Färgglad Kärlek Lyser Upp Semesterromantik Och Traditioner, Replika Klockor

Blancpains urmakarmästare har skyddat den romantiska traditionen i över 20 år och har ägnat sig åt att skapa exklusiva klockor för alla hjärtans dag 2024. Blancpain hämtade inspiration från Ladybirds damserie Diamond Ball, en färgstark klockfamilj, och skapade en ny Alla hjärtans dag i begränsad upplaga. Kolla på. Den rubinröda symboliserar passionerad kärlek, och det klassiska och tidlösa hjärtformade mönstret och de briljanta diamanterna kompletterar varandra för att skapa denna exklusiva Alla hjärtans dag-klocka, som samlar romantiska och söta tidlösa tider.

Blancpain Ladybird Women’s Series Diamond Ball Alla hjärtans dag klocka i begränsad upplaga 3660C

Blancpain Ladybird damserien med diamantkulor med färgglada replika klockor har nya verk efter varandra och är allmänt älskad. Varje utsökt produkt är full av briljans, mobiliserar bärarens olika sinnen och berusar människor, precis som namnet ”färgstark”.

För att passa den ljuva atmosfären på Alla hjärtans dag kommer den nya Blancpain Ladybird Women’s Series Diamond Ball Colorful Watch Valentine’s Day Limited Edition att blomma med passionerade, djärva och uppriktiga röda toner. Urtavlan använder unik pärlemor för att skapa en färgstark moiréeffekt och är dekorerad med röda romerska siffrors timmarkörer. Fem oberoende färgprocesser ger timmarkörerna ett rikare visuellt djup. Klockan 6-positionen på urtavlan på varje Ladybird-klocka med diamantkulor i damserien är dekorerad med en delikat guldring som ett diamantspår, som används för att handsätta dyrbara diamanter i olika storlekar. I 2024 års klocka i begränsad upplaga Alla hjärtans dag förvandlas denna diamantring till en elegant hjärtform som visar festlig uppfinningsrikedom. Dessutom antar klockan också en betydande secondhand-design i form av Amors pil, kombinerat med utsökta röda hjärtan och pilfjädrar, som utstrålar den djupa kärleken från Alla hjärtans dag.

Den nya klockan är utrustad med det självuppdragande urverket 1153, oberoende designat och producerat av Blancpain, med en vibrationsfrekvens på 3 Hz. Urverket har dubbla fat och en gångreserv på upp till fyra dagar. Den hjärtformade lindningsrotorn i vitt guld gjord med ihåligt hantverk kommer till synen genom safirglaset på baksidan av klockan.

Klockan är utrustad med en 34,9 mm boett tillverkad av vitguld, och infattningen och öronen är dekorerade med handsatta diamanter. Diamanterna som är inlagda på ramen, klackarna, urtavlan och spännet väger mer än 2 karat, vilket förmedlar de omhuldade känslorna mellan älskare.

Blancpain Ladybird damserien Diamond Ball 2024 Alla hjärtans dag exklusiva klocka är begränsad till 99 stycken över hela världen.

Blancpain Ladybird damklädesserie

Ordet ”nyckelpiga” hänger djupt ihop med Blancpain, vars födelse kan spåras tillbaka nästan 70 år. På den tiden använde Betty Fiechter, dåvarande VD för Blancpain, sin romantiska fantasi för att skapa en damklocka med ett runt mekaniskt urverk med mindre diameter på den tiden och gav den namnet ”Lady Bird”. Denna milstolpe är jämförbar med Blancpains cocktailsmyckesklocka som den makalösa skådespelerskan Marilyn Monroe älskade, och tillsammans etablerade de Blancpains ledande position inom damursindustrin.