ZENITH Firar Det Nya Året Med Flera Högkvalitativa Klockor, Replica Watches

Allt är nytt och året förändras. ZENITH presenterar fem utsökta klockor till det nya året i Drakens år. Med anledning av bytet av tidsserier presenterar Zenith sina enastående och distinkta DEFY-klockor och utsökta ELITE-klockor i elitserien, samt den banbrytande och retro PILOT-pilotserien kinesiska klockor i begränsad upplaga och de tidlösa klassiska CHRONOMASTER-klockorna i flaggskeppsserien för att uttrycka dess uppriktighet. Önskar.

Lucky Najib, som firar den nya himlen, ZENITH DEFY SKYLINE-klockan sveper den röda himlen runt handleden och omsluter ren autenticitet med uppriktighet och entusiasm. Den begränsade upplagan av DEFY SKYLINE-klockorna Xiaoxia Red är inlagda med briljanta diamanter på urtavlan och parat med ett dodekagonalt facetterat boett i rostfritt stål. Kombinationen av graciöst djup och utsökta konturer ger tillfället en gnistrande briljans. ELITE-serien av klassiska klockor kombinerar också ett lugnt och rikt rött med en återhållen och elegant design. Den förskönar festivalens graciösa och fridfulla glädjestämning med en graciös och magnifik vinröd krokodilläderrem på handleden för att komplettera varandra. Replica watches.

Den gynnsamma draken svävar upp i molnen, seglar på vinden, med hjälp av det ljusa guldet som representerar ljus och gynnsamhet. ZENITH PILOT pilotserie i kinesisk begränsad upplaga klocka integrerar filosofin om orientalisk estetik i märkets ikoniska klassiska PILOT pilotserie fungerar retro. Den avantgardistiska fusionen av bronsboetten och den nya urtavlan i obsidianguld ger en unik touch till det nya året. CHRONOMASTER Sport-sportklockan använder varma, ädla metallmaterial och dess ikoniska El Primero 3600 högfrekventa självuppdragande kronografurverk, vilket ger den en underbar guldram för att frysa exakt var 1/10 sekund av lycklig tid. Genom att inse den utsökta blandningen av moderiktigt utseende och utmärkt prestanda, är alla lågmälda lyxklassiker tidlösa i det nya årets fyrverkerier, och de går på nyårsresan tillsammans.