Män Behöver Alltid Mer Anständiga Replika Klockor I Sina Förvaringslådor

Att bära en bra klocka kan inte bara dekorera vår yttre fasad utan också återspegla vår smak och status för det mesta. Men allt var svårt i början, och många vänner i valet av bord stötte på svårigheter. Idag kommer vi inte att prata om detaljerna i hantverket, ta en titt på vilka flera replika klockor är mer attraktiva eller mer mångsidiga.

1. VS Panerai Pam00441

Mäns klockor först uppmärksamma atmosfären och märkets yta; Denna Pam441 till den klassiska brodesignen valdes. Hela keramikhuvudet skiljer sig från fint stål eller ädelmetall klockstruktur, har 9-nivå hårdhet under safirbordet, och är också en Panerai patent sandwich urtavla. Efter att ha burit P.9001 automatiska mekaniska rörelsen, är det mer som en tiger med vingar, och GMT två platser reser stabilt. Enforcement är tillräckligt, så 441 kan kallas en intern och extern reparationsklocka.

2. N fabrik Rolex vatten spöke

Ingen klocka har sitt värde bättre än Rolex Water Ghost, och jag talar om det mesta, förutom årets Rolex Paul Newman. I grund och botten, i de kända populära klockor, Rolex vatten spöke, i stor utsträckning leder den nuvarande klockan trend, orsaken är ingenting annat än dess tillförlitliga ostron design och cal.3135 rörelser till makten; å andra sidan, dykklocka än formell, fritidsklocka mer hållbar, så slitageupplevelse mer autentisk.

3. ZF International Portugal Series

IWC har ett rykte som en ”klocka ingenjör”. Den portugisiska sjudagars kedjeserien som nämns i detta nummer bör vara favorit för de flesta människor som spelar replika klockor. Oavsett om det är den gamla Cal.51011 rörelsen, eller den nuvarande Cal.52010, sju dagars dynamisk energi är den högsta respekten för klockor av designerna av denna klocka. Vänster och höger ögonurtavla design för att ändra den tidigare tvånåliga halvklocktraditionen, känd som herrklockan i utseendet på spelnivån är för mycket.

4. mot Omega sjöhäst

Motståndet hos seahorse serie dykning replika klockor kan representera den nuvarande trenden förutom vatten spöke stil. Den gamla versionen av Seahorse 300 urtavlan är inte så ljus; den nya 300 meter ratten med nya material och design; ZrO2 disken är märkt, märkt klockan vid användning av emaljeskiva efter flödesfärgen, vilket ger den eklektiska läsupplevelsen. Integrering av Omega 8800-rörelsen i koaxialobservatoriets rörelse, med högt magnetiskt skydd och kalenderindikation, uppfyller alla konstruktionskrav för den nya sjöhästens periferi.

5. N fabrik ROLEX Ditunna

Man kan inte missa en klocka om det är en mans klocka. Titta vänner för funktionen av den diversifierade efterfrågan är oändlig, så länge den rimliga placeringen i klockladdningsdesignen av någon process är glasyr på kakan. Denna Cosmometer Ditona är ingen match för sitt utseende och är en av de bästa i alla single-pin och single-dial kronografer. Pilothjulets struktur är mer komplex än de mer använda CAM-enheterna, och Dittona cal.4130-rörelsen används för detta. Den omedelbara återkopplingen och den mjuka känslan med ett tryck på timingknappen är omedelbart tilltalande.

Ovanstående rankning är inte i någon särskild ordning. Efter att ha sett så många snygga klockor, är det bekräftat att samlingslådan saknar en mer lämplig klocka?