TAG Heuer Presenterar Carrera-seriens Kalenderklocka, Replica Watches

Kärlek betyder tolerans, åtföljs av tillit och bär på styrka, men kärlek behöver uttryckas mer. När denna dag på året som representerar ”Jag älskar dig” kommer, kommer en gåva som kommer att följa dig varje ögonblick att bli en symbol för uppriktigheten och passionen i ditt hjärta.

Vid det exklusiva tillfället 520 har det berömda schweiziska klocktillverkningsmärket TAG Heuer noggrant handplockat tre kalenderklockor i Carrera-serien för att hjälpa dig att uttrycka din kärlek med precision.

Med sin mångsidiga diameter på 36 mm är klockan i Carrera-serien inte bara en klocka som är gjord för banan utan också ett idealiskt val för en sömlös övergång från höghastighetsracing till en elegant middag. Dess unika ergonomiska design gör att 36 mm kalenderklockan kan anpassas till olika handledsstorlekar, vilket gör den till en praktisk och omtänksam present. Dess design balanserar på ett smart sätt fasthet och femininitet, vilket gör klockan könsneutral. Replica watches.

Kalenderklockan i TAG Heuer Carrera-serien, ett mästerverk i sällsynt stil som lanserades i april i år, har en kopparurtavla prydd med snigelformad frostingteknik, som visar upp en naken färg som går från ljusbrun till beige. Denna färgton ekar harmonin och kamratskapet i kärlek, och utstrålar en delikat och djup charm. Ramen och kronan, gjorda av 18K 5N roséguld, kompletterar perfekt de 18K 5N roséguldpläterade timmarkörerna, visarna och TAG Heuer-logotypen, vilket ger en touch av elegans och lyx. Klockan är utrustad med ett optimerat nytt ikoniskt H-format armband i Carrera-serien, som har en avsmalnande strukturdesign och är noggrant tillverkad av raffinerat stål och 18K 5N roséguld, vilket säkerställer klockans varaktiga elegans.

Carrera-seriens kalenderklocka har en ljus, levande rosa urtavla och elegant snigelfinish som tillgodoser moderna människors smak för unika urtavla färger och har en ny och moderiktig stil. Metoden bryter den svart-vita urtavlans tradition och injicerar vitalitet och romantik i kärleken. Under förutsättningen att sträva efter bärkomfort, tänkte TAG Heuers team av designers och ingenjörer om proportionerna för Carrera-seriens kalenderklocka och gjorde omfattande modifieringar och uppgraderingar av den så att den inte bara har en slank, raffinerad med en ny utskuren kontur och en mer ergonomisk och dynamisk form, den har även en självuppdragande rörelse Caliber 7 med en kraftreserv uppgraderad från 38 timmar till 56 timmar. Det är ett pånyttfött urmakarmästerverk.

Den tredje utsökta klockan är kalenderklockan i Carrera-serien, speciellt lanserad av märket på 520. Klockan använder en pärlemorskiva med en rosa gradientring och en diamant yttre kant, som visar skönheten i elegans och harmoni. Det rostfria stålhöljet antar en alternerande efterbehandlingsprocess, mot vilken de 18K 5N roséguldpläterade timmarkörerna och märkeslogotypen sticker ut. Klockan är utrustad med ett rosa krokodilläderband, som kompletterar färgen på urtavlan, vilket ger en fast och djärv look till klockans delikata struktur och feminina utseende. Oavsett om det är en present till dig själv eller någon du älskar, kommer denna kalenderklocka i Carrera-serien att bli ett idealiskt val för att tolka din smak med sin utsökta design och bländande detaljer.

När dagen för bekännelse av kärlek närmar sig, registrerar kalenderklockan i TAG Heuer Carrera-serien tid och överför känslor. På den speciella dagen 520 är klockan full av fäste och tillgivenhet, och hjälper till att visa kärlek oräddt och djärvt: ”Jag älskar dig!”