Rolex Replica Klocka Underhåll Sunt Förnuft Du Vet Vad?

Hej allihop. Xiao Bian har träffat dig igen. På tal om Rolex, symbolen för identitet, ”arbete”, är alltid tillgänglig. Folk som köper klockor är nöjda. Den avancerade är av högsta klass. Men många människor som köper Rolex, vet du hur man underhåller Rolex replica klockor? Vad ska vi uppmärksamma i det dagliga livet? Därefter ska jag låta er, ”laotiska människor”, popularisera klockornas sunda förnuft.

Watch Common Sense 1: Vanliga problem med Rolex replica klockfel:

  • Automatisk mekanisk klocka I (herrklocka)

Det omedelbara felintervallet för restid är felet hos överlägsna produkter var 24 timmar är – 20 -+30 sekunder; Misstaget av förstklassiga produkter var 24:e timme är – 30 -+60 sekunder; Felet för kvalificerade produkter är – 50 -+90 sekunder var 24:e timme. Den kontinuerliga restiden är inte mindre än 36 timmar.

  • Automatisk mekanisk klocka typ II (mellanstor Rolex replica klocka)

Det omedelbara felintervallet för restid är: felet hos överlägsna produkter var 24 timmar är – 25 -+50 sekunder; Misstaget av förstklassiga produkter var 24:e timme är – 40 -+80 sekunder; Felet för kvalificerade produkter är – 60 -+120 sekunder var 24:e timme. Den kontinuerliga restiden ska vara minst 30 timmar.

Xiaobian känner att om felet är nästan detsamma varje dag, kan det säga att kvaliteten på bordet är bättre; du kan gå till den professionella reparationsverksamheten felsökning, och du måste gå till den vanliga platsen felsökning; det utmärkta bordet är inte trasigt men reparerat! Känner du likadant?

Se sunt förnuft 2: Försiktighetsåtgärder och underhåll vid oljetvätt:

Alla klockor behöver regelbunden oljetvätt och underhåll. De är kända för sin hållbarhet. Xiao Bian tycker att Rolex replica klockan måste göra frekvent oljetvätt och vård eftersom regelbunden oljetvätt är avgörande för att arbeta med klockreparation. Syftet med oljetvätt är att hålla klockdelarna rena och maskindelarna smörjda för att säkerställa klockmaskinens precision, förbättra klockmaskinens färdnoggrannhet och förlänga klockmaskinens livslängd.

Titta på sunt förnuft 3: Behandling av Rolex replica klockvatteninträngning:

  • Metod ett: Tabell Meng Chao inuti, botten skalet utåt, omvänd bärs på handleden, då kommer det att ta bort vattnet efter två timmar. Om vattnet är svårt är det bäst att omedelbart skicka den lokala professionella klockbutiken för att torka av oljan, ta bort rörelsens fukt och undvika delar rost, en liten serie personliga erfarenheter.
  • Metod två: med granulär kiselgel och Rolex replica klockan vattnas i en stängd behållare, 3-4 timmar senare, ta ut klockan, och vattnet är borta. Denna metod är inte bara enkel och ekonomisk och har ingen skada eller påverkan på klockans noggrannhet och livslängd. Kiselgelen som har absorberat vatten många gånger kan torkas i flera timmar vid 120 ° C, och vattenabsorptionskapaciteten är förnybar och kan användas upprepade gånger.

Här är Xiaobings vänskapstips: (Ta inte ofta en klocka, lägg inte bordet på en fuktig plats, lägg inte heller runt magnetiska föremål, vilket kommer att påverka klockans noggrannhet. Det är bäst att kontrollera dem alla så att vi kan vara säkra på att undvika allvarliga skador på de inre rörliga delarna på grund av tidsfördröjning. Våt väder gör snabbt Rolex replica klockan inre oljekondens, vilket kommer att producera när du går stopp, långsamt eller helt stoppa p henomenon, vilket resulterar i härdning av den vattentäta ringen, vilket minskar den vattentäta funktionen. Särskild uppmärksamhet är att havet innehåller salt, frätande mot metallkomponenterna, så när du går ut, tvätta klockskalet med färskvatten för att undvika korrosion.

Watch Common Sense 4: Behandling av Watch Ash:

Xiao Bian tror att klockans täthet i allmänhet är mycket hög, och det finns två huvudsakliga orsaker till att dammet kommer in i klockan:

  • Kontrollera först om Rolex replica klockfodralet är tätt, om det finns sprickor på grund av åldrande eller om det är löst med klockfodralet (ringen). Om klockan inte är väl förseglad kommer den inte bara att tränga in i damm utan också vatten.
  • Den andra anledningen är inre slitage eftersom dammet på ratten inte kommer från utsidan. Se upp i askan, öppna inte bakluckans rengöring omedelbart till den lokala professionella eftermarknadsbutiken för rengöring, men också tidsinställd för att göra vattentätt test och resetidsnoggrannhetstest, för att säkerställa dess regelbundna drift.

Samtidigt tycker Xiao Bian att vi också bör vara uppmärksamma på våra Rolex replica klockor och inte röra kemikalier dagligen. Ta inte ett bad med den för att undvika vattenånga för att säkerställa dess vattentäta effekt. När du har justerat klockan, kom också ihåg att återställa klockans huvud och dra åt det för att förhindra att damm tränger in igen.


Tack för att du läste så tålmodigt. Xiaobian här, tack så mycket, ovanstående hoppas att hjälpa dig ”Lao”, det är värt att lära av, du har bättre förslag kan kommentera, vi lär av varandra. Slutligen sa Xiaobian till dig, kärleksbordet är att förstå det, vårda det!