Hublot Släpper Nya Klockor, Klock Kopior

Det schweiziska lyxklockmärket HUBLOT släppte officiellt det senaste mästerverket i märkets exklusiva smyckeklockor – Classic Fusion-seriens exklusiva smyckeklocka (42 mm). Den nya klockan är i vitt guld och med rektangulärslipade briljanter. Den ansluter sig till serierna Big Bang, Big Bang Soul och Square Bang Unico, exklusiva smyckeklockor gjorda av vitt guld och utsmyckade med diamanter och till och med färgglada ädelstenar. , blir det ikoniska verket i Hublots exklusiva smyckeklockserie. Den nya klassiska smyckeklockan i Classic Fusion-serien (42 mm) kombinerar på ett smart sätt seriens klassiska design med utmärkt ädelstenssättningsteknik. Klockans linjer är skurna och konturerade med diamanter och parade med vitguld, vilket ytterligare förstärker den övergripande designestetiken och gör den till en exakt modell av Hublot. Detta beröm är utan tvekan den högsta äran för denna klocka med tidlös charm. Klock kopior.

Enkelhet är den högsta nivån av sofistikering och komplexitet, så Hublot återvände till sina rötter och omtolkade den ikoniska klockformen när märket grundades 1980. Det skapade framgångsrikt denna mycket hyllade high-end smyckeklocka, som på ett levande sätt demonstrerar den klassiska looken. Den tidlösa rena skönheten i Fusion-kollektionen. Det här är en fantastisk klocka! Hublots ädelstensmästare använde sina fantastiska färdigheter för att perfekt sätta minst 431 baguetteslipade diamanter, som väger cirka 14,6 karat, för 2023 års nya Classic Fusion-serie av exklusiva smyckeklockor. Dessa gnistrande diamanter är asfalterade på klockans boett, ram, urtavla och spänne, vilket ger en fantastisk visuell fest. Enbart urtavlan är satt med 241 baguetteslipade diamanter. Den noggranna inställningen tog 120 timmar, nästan motsvarande tre veckors heltidsarbete för hantverkarna! Dessutom sitter totalt 60 bländande diamanter runt klockans ram.

Den nya klockans 42 mm boett är satt med 94 baguetteslipade diamanter och är utrustad med HUB1710-urverket. Genom safirfodralets baksida kan rörelsens rytmiska skönhet ses med ett ögonkast.

En sådan utmärkt urtillverkning kräver spetskompetens i varje detalj: det vikbara låset på det svarta alligatorläderremmen (svart gummifoder) är också dekorerat med 36 baguetteslipade diamanter.

Den nya Classic Fusion-seriens high-end smyckeklocka (42 mm) är satt med 431 diamanter. Hela inställningsprocessen tog över 200 timmar, vilket uppnådde en enastående blandning av utmärkt klocktillverkningsteknik och extraordinär smyckesestetik.