Panerai Luminor Quaranta Bitempo Luminor-serien Är En Tvågångsklocka, Klock Kopior

Luminor Quaranta-serien av klockor presenterar seriens unika skönhet med sin utsökta storlek, som noggrant balanserar historiskt arv och modern innovation. Den nya Luminor Quaranta BiTempo-serien med dubbeltidsklockor fortsätter sina egenskaper och är utrustad med dubbeltidskomplikationer.

Det nya verket antar en 40 mm diameter rostfri stållåda med ett P.900/GMT automatiskt urverk och en 3-dagars gångreserv. Panerais schweiziska urtillverkningsteknik och utsökta hantverk kan ses med en blick genom safirglasfodralets baksida.

Den andra tidszonsvisningsfunktionen gör det möjligt för bäraren att bekvämt läsa av tiden samtidigt i två olika tidszoner, en oumbärlig och väsentlig funktion för samtida resenärer. Spetsen på den andra tidszonsvisaren är prydd med blått, medan timmarkörerna visar grönt lysande ljus. Även om ljuset är otillräckligt är avläsningstiden exakt och bidrar till klockans estetiska egenskaper. Klock kopior.

Det nya verket är utrustat med ett mer iögonfallande datumfönster, vilket förbättrar klockans läsbarhet. Den nya klockan fortsätter Panerais klocktillverkningstradition och har en liten sekundvisare klockan 9, unika lysande timmesmarkörer och de ikoniska delarna av Luminor-serien – kuddformat fodral och kronskydd. Apparaten påminner om klassiska klockor från 2000-talet.

Den nya klockan finns i svart och vit urtavla med krokodilläderband och dekorerad med sömmar i samma färg. Det frostade stålspännet står i skarp kontrast till den polerade infattningen i rostfritt stål, som är enkel och unikt dynamisk. För att tillfredsställa klockentusiaster som strävar efter diversifiering och personalisering är varje klocka utrustad med ett Panerai-bandssnabblossningssystem och kommer med ett extra gummiband som bäraren enkelt kan byta ut efter behag. PAM01365 har en mattsvart urtavla med en vit Super-LumiNova och en svart gummirem; PAM01367 har en matt vit urtavla med en grå Super-LumiNova och en blå gummirem.

”BiTempo” graverad på urtavlan betyder ”Två gånger” på italienska, vilket framhäver Panerais djupa historiska arv och italienska designestetiska tradition. Panerai tar högteknologiska material, pålitlig prestanda och innovativ design som sina grundpelare för att ärva varumärkets långvariga, exemplariska klocktillverkningsexpertis.