Rolex Replica-klockans Andra Namn, ”Antik Lag”?

Det finns tusentals människor som älskar Rolex klockor. Du måste också veta att Rolex replica har ett talesätt om ”antikt arbete”. Om jag möter antikt arbete som upphetsar mig och tål det, kommer jag inte att tveka. Så idag delar jag med mig av en detaljerad lista över nya färdigheter för att känna igen ”antika arbetare” klockfans som måste förstå kärnan!

Tio saker vi behöver göra för att köpa vintage Rolex replica

1. Bedöma diskens äkthet

Diskytan är korrekt, bara för att fortsätta att kontrollera de andra objekt som behövs, detta är förutsättningen, och det finns inget trick till detta steg, bara noggrann inspektion. noggrant observera skivytan på kronlogotypen och tryckorden, jämfört med relevant modell, och genom auktoritativa böcker eller bilder jämförelse; Till exempel, bör kronan vara stereoskopisk eller tryckt? Är kronan rätt formad? Är teckensnittet för radutskriften förenligt med referensmålet? Är det någon omskrivning eller ansiktsbyte? När detta steg är gjort, gå vidare till de andra objekten.

2. Bestäm skivans år

För antikarbetare påverkar om varje del är samma upplaga direkt dess totala värde. Och skivårsperioden kontrollerar vanligtvis att dess lysande material kan vara. Olika perioder av ljust material är kvalitativt olika, såsom en laser som används till det tidiga 60-talet tritium som används fram till 1998, Luminova användes i början av 1998-1999, och baksidan är Super Luminova och Chromalight.

Hur ska man döma? Genom sexpunktsmärket under plattan kan vi urskilja. Till exempel, tidiga klockor SWISS representerar radium, T Swiss T eller T Swiss T<25 förkroppsligar tritium, sena klockor SWISS representerar Luminova, i framtiden är nu nyinstallerad Swiss Made.

3. Utvärdera diskens status

Om de två första objekten är okej kan du utvärdera diskens status. I detta skede kan vi lära oss några spännande substantiv. Till exempel, om urtavlan bleks till en jämn brun färg, skulle cognoscenti säga: tropisk urtavla; Och skivytan har en enhetlig spricka, kallad spindelyta (spindel). Även om bara några är angelägna om sådana tallrikar, har de en hel del fans. Den kritiska punkten för utvärderingen är om skivytan har hårda skador och allvarlig försämring, såsom fläckar, repor, tidsetiketter etc., och om ”service dial”-igenkänningsgraden för arbetsytan är låg.

4. Kontrollera bordet mellan öronen

På toppen av klockfodralet, bordet mellan örat av 12 punkter, kan vi hitta klockmodeller, vanligtvis 4 till 6 siffror. I Tanyis fall kan modellen vara 6610 eller 1016, eller en femsiffrig 14270, sedan en sexsiffrig 114270, och den nuvarande modellen 214270, och det finns också kalendrarlösa vattenspöken, som 5513/5512, till nuvarande 114 060.

När modellen är bestämd har du ett relativt exakt referensmål. Återigen kan vi hitta klockans serienummer mellan sexpunktsöret. Från serienumret kan vi ungefär bestämma produktionsåret för Rolex replica före 2010 (efter 2010 är förvrängd). Ett serienummer som börjar med 44 är vanligtvis ett servicefall.

5. Kontrollera bottenlocket och rörelsen

Vanligtvis kan bokstäverna inuti undersidan (om inte polerad) bekräfta vår bedömning av de tidigare stegen. Observera att modell och år som visas på bottenytan kan skilja sig något från den information som erhållits i tidigare skeden så länge modellen som motsvarar klockans struktur är densamma. Eller ta vattenspöket som ett exempel, 5513 May har en 5512 bokstäver baksida, och den enda skillnaden mellan dessa två klockor är bara den senare för Observatory certifiering.

Dessutom måste vissa delar monteras i ett bord omedelbart efter produktionen, och vanligtvis är ettårsfelet förståeligt. Naturligtvis kan öppningen av bottenlocket vara en ände av rörelsen; I kombination med de referensmaterial vi sökte kan vi bedöma plattans bana och bokstäver.

