Mekanisk Rolex Replica Varför Behöver Det Dagliga Underhållet?

Människor som älskar bordet måste också ha tvivel om varför mekaniska klockor behöver dagligt underhåll; vissa säger att mekaniska klockor inte kräver underhåll; De flesta mekaniska klockor ska repareras. De behöver faktiskt förtydliga begreppet underhåll och garanti. mekaniska Rolex replica behöver underhåll. Xiaobian idag för att prata med dig om varför mekaniskt klockunderhåll.

Den mekaniska klockans vattentäta gummiring kommer att åldras

För värdet av den mekaniska klockan är vattentätning avgörande. De flesta klockor är vattentäta, som 30 m och 50 m, 100 m, och så vidare, men vissa är inte vattentäta. För en vattentät Rolex replica, först att korrekt förstå innebörden av vattentätt djup, såsom 30 meter och 50 meter vattentät är bara livsvattentät, det vill säga att du tvättar ansiktet och annat stänkvatten är inga problem. Det finns några, såsom dykklockor, vattentäta, höga klockor som kan simma och dyka, men också uppmärksamma: Det finns några vattentäta klockor som dykklockor, kan simma, dyka, etc., men också uppmärksamma vissa höga vattentäta klockor, såsom dykklockor kan simma, dyka, etc., men bör också notera: inte bära bastu och varmt bad, eftersom mattlim efter kyla, varm luft i tätningspåsen, kan inte komma ut, eftersom dimman inte hanteras i tid, orsakad av korrosion och rost. Det kan vara problematiskt över tid, även om det är OK en eller två gånger.

Klockan är vattentät huvudsakligen av flera små gummiringar, en lång gummiring kommer att åldras, och det finns en spricka efter att ha förlorat elasticitet, vilket kan leda till vatten och luftintag, så ersätts regelbundet; tätning av gummiringen kan säkerställa att klockan är vattentät. Det är därför vissa människor precis köpt en Rolex replica vattentät är mycket bra, men plötsligt en dag, orsaken till vattnet. Varför måste vi ändra dem regelbundet? Regelbunden ersättning är mer för att spela en förebyggande roll. Att vänta tills efter att klockan gummiring åldras är inte bra, men hur man bedömer åldrande är ett problem; Man kan bara vänta efter klockan vatten byter.

Oljan torkar ut

Liksom ett mekaniskt instrument som används under lång tid kommer inte att vara flexibelt, så är klockan eftersom en automatisk Rolex replica kan ses som ett litet mekaniskt instrument. Traditionella mekaniska klockor består huvudsakligen av fyra delar; den första delen är det ursprungliga systemet, den enkla punkten förstås som vi ofta säger fjäderdelen, den andra delen är växellådan, huvudväxeln, enligt ett specifikt förhållande, används för att mäta tid, den tredje delen är utrymningshastighetsregleringssystemet, detta är hjärtat av klockor, balanshjul och hårspringa, utrymningsgaffel, Dessa delar av utrymningshjulet är mycket avgörande, bestäms huvudsakligen av klockans noggrannhet. Den fjärde delen är pekaren som anger systemet. Om ovanstående är den mobila delen är den här delen ansluten till klockan, och människor måste använda den här delen för att blåsa eller justera tiden.

driften av hela vakten behovet av att alla system samarbetar. Hur man gör dem släta? Här är en efterfrågan på smörjolja, men under lång tid kommer mängden olja att minskas eller torr försämring; Ge klockan ny olja. Och om du inte ger klockoroljan i tid, när oljan är torr, är energisystemet i torrt slitage, och några år ner, är livslängden på bordet också. Det måste noteras att mekaniska klockor i olja hade bättre välja ett regelbundet underhållscenter eftersom den faktiska platsen där den formella kommer att vara strikt enligt behovet av klockan i olja.

Klockunderhållets utseende

Som vi alla vet är kvaliteten på produkten nödvändig på andrahandsmarknaden. Och även om inte på andrahandsmarknaden, måste utseendet på underhållet åtgärdas, särskilt vissa klockor som använder K guld, K platina, avancerade djurhudmaterial och andra material. Och även om det inte är på andrahandsmarknaden, måste utseendet underhåll åtgärdas, särskilt i vissa klockor med K guld, K platina, avancerat djurläder och andra material. Det bör vara perfekt att förstå, särskilt eftersom vissa vackra kvinnor bör vara mer eller mindre till sina guldringar eller örhängen och ytterligare smycken rengöring; Klockan är samma sanning.

Läderklockarmband, för att inte tala om svettkorrosion, kommer att göra bältet för tidig härdning och spricka; regelbundet underhåll bör undvika svettning och regnperiod bära ett bältesbord. Om klockan är gjord av ett stålskal bälte, ofta polerad renovering, kan mer återspegla dess värde. Eftersom den berömda märkets mekaniska klocka är värd en hel del pengar, tillhör värdesaker, kan inte eftersom den inte är snygg gammal inte vill. Även om det inte spelar någon roll för dig, en dålig Rolex replica kommer aldrig att se bra ut på dig. Vissa människor kan känna sig hemma att rengöra sin klocka är OK, men det är bäst att utföra särskilt utseende underhåll inom en viss tid.

Mekaniskt bordsunderhåll förlänger huvudsakligen dess livslängd och snabb upptäckt av problem, och vi känner om samma årliga fysiska undersökning. Kort sagt bör vi uppmärksamma den mekaniska klockan om den ännu inte har underhållits; En dag kommer det att vara fel, detta är säkert.