Vad Gör Rolex Replica Klocka Så Exakt?

[Guide] Som ordspråket säger, en bra klocka är oskiljaktig från utmärkt rörelse. Rörelse är hjärtat i klockan. Rolexs restid noggrannhet kommer från en perfekt idé om rörelsen. Den hastighetsreglerande mekanismens struktur är rimlig. Några mindre detaljer har gjort Rolex replica nå certifieringen av super observatoriet. Det dagliga felet på – 2/+2 sekunder är ganska knepigt. En bra klocka är inte korrekt för ett ögonblick, men gäller för en fortsättning; Jag tror att skälen till varför Rolex är så exakt och stabil är följande aspekter: Trimmer skruv, ingen klämbalanshjul, 4hz frekvensrörelse, Baoji hårspringa, straddle typ cykloid broplatta och Rolex speciellt tillverkad slät olja. Alla dessa detaljer avgör aktualiteten. Här är några viktiga punkter att analysera.

1) Rolex replica utmärkta mekanism för hastighetsstyrning

Två par godtagbara justeringsvikter

Det viktigaste för en klocka att färdas exakt och stabilt är hastighetsregleringsmekanismen, som inkluderar en escapement enhet och oscillator, som visar klockans körhastighet, även känd som ”tidsvakten”. Rolex är väl medveten om att alla små delar i alla rörelser är självständigt undersökta, utvecklade och producerade av gruppen. Två par guldvikter utan cardo hårspringa är utformade inom detta område. Dessa fyra finjusterande vikter kan justera pendulhjulets hastighet för att uppnå mer noggrannhet. Den vanligaste rörelsen är i form av en skruvknopp.

Blå parakromhårspån

Den unika blå silikonhårstrån av Rolex replica är en av de potenta symbolerna för Rolex. Sådana hårstrån förbättrar klockans diamagnetism och håller exakt restid under olika replica temperaturer.

2) Rolex replica idé om rörelse

Antagande av en stor skyddsbro

Den traditionella idén med rörelsen är att svänghjulet sitter stadigt under skenan och sedan stadigt på ena sidan av den. Rolex använder endast konceptet att korsa en betydande skyddsbro, vilket dramatiskt ökar stabiliteten i hastighetsreglerande mekanism. När omvärlden påverkar den håller den fortfarande en stabil restid, vilket också är ett av Rolex patent.

Dämpningsanordning

Rolex har alltid använt KIF-dämpningskonceptet. Det var först 2005 som Rolex replica hade hela dämpningsenheten av Paraflex, som utvecklades självständigt och erhöll patent. Vid en överblick kan vi hitta de märkliga funktionerna i detta system. Hur många skäl användes för att linda rubinen ordentligt i den, som en fjäder, och effekten av att absorbera inre påverkan har förbättrats med 50%?

3) 4 Hz standardfrekvens

Besökare som kan reparera klockor vet att det finns en vibrationsfrekvens i att testa rörelsens prestanda. Ju stabilare vibrationsfrekvensen är, desto stabilare och noggrannare restiden. Ju högre andra vibrationsfrekvenser desto mer exakt är restiden. Ju högre slitage desto kortare tid för skydd och vård. Rolex replica fann det mest lämpliga varumärket av 4hz frekvens genom tester, och den stabila anslutningen av denna frekvens fördröjde klockans exakta vårdcykel till fem år.

4) Rolex’s Secret Recipe Smooth Oil

Mr Baoji suckade: ”Ge mig den perfekta släta oljan i världen, så kan jag göra den perfekta klockan.” Den släta oljan är en viktig del av små detaljer. Det är naturligt och exakt när du lämnar med god oljebeständighet och liten friktion. Därför rekommenderar jag att dina klockvänner skickar tillbaka den till Rolex eftermarknadscenter för oljetvätt när du återhämtar dig. Den märkliga släta oljan som Rolex ansökte om patent gör också klockan mer exakt och nötningsbeständig; Under de senaste åren kommer Rolex att förbättra skyddsperioden för klockor från 5 år till 10 år. Jag tycker att det också är nära relaterat till slät olja (bara en gissning).

Tips Sammanfattning: en klocka restid exakt och omfattande pneumatiska täta ingredienser är inte exakt för myten Rolex replica. Att välja en klocka måste undersökas på många sätt, och naturligt är bara ett av dem. Mer sunt förnuft klocka kan fortsätta att uppmärksamma Xiaobian. Dela dina styrkor och svagheter i kommentarerna.