Vi kan också bedöma om bordet är öppet för specialverktyg från baksidan och kontrollera om det finns spår av en våldsam tillgänglig kropp. Förutom den uppenbara skadan, såsom repor och repor, kan den våldsamma öppningen av locket orsaka deformation av den bakre ytan, vilket påverkar klockans vattentäta prestanda. Därför måste du vara försiktig när du kontrollerar.

6. Kontrollera kronan

Kronan, en annan viktig komponent för vattentäthet, behöver också extra granskning. Kontrollera först äktheten. Höjden ska ha ordet ”brevit” eller en dubbel eller trippellås logotyp. När det gäller antikt stål är dubbellåset en horisontell stång, och trippellåset är tre lika prickar.

För det andra måste du kontrollera om dubbellåskronan har ersatts med en trippellåskrona. Även om det senare vattenmotståndet är mer robust påverkar det hela bordssamordningen. Och det senare är mer betydelsefullt och matchar inte kronaxeln av det tidigare Water Ghost. Naturligtvis överväger vi om vi ska acceptera enligt insamlingen eller dagliga behov.

7. Kontrollera bandet

För identifiering av antika Rolex replica är en rem en bra ledtråd. Från nära örat på den första delen av klockkedjan kan vi hitta kedjetypen och fråga produktionss. 7206 är till exempel ett nitat bälte med en länkbredd på 20 mm från 50- och 60-talet, medan 7205 representerar en modell med en länkbredd på 19 mm.

Dessutom är ändkedjan fog (båge mun) också graverad med ett modellnummer, vilket bör vara lämpligt för den specifika klockan. Till exempel i antika Dittona slutar alla ändkedjor med 71 siffror. Om du fortfarande letar efter en, kan du omförhandla priset.

8. Kontrollera fästet

I kamerafältet säger vi ofta: skalet är färdigt. Och i kategorin antika klockor, kärlek sa: omfattande uppsättning. En stor grupp är utan tvekan mer samlarbar och pålitlig än en enda klocka. Men är det idiotsäkert? Det finns mycket tillgång till antika lådor och tomma dokument. Det är omöjligt att förhindra, men vi kan åtminstone fokusera på detaljerna vi kan.

Till exempel motsvarar en antik klo med ett modernt grönt fallnummer inte dokumentet. Även om det är okomplicerat, kan människor ignorera dessa detaljer i spännande ögonblick. Dessutom, om det förutom garantidokumenten finns andra styrkande dokument, såsom manualer, produktbroschyrer, inköpsfakturor, officiellt underhåll etc., blir det mer övertygande.

9. Utvärdera utseendet

När det gäller de tre väsentliga kriterierna för att utvärdera vintage klockor säger kännare alltid skick, skick och skick. Det är bra, men fraser som ”ny i lager”, NOS, ”opolerad” opolerad, ”mynta” kan ha gått för långt. Exceptionellt grov, denna beskrivning har använts för mycket. Eftersom det är svårt att verifiera och har en viss grad av kontroverser har det utländska antikhandelsforumet förbjudits.

För kännare är det naturliga sättet att avgöra om det har polerats att undersöka fallet från alla vinklar, leta efter tecken på polering och slipning. Bland dem är ytörat det enklaste att hitta ledtrådar, särskilt sidan och det primära öronhålet; Om linjerna är klara är det tur. Den andra är tjockleken på örat; i de flesta fall, ju fylligare, desto bättre; Vi kanske vill jämföra med referensstandarden.

10. Lär känna säljaren

Välrenommerade köpmän och auktoritativa samlare, som båda kan vara de mest pålitliga antika arbetarsäljarna. Vi kan lära oss mer eller mindre om kreditvärdigheten hos tabellen från olika forum och tidigare handelsposter, eller vi kan konsultera tabellen direkt och sedan göra en bedömning. Erfarenheten av att hantera en säljare är avgörande. Deras svar och bilder är vanligtvis en bra referens och omdöme grund. Om något är tillförlitligt och rimligt, säljare är alltid villiga att ge detaljer. Men det är också viktigt för köpare att lära sig att respektera varandra. När allt kommer omkring, för en bra verksamhet, finns det ingen brist på köpare.

Tips: För att köpa en antik Rolex replica, först uppmärksamma plattan och sedan få information från delarna; noggrann visning, jämförelse, omdöme och noggrann handel, en antik klocka kräsen lite, är en bra sak. Thoserested i antika Rolex kommer att glädjas vid ett tidigt datum.