Roger Dubuis 520 Urval Av Extraordinära Älskade Replika Klockor

Kärlek är sällskapet av solen, månen och stjärnorna; Fortsätt att röra dig framåt.

Kärlek är ögonblicket då man blir kär vid första ögonkastet; jaga den modigt.

Med anledning av 520 ärver Roger Dubuis, den utomordentliga mästaren inom Genèves urmakeri, utsökta traditionella schweiziska urtillverkningsfärdigheter, integrerar banbrytande modern tredimensionell design och följer alltid klocktillverkningskonceptet med djärv innovation och omstörtande av konventioner för att välja favoriter på vristen. Gåvan fryser kärlekens ögonblick och tolkar kärlekens sanna betydelse.

Kärleken är obelastad, men den skyddar med uthållighet.

Kärlek är ett lätt sällskap som inte behöver belastas och är en orubblig väntan i åren. De två klockorna är gjorda av grad 5 titanium. De är smala till utseendet, bekväma att bära och mångsidiga. Denna rymdåldersmetall är 33 % lättare än rostfritt stål och är känd för sitt anmärkningsvärda förhållande mellan styrka och vikt. Den är naturligt mjuk och allergivänlig och bibehåller hög korrosionsbeständighet och antimagnetiska egenskaper. Märkets ikoniska femuddiga stjärnelement svävar fritt ovanför pipan. Den klassiska ihåliga designen fördjupar känslan av perspektiv och djup och skapar en tredimensionell arkitektonisk skönhet. King-serien enkelflygande tourbillon titanlegeringsklocka är utrustad med RD512SQ manuellt upprullningsverk, sammansatt av 194 delar. Den enda flygande tourbillonen ligger vid 7-tiden; King-seriens interstellära armbandsklocka i ihålig titanlegering är utrustad med den automatiska lindningsmaskinen RD720SQ. Kärnan består av 178 delar och har en inbyggd mikrooscillerande vikt. Replika klockor.

Kärlek är den bländande gnistan av kärlek vid första ögonkastet.

Kärlek, som ljuset när vi träffas första gången, lyser omedelbart upp varandras värld. King Series Single Flying Tourbillon Watch har RD505SQ manuellt upprullningsverk, bestående av 179 delar. Båda klockorna består av 179 delar, och den ikoniska enkelflygande tourbillonen ger utmärkt prestanda till klockan. Modellen med svart alligatorläderrem är satt med 384 briljantslipade diamanter (cirka 4,2 karat); den vita alligatorläderremsmodellen är satt med 589 briljantslipade diamanter (cirka 5,2 karat). De svarta och vita färgerna ekar av varandra och matchas med vitguld. Klockfodralet lyser och går framåt i tyst förståelse.

Kärlek är att se stjärnorna och soluppgången tillsammans.

Kärlek är morgonljuset och natthimlen som jag jagar med dig. Varje ögonblick är full av förhoppningar och drömmar. King Series Meteor Single Flying Tourbillon Watch är utrustad med RD510SQ-urverket, som består av 179 delar. På roséguldfodralet lyser 60 rundslipade diamanter klart, tillsammans med ett rött krokodilläderband, som en passionerad kärlekslåga som hoppar mellan handlederna. King-serien dubbelflygande tourbillon Rising Sun Oriental-klocka är utrustad med RD108SQ-urverket, sammansatt av 319 delar. Den är utrustad med två flygande tourbillons sammankopplade med en differential, som kan ge en 72-timmars kraftreserv. Klockan är inlagd med 108 ädelstenar, som var och en har skurits i ett utdraget stegformat sätt med ultrahög precision, och är arrangerad i morgonglödens gradientfärg runt klockan, lysande med färgglada färger.

Med ankomsten av 520 bevittnar den extraordinära urmakaren Roger Dubuis sin passionerade kärlek med den anmärkningsvärda tourbillonmästaren, vilket frigör det bländande ögonblicket på handleden!