Den Minimalistiska Charmen Hos H. Moser & Cie. Över Tid, Replika Klockor

Djärv innovation, unikhet och outtröttlig strävan efter detaljer har gjort det schweiziska oberoende klocktillverkarmärket H.MOSER&CIE. Bli ledande inom området för finurtillverkning. Det har också gjort Sohu till grundare, ordförande och VD Ma Zhang Chaoyang, doktor. i fysik från Provincial Institute of Technology, bli ledande inom internetbranschen. I slutet av 2023 gick H. Moser & Cie. och Zhang Chaoyang samman för att hålla sitt första nyårstal. Att dechiffrera sanningen om tiden baserat på den allmänna relativitetsteorin ledde till att allmänheten tillbringade en unik, hård nyårsafton.

I den här fysikklassen på nyårsafton använde Zhang Chaoyang H. Moser & Cie. Speedster-klockan som ett exempel för att dekonstruera de fysiska principerna för dess rörelse, tolka den ultimata jakten på avancerade klockor från subtiliteterna och överbrygga klyftan mellan klockor och fysik. Den dimensionella tunneln mellan. Under nästan 800 år av utveckling av mekaniska klockor har avancerade replika klockor alltid varit nära besläktade med fysik och astronomi: rörelsen av planeter och stjärnor är grunden för tidsmätning, och kombinationen av dessa mätmetoder och fysikaliska principer lade grund för klockmekanismer. Strukturera. H. Moser & Cie. håller fast vid den oändliga strävan efter avancerade klocktillverkningsfärdigheter och ger den fyrkantiga urtavlan komplexa funktioner som evig kalender, månfas och retrograd. En klockas exakta kontroll av tiden är oskiljaktig från de centrala tekniska delarna av urverket och flykten. Henry Moser & Cie. är ett av få schweiziska klockmärken som kan producera exklusiva hårfjädrar. Som en klassiker för märket, återspeglar Speedster-serien namnet på serien med en minimalistisk designstil inspirerad av höghastighetståg på 1920-talet och början av 1930-talet, vilket till fullo visar märkets stil att ständigt bryta igenom sig själv. Jane charm.

Speedliner-serien automatiskt slingrande flyback kronograf version 2.0 (Streamliner Flyback Chronograph Funky Blue 2.0) är en klocka som vann äran av GPHG:s bästa klocka vid 2020 ”Oscar of the Watch Industry”. Dess version 2.0 släpptes tidigare. Evolution av två klockor. Klockan introducerar den transparenta lackerade H. Moser & Cie.-logotypen på märkets ikoniska Funky Blue rökta urtavla, vilket subtilt framhäver klockans unika karaktär. Utrustad med HMC 907-urverket utvecklat av H. Moser & Cie.s partner AGENHOR, är den självlindande rotorn genialiskt placerad mellan urverket och urtavlan, vilket gör att kronografurverkets komplexa struktur och komponentdetaljer kan ses.

Streamliner Flyback Automatic Chronograph Boutique Edition är första gången märket inte har använt ett metallarmband sedan serien lanserades 2020. Den är utrustad med 5N rött guldmaterial och en gummirem… Remmen är smart integrerad i fodralet , och den 5N röda guldtonen och Aurora Green (Matrix Green) rökt urtavla presenterar en ny estetisk stil. Denna klocka följer också märkets konsekventa minimalistiska filosofi, och den transparenta lackmärkeslogotypen på urtavlan är som en hemlig signatur. Den är också utrustad med HMC907, ett av de mest enastående designade kronografurverken i märkets historia. Det är känt för sin enkelhet och läsbarhet. Den har en 72-timmars kraftreserv och en mycket modern finish. Varje designdetalj är noggrant utformad. Visar utmärkt avancerad klocktillverkningshantverk.

Streamliner Small Seconds Blue Enamel-klockan är utrustad med det 18:e nya självuppdragande, egenproducerade urverket HMC 500, som är 100 % oberoende designat, utvecklat och producerat av märket. Det är också den första modellen av H. Moser & Cie. Den minsta rörelse utvecklades detta århundrade. På grund av den mindre storleken på det nya urverket har proportionerna på det ikoniska kuddformade fodralet omdesignats, vilket ger det smalare linjer som smälter perfekt in i det. H. Moser & Cie. valde speciellt ”Grand Feu” emalj urtavlan och döpte den till ”Aqua Blue” för att omtolka märkets klassiska rökta finish. Den ocentrerade lilla sekundvisaren är placerad i den lackerade runda urtavlan klockan 6, vilket skapar en charmig kontrast med den underliggande urtavlan. Denna klocka demonstrerar till fullo den tekniska och estetiska styrkan hos H. Moser & Cie. och är avsedd att bli en av de oumbärliga klockorna i den oberoende urmakarvärlden.

H.MOSER&CIE. använder banbrytande tänkande för att visa sina unika insikter i avancerade klocktillverkningshantverk.