Rado Swiss Radarklocka, Replica Watches

Genom att spåra tillbaka mer än 300 år av klockutvecklingshistoria, har metallmaterial alltid intagit den vanliga positionen. Den världsberömda Rado Swiss radarklocka insisterar dock på att ständigt utforska keramiska material. Som en ”materialmästare” inom klocktillverkningsindustrin är Rado ett av de första varumärkena som utvecklade och använde högteknologiska keramiska material, och dess historia av att engagera sig i keramiska material kan spåras tillbaka till 1980-talet. Redan på 1960-talet började Rado med hårdmetaller och utforskade hur man gör ”slitstarka” klockor. Den första klockan i märkets historia som använder hårdmetaller, DiaStar Diamond Star Series No. 1, föddes. 1986 föddes Integral precision keramiska klockor med en högteknologisk keramisk klockkedja, och Rado började utforska högteknologiska keramiska klockor. Som ett av de mest idealiska urtillverkningsmaterialen har högteknologisk keramik egenskaper som lätt textur, anti-slitage, anti-allergisk och icke-blekningsfri. Idag för Rado konsten av högteknologisk keramik in i en ny era. Replica watches.

Börja med den ursprungliga avsikten och skapa en ny trend.

1962 kom DiaStar Diamond Star Series No. 1, den första klockan gjord av hårdmetall. Denna landmärkesklocka integrerade ett slitstarkt hårdmetallfodral med en safirglasspegel för att skapa en look som inte är benägen att slitas sönder. Dessa material var exceptionella i början av 60-talet, och produktionen av dessa material krävde enorma innovationer i sig. Födelsen av denna extraordinära och unika klocka har lagt grunden för Rados innovation inom material och design.

Högteknologisk keramik, banbrytande och innovativt riktmärke

Under 2011 utvecklade och lanserade Rado det högteknologiska keramiska fodralet i ett stycke för första gången, vilket återigen satte ett nytt branschriktmärke för det högteknologiska keramiska klocktillverkningsområdet. Den enkla designstrukturen hos kostymen i ett stycke undergräver den traditionella formen av det högteknologiska keramiska fodralet tidigare. Den ger den keramiska klockan en lätt och tunn struktur, vilket tolkar Rados varumärkeskoncept om kontinuerlig innovation. Sedan dess har Rado klockor i stor utsträckning använt högteknologiska keramiska fodral i ett stycke. Idag introducerar Rado högteknologisk keramik, ultralätt högteknologisk keramik, högteknologisk plasmakeramik, färgad högteknologisk keramik och Ceramos metallkeramik i sin serie av produkter fulla av designkänsla, med hjälp av dess banbrytande och innovativa Carve out en konstvärld dedikerad till ”högteknologisk keramik”.

2020 föddes Rados första fyrkantiga klocka med ett integrerat högteknologiskt keramiskt fodral, Square-klockan, som innehåller märkets klassiska fyrkantiga rundade hörndesign och hållbara högteknologiska keramik. Utseendet, med den automatiska mekaniska ihåliga rörelsen av material och utmärkt hantverk, förkroppsligar den urtillverkningsförmåga och oändliga kreativiteten hos Rado Swiss radarklocka.

Plasmakeramisk teknik lyser med blixtljus.

Även om många prestationer har gjorts på grund av högteknologiska keramiska klockor, är Rado Swiss radarklocka fortfarande aktiv. Ändå har det lanserat en djupare utforskning av ”material”. Födelsen av den högteknologiska plasmaklockan är ett nytt försök från varumärket. Detta material har ett attraktivt metalliskt utseende samtidigt som det behåller sin höga hårdhet, motståndskraft mot slitage, lätthet och hypoallergen. Plasmakeramik tål temperaturer ungefär fyra gånger solens yttemperatur. Det kan sägas vara sublimerat i det ”heta”, vilket återigen visar urmakarnas suveräna färdigheter. Bland dem är TrueSquare-seriens ihåliga mekaniska klocka ”Unparalleled Grey” och Captain Cook-seriens skelettklocka ”Blazing Cook” representativa klockor gjorda av detta material.

Ceramos Cermet fortsätter att skriva ett nytt kapitel i legenden.

För att utforska fler möjligheter med högteknologisk keramik har Rado Swiss radarklockor ansträngt sig mycket för att förbättra den ”solida kärnan” av material, så det innovativa kompositmaterialet Ceramos cermet kom till. Den har hårdhetsegenskaperna hos keramik och glansen och segheten hos metallegeringar. Titankarbidhalten på cirka 90 % gör den lättare än hårdmetaller, och dess unika ton och ljusstyrka gör den speciell. De representativa nya verken av detta material, 60-årsjubileet i DiaStar Original-serien och den nyligen lanserade DiaStar Original-seriens ihåliga klocka skriver ett nytt kapitel i den legendariska historien om ”inte lätt att bära”.

Symfoni av högteknologisk keramik, kliv in i den färgglada trädgården.

Med en solid kärna och ett bländande utseende glömde inte Rado Swiss radarklockor att utöka de färgglada möjligheterna med ”högteknologisk keramik” – därmed föddes färgad keramik. Rado TrueThinline-serien World Garden-klocka reflekterar naturliga och ljusa färger, vilket gör att vitalitet och stil kan blomma på handleden. Den är färgstark och bryter igenom det tjockare utseendet på klockfodral i metall. Rado True Thinline-seriens världsfantomklocka använder ett högteknologiskt keramiskt fodral som inte är mer än 5 mm tjockt. Den är tunn och lätt, vilket framhäver varumärkets utsökta hantverk. Från de tidiga klassiska svartvita tonerna till dagens rika och färgstarka, ”materialmästaren” Rado Swiss radarklocka ger klockan ett rikare utseende och känsla och visar fler möjligheter för ögat.

”Material Master” Rado Swiss radarklocka har sträckt sig över ett halvt sekel och har utvecklats och utforskats. Med sin bästa keramiska klocktillverkningsteknik i branschen fortsätter den att utforska fler materialmöjligheter. I framtiden kommer Rado också att gå vidare för att skapa fler fantastiska klockserier och ge fler klockor med både design och funktionalitet till de flesta klockälskare.