Bell & Ross Lanserar Year Of The Dragon-klockan I Begränsad Upplaga

År 2024, Drakens år, är människor med draktecknet aktiva, uthålliga, självsäkra och entreprenöriella. För att välkomna det nya året, har Bell & Ross speciellt lanserat BR 05 Artline Dragon Year of the Dragon-klockan i begränsad upplaga. Det unika lasergraverade mönstret har charmen med traditionella tatueringar, vilket betyder att draken är stark, tigern är stark och draken bestämmer.

Artline: Skapa en unik stil

Bell & Ross har skapat många professionella, funktionella klockor för proffs genom åren och etablerat en auktoritativ position inom professionella klockor. Men varumärket är också fast beslutet att förnya sig. Till exempel kommer BR 05 Artline från BR05-serien. Designen är full av konstnärlig solid känsla och uppmärksammar vacker dekoration, inklusive delikat rund formsnideri. Bell&Ross kreativa chef Bruno Belamich förklarade: ”Vi ville tänka ut en klocka med underbar dekoration och utsökt dekoration. Den är mycket lämplig att börja med BR 05-serien eftersom boetten har tillräckligt med utrymme för att rymma dekorativa detaljer.”

Bell & Ross har åtagit sig att vidga gränserna för klocktillverkningsteknik. Innovationen med BR 05 Artline Dragon är att integrera tatueringshantverkskulturen. De tjocka eller fina gravyrtexturerna reflekterar ljuset och skuggan, och de grafiska mönstren förvandlas till tatueringsmönstergravyrer på metallytan. Klock kopior.

Jiachen Drakens år: Vänd på steken

Enligt månkalendern är den 10 februari 2024 den första dagen på månnyåret i Drakens år. I traditionell kinesisk kultur är drakar inte bara gynnsamma djur, utan legender säger också att drakar garanterar bra väder och bra skördar över hela världen. När Bell & Ross designade BR 05 Artline Dragon använde den element som symboliserar naturen, såsom solen, månen, svalor, djur och växter, för att uttrycka drakens djupa kulturella och andliga konnotation.

De som signerar draken har styrka, mod och kraft. Draken symboliserar vänlighet, välstånd och lycka och är ett gott omen.

För konstnärer är drakar en outtömlig inspirationskälla som inspirerar till otaliga symboliska eller sofistikerade bilder. Bilden av draken är en kombination av ormkropp, horn, örnklor, fiskfjäll och kaninögon. Bell & Ross grafiska formgivare arbetade nära med urmakare för att skapa harmoniska och enhetliga teman och gravyrer som täcker hela klockans yta.

BR 05 Artline Dragon behåller designen hos BR 05-seriens rundade ram och fyra skruvar inbäddade i fodralet, vilket möjliggör exakt tidsvisning utan att kompromissa med koherensen i den övergripande designen.

Graveringsprocess

Kinesiskt hantverk har en lång historia. Urtavlan och armbandet på BR 05 Artline Dragon är mycket känsliga och iögonfallande.

Traditionella urmakarkretsar betraktar gravering som den första dekorationen utan klockfunktion. Bell & Ross produktion av BR 05 Artline Dragon hyllar kinesisk kultur och gravyrteknik och lyfter sin urtillverkningsteknik till en högre nivå. Utgången av fodralet och armbandet av Year of the Dragon-klockan involverar banbrytande lasergraveringsteknik. Varje länk i armbandet etsas och sätts sedan ihop. Tekniken är exakt, och mönstret får inte deformeras. Det finns inget utrymme för fel i varje noggrann process. Varje länk är gjord med precision så att det övergripande mönstret är konsekvent.

BR 05: Elegant tidskänsla

BR05-serien, som lanserades 2019, är Bell & Ross mästerverk när det gäller att utforska den urbana modeklockmarknaden. Varje stil utstrålar en stark känsla av elegans och modern stil.

Alla klockor som utvecklats av Bell & Ross följer principen om teknisk excellens, och BR 05 Artline Dragon är inget undantag. Detta nya verk i begränsad upplaga är utrustat med BR-CAL.321 självuppdragande rörelse med en gångreserv på 54 timmar, vilket säkerställer exakt och stabil restid, och är särskilt lämplig för stiliga stadsmäns aktiva livsstil. Timskalan är inställd på den avfasade kanten av urtavlan och kommer inte att störa integriteten hos kranens graveringsmönster på urtavlan.

Premium klockor

När Drakens år närmar sig, skildrar BR 05 Artline Dragon livfullt drakens uppträdande och symboliska betydelse. Konstnären är sofistikerad och komplex, och konceptet och designen är sällsynta.