Glashütte Original Lady Serenade Serenade Damklocka, Replika Klockor

Vad är kärlek? Magin lyser upp det dagliga livet, färdas genom tid och rum och inspirerar till stora konstverk och uppriktiga gester, fulla av roliga och oändliga eftersmak. Glashütte Original LauncherValentine’s edition Lady Serenade-klocka för att fira den kommande Alla hjärtans dag, och hyllar kärlekens enorma energi och kreativa potential. Denna klocka använder en innovativ kombination av sällsynta material som diamanter och pärlemor med rosa toner, som avslöjar mjukhet och seghet. Lady Serenade VValentine’sDay-klockan i begränsad upplaga samlar de vackraste känslorna i världen och är mycket värdefull.

Original mästerverk med extraordinär smak

GGlashüttes ursprungliga ingenjörer och designers skapade det här nya damprovet med det tålamod och det fokus som en poet skapade när han skapade. Varje komponent är synonymt med noggrannhet, harmoniskt integrerad för att skapa ett originellt mästerverk. Den rosa nyansen står i kontrast till det glänsande fallet och de bländande briljantslipade diamanterna. Denna klocka har en 36 mm boett i polerat rostfritt stål och en ram med 52 briljantslipade diamanter. Kronan är satt med en briljantslipad diamant, vilket gör att hela klockan ser ut som ett elegant smycke. Denna damklocka är ett konstverk, tidlöst och evigt: en begränsad upplaga av 50 stycken över hela världen. Replika klockor.

Färgglad kärlek lyser upp livet.

Urtavlan på Lady Serenade-klockan är ett mästerverk av GGlashüttes ursprungliga hantverk och skarpa insikt. Fem eleganta böjda arabiska siffror och sex ömtåliga timmarkörer är noggrant tryckta på fram- och baksidan av den vita ultratunna pärlemorskivan, som på ett smart sätt tolkar gradienttonerna från magenta till rosa till lila, vilket gör den briljant.

Efter utsökt präglingsteknik verkar urtavlan glänsande och mer skiktad: siffrorna och timmarkörerna varierar i färg, helt beroende på vinkeln från vilken vi observerar den. Datumvisningen är inställd på klockan sex med lila siffror och på en vit bakgrund. Denna klocka kan kombineras med ett rosenrött Louisiana alligatorläderband för en lugn och raffinerad look eller ett klassiskt armband i rostfritt stål för en djärv och självsäker look.

Extraordinärt hjärta, exakt och pålitlig

När de är förälskade kan folk behöva komma ihåg tidens tempo, men Lady Serenade-klockan är alltid pålitlig. Inbyggt det egentillverkade urverket Caliber 39-22, det slår med en frekvens på 28 800 gånger per timme, och dess restid är exakt och pålitlig.

Detta urverk är inte bara en garanti för utmärkt mekanisk precision, utan dess utsökta dekoration kompletterar också klockans eleganta utseende: genom safirglasfodralets baksida, traditionella dekorationer som Glashütte kolumnformade ådring och pärlmönster, samt kvarts De klassiska funktionerna av GGlashüttes urtillverkningskonst, som trippelplywood, finjusteringsanordningen med svanhals och den ihåliga oscillerande vikten med GGlashüttes ursprungliga dubbla G-logotyp, är synliga och fulla av charm.

Lady Serenade 2024 VValentine’s Limited Edition kommer att finnas till försäljning i Glashütte Original globala butiker och några auktoriserade återförsäljarbutiker från och med december 2023. Den är begränsad till 50 stycken.

Stolt över originalitet