svarta visare, som utstrålar en chic retroatmosfär. Det mjuka och ursnygga gråa alligatorläderremmen har ett tredubbelt vikbart säkerhetsspänne och en push-to-open-anordning, vilket skapar en harmonisk och harmonisk estetik.

Longines Master Series Watch Number: L2.843.4.73.2

Longines nya klocka i Masterpiece-serien har en ny liten sekundvisare klockan 6, som ärver Longines klassiska eleganta stil och visar extraordinär kvalitet med utsökt klocktillverkningshantverk och utsökta detaljer. Klockan har en 38,5 mm diameter rostfritt stålboett och är utrustad med L893 självuppdragande mekaniskt urverk. Den sandblästrade silverurtavlan använder sig av sigillgraveringsteknik, med arabiska siffror och blå visare i rostfritt stål, vilket sätter igång urtavlans enkla och eleganta stil. Det mjuka och ursnygga gråa alligatorläderremmen har ett tredubbelt vikbart säkerhetsspänne och en push-to-open-anordning, vilket skapar en harmonisk och harmonisk estetik.

Longines Master Series Watch Number: L2.843.4.63.2

Longines nya klocka i Masterpiece-serien har en ny liten sekundvisare klockan 6, som ärver Longines klassiska eleganta stil och visar extraordinär kvalitet med utsökt klocktillverkningshantverk och utsökta detaljer. Klockan antar en 38,5 mm diameter rostfritt stål boett utrustad med L893 självuppdragande mekaniska urverk; den mörkgrå texturerade urtavlan använder sigillgraveringsteknik med arabiska siffror och 5N rödguld i rostfritt stål, som utstrålar en chic retroatmosfär. Det mjuka och ursnygga gråa alligatorläderremmen har ett tredubbelt vikbart säkerhetsspänne och en push-to-open-anordning, vilket skapar en harmonisk och harmonisk estetik.