Swiss Mido Helmsman Series TV Rose Gold Watch, Replica Watches

Swiss Mido Watch har lanserat en ny Helmsman-serie TV-klocka i roséguld, som kombinerar den ädla roséguldglansen med en varm brun ton som är len som choklad, gör den anmärkningsvärt tidlös och unik.  Calibers helautomatiska rörelse på 80-80-talet tolkar tidens konst exakt under dess utsökta utseende. Den nya Helmsman-serien TV-klocka i roséguld leder inte bara modetrenden med sin unika design utan visar också sin charmiga charm. Denna klocka är inte bara en klocka;  det är ett uttryck för stil och trendsättande.

Schweiziska Mido grundades 1918 och har en hundraårig historia. 1973 hämtade märket först inspiration från formen av tidiga tv-apparater och lanserade varumärkets första tv-formade fodralklocka. Det fortsatte med detta estetiska element 1980 och 2000 och introducerade nya. År 2023 ärver den schweiziska Mido-klockan essensen och kombinerar den boxiga formen med rundade hörn, en unik form som liknar en retro-TV och det ikoniska inslaget i den schweiziska Mido-klockan – det stora kalenderfönstret, för att ge utmärkt precision. , robust och hållbar Helmsman-serien TV-klocka. Helmsman-serien TV-klocka i roséguld som lanserades denna gång presenterar en klassisk klocka med charmig färg. En chokladbrun gummirem med konvexa detaljer kompletterar den övergripande designen. Med ny färgmatchning och utsökt design använder Helmsman Series TV-klocka i roséguld innovativ teknik och hållbara material för att säkerställa solid prestanda, såsom Super-LumiNova vit lysande beläggning, som kan avge blågrönt ljus i svaga miljöer för att säkerställa exakta avläsningar. Den nya klockan är också utrustad med Caliber 80 helautomatiskt mekaniskt urverk och högteknologiskt material-Nivachron hårfjäder, som ger upp till 80 timmars lagring av kinetisk energi och tolkar varumärkets outtröttliga strävan efter utmärkt precision med solid och pålitlig prestanda. Genom att kombinera kraft och elegans, vare sig det är passionerat eller lugnt och lugnt, är Helmsman Series TV-klocka i roséguld perfekt för varje oförglömlig ögonblick. Replica watches.

Harmoni av färger, konsert av stilar

Urtavlan på den nya Helmsman-seriens TV-klocka i roséguld är horisontellt merceriserad och polerad, och ljuset och skuggan flimrar, vilket gör den särskilt iögonfallande. Urtavlan visar en gradienteffekt från chokladbrunt till svart från mitten till kanten. Färgerna smälter harmoniskt och speglar den charmiga lystern. Denna funktion säkerställer att klockan kan avge blågrönt ljus i svaga miljöer, vare sig det är dag eller natt, vilket säkerställer exakta avläsningar. Det stora kalenderfönstret indikerar datumavläsningen vid klockans urtavla, vilket är majestätiskt och svårt att ignorera. Som ett eko av detta är den merceriserade rostfria stålramen också dekorerad med en prick som referenspunkt vid middagstid.

 
O’clocklmsman Series TV-klocka i roséguld har en PVD-roséguldpläterad boett i rostfritt stål, som kontrasterar skarpt med gradientskivan och chokladbrun gummirem. 

Utmärkt rörelse, mekanisk kinetisk energi

Genom den genomskinliga baksidan av Helmsman Series TV-klocka i roséguld kan du observera det fint snidade Caliber 80 helautomatiska mekaniska urverket. Den automatiska oscillerande vikten är dekorerad med klassiska Genève-krusningar och MIDO-logotypen. Den nya klockan har en kinetisk energilagring på upp till 80 timmar och är utrustad med en Nivachron-hårfjäder för att förbättra anti-magnetisk och stötmotstånd. Den tolkar den oändliga strävan efter utmärkt noggrannhet med solid och pålitlig prestanda. Helmsman-seriens TV-klocka har återigen bekräftat sin enastående charm med sin minutiöst utformade estetik och har blivit i fokus.

Roséguld toner kontrasterar med chokladbrun, kombinerar utmärkt precision och solid prestanda. Swiss Midos nya hMido’sn-serie TV-klocka i roséguld omtolkar det klassiska TV-formade fodralet med charmiga, varma färger